PowerUp – Балансиран Природен Състав за Мускули и Сила!

PowerUp е разтворима енергийна напитка, която активно стимулира натрупването на мускулна маса и оформянето на мъжествен силует.

Прахчето е наситено с най-важните аминокиселини, полезни мазнини и минерали.

Средството за придобиване на сила и издръжливост е предпочитаният избор на десетки хиляди фитнес маниаци по целия свят, а отскоро е достъпно и у нас.

Редовният му прием не води до появата на неприятни странични ефекти от типа на обриви, алергии, стерилитет и еректилна дисфункция. Формулата му включва единствено натурални съставки, които повишават тонуса и придават енергия. Може да бъде поръчано от всеки през официалния сайт на продукта.

Стройните, изваяни и добре сложени тела никога не са излизали от мода. Вглеждайки се в различните произведения на изкуството, които човечеството е сътворило през различните епохи от своето съществуване, можем да забележим, че стегнатите мускули и плочките по корема са почитани както от древните гърци и римляни, така и по времето на Ренесанса, та чак до нашата съвременност.

В последното десетилетие се забелязва и подчертано акцентуване и интерес от страна на широката общественост към трупането на мускулна маса, здравословното хранене и фитнес културата. Пазарът също предлага богато разнообразие от добавки за хора, които тренират редовно.

Проблемът е, че огромна част от тях не са способни да доведат до желаните резултати. Не само това, но част от тях съдържат и химикали, които в големи доза биха предизвикали симптоми на еректилна дисфункция и временен стерилитет.

Знаете ли, че …?
Слабото тяло не е непременно признак на нисък индекс на мазнините в организма. Не са малко и случаите, в които хора, които тежат малко килограми, изглеждат отпуснати. Човешката кожа започва постепенно да се отпуска с годините и това е една от основните причини тя и мускулите да имат нужда от различни видове упражнения след навършването на 30-тата годишнина. Научете кои са Топ 7 Упражнения за Оформяне на Тялото, както и 3 Стъпки Към Перфектния Корем тук!

Една от малкото хранителни добавки, които не съдържат добавени химикали, консерванти, овкусители и оцветители, е разтворимата напитка ПауърЪп – изцяло натурално средство за качване и оформяне на мускулите, което вече може лесно и дискретно да се поръча и у нас.

Нека разберем повече за фитнес напитката на прах и нейните свойства.

Основни Характеристики на Фитнес Напитката ПауърЪп

PowerUp представлява растително-минерален комплекс, който се разпространява под формата на прахообразна субстанция, която лесно може да бъде разтворена във вода, сок или мляко. Получилата се напитка е приятна на вкус и не предизвиква странични реакции. Това се потвърждава от голяма част от потребителските мнения за нея, които могат да бъдат намерени свободно в Интернет.

Продуктът е изключително лесен за употреба, а качеството му се подсигурява от приложените вътре в продуктовата опаковка Сертификат за качество и уникален идентификационен номер. Почти няма данни за хора, които да не са постигнали желаните резултати.

Очакваните ефекти от редовното прилагане включват:

 • Качване на Стегната Мускулна Маса
 • Добър Дневен Тонус и Постоянен Приток на Енергия
 • Повече Мъжественост, Сила и Издръжливост
 • Активно Гори Мазнините и Прави Релефа на Тялото Изчистен

Натурален Растително-Минерален Състав

Полезните за тялото микро- и макроелементи, включени в натуралния състав на средството за натрупване на мускулна маса, спомагат за скоростния обмен на веществата и по-бързото разграждане на подкожните мазнини. Те спомагат и за придобиването на красив и мъжествен релеф. Имат способността да ускоряват и липолизата, която превръща нутриентите в енергия.

Естествените съставки в питателната напитка PowerUp биват:

 • Екстракт от Чисто Какао: Богато на протеини и въглехидрати – главните отговорни за оформянето на мускулна тъкан.
 • Екстракт от Трици: Наситено с най-важните за тялото аминокиселини, които то не може да произвежда само.
 • Екстракт от Елда: Източник на минерали, цинк, желязо и витамини.
 • Екстракт от Спирулина: Ускорява нарастването и натрупването на мускулна тъкан, благодарение на факта, че съдържа голям брой протеини, въглехидрати и желязо.
 • Екстракт от Грах: Пълноценен източник на белтъчини.
 • Екстракт от Кафяв Ориз: Изключително богат на полезни вещества и нулев процент мазнини.

Начин на Консумиране на Средството за Трупане на Мускулна Маса

Приемът на фитнес напитката за изваяно и релефно тяло PowerUp следва да е стриктно съобразен с инструкциите за употреба, приложени в продуктовата му опаковка. Според тях, по 1-2 с.л. (в зависимост от целите и организма на спортуващия) от прахообразната смес се разтварят в 200 мл. хладка вода, мляко (за предпочитане – соево) или сок.

Консумира се 2 (два) пъти на ден, препоръчително 30-40 минути преди тренировка. Продуктът за здрав и мъжествен силует на тялото ще ви помогне да се превърнете в най-желания мъж на плажа, във фитнеса и навсякъде.

Дискретна Поръчка и Доставка на Напитката за Сила и Релеф

Всеки желаещ може да се възползва от текущата промо оферта на хората, стоящи зад питателната напитка за орелефяване и натрупване на мускулна маса PowerUp, може да вземе продукта с -50% отстъпка от оригиналната цена. Потребителите следва да посетят официалния сайт и попълвайки формата за покупка да резервира своето копие от средството за повече сила и мъжественост.

Процедурата е изцяло дискретна, като потребителите трябва да оставят свое актуално име и телефонен номер, за да може с тях да се свърже представител на компанията и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

PowerUp – Масивни Релефи Като на Планина!

Мъжете, които искат да подсилят своето мъжествено излъчване, да натрупат мускулна маса и да изваят релеф като на герой от приказките, могат спокойно да разчитат на PowerUp, за да постигнат целите си. Само 2 (две) чаши на ден са нужни, за да се превърнете в истински бог на женските сърца и фантазии!

Жени Сиракова

One Response

 1. Валентин Найденов август 7, 2018

Leave a Reply