Powercum – Натурални Съставки за Повлияване на Интимното Желание!

PowercumPowercum са био-козметични капсули, насочени към представители на силния пол от всички възрасти, които искат да повлияят по положителен начин на своя сексуален апетит и да благоприятстват възможностите за взаимно удоволствие в секса. По-голямата част от коментарите на потребителите за тях в Интернет са позитивни, като хората не крият удовлетвореността си от хармоничното съотношение между качество и достъпност на цената. Това гласят по-голямата част от отзивите и мненията за натуралното средство за въздействие върху либидото.

 

Капсулите за положително повлияване на усещането за възбуда Пауъркъм се предлагат в опаковка от по 520 мг. Хапчето. Техният производител е базираната в Полша компания РевитаФарм (RevitaPharm), през чийто официален уебсайт може и да бъде подадена заявката за поръчка и доставка на продукта. Приложението му е повече от лесно, стига стриктно да бъдат съблюдавани инструкциите за употреба. Те гласят, че по 1 (една) таблетка се приема с чаша вода или плодов сок половин час преди половия акт. По-долу ще научим още любопитни подробности за действието на средството за повлияване на степента на взаимна наслада от секса.

Нека обърнем по-подробно внимание на био-козметичните капсули за положително повлияване на степента на потентност и нивата на възбуда Powercum, които са дело на полския производител RevitaPharm. Цената им често е определяна като достъпна в коментарите и мненията на клиентите, споделени по онлайн форумите за сексуално здраве.

Как Работят Био-Капсулите Powercum от Производителя RevitaPharm?

Powercum, мъж и жена се целуват

Компанията-производител на био-козметичните капсули за повлияване на усещането за възбудимост и нивата на наслада от сексуалния акт твърди, че тяхната формула съдържа букет от био-компоненти, сред които попада и небезизвестната билка Бабини зъби (Tribulus terrestris). Основната цел на тази своеобразна комбинация от натурални съставки е да благоприятства нормалната сексуална функция, позволяваща на партньорите да изпитат еквивалентно удоволствие и екстаз от акта на интимност.

Клиентските мнения и отзиви определят положителните свойства и параметри на натуралния продукт за положително въздействие върху либидото като следните:

 • Повлиява на Усещането за Възбудимост и Потентност По Позитивен Начин;
 • Благоприятства Взаимното Удоволствие и Наслада от Сексуалния Контакт;
 • Може Да Бъде Поръчано на Достъпна Цена в България;
 • Доставката Се Извършва от Врата До Врата;
 • Натурална Формула с Био-Активни Съставки;
 • Без Наличие на Сигнали за Противопоказания.

Приемът на натуралните таблетки Powercum следва да се придържа стриктно към техните инструкции за употреба, приложени в търговската опаковка. А те гласят, че:

 1. Препоръчителният дневен прием е на 1 (една) таблетка.
 2. Те се пие 30 минути преди сексуален контакт.
 3. Консумира се с чаша вода или плодов сок всеки ден в продължение на 1 (един) календарен месец.

Nota Bene! Макар и да няма конкретни налични данни за възникването на възможни странични реакции като пряк резултат от прилагането на био-козметичните капсули за повлияване на степента на потентност Powercum, не е напълно невъзможно такива да възникнат. Придържайте се към добри6те предписания за правилна употреба!

Кои Съставки Влизат в Био-Формулата на Таблетките Powercum?

Powercum, жена сваля бельото си

Производителят RevitaPharm описва композицията на био-козметичните капсули за положително въздействие върху степента на взаимна наслада от сексуалния акт като включваща органични екстракти от натурално срещани в Природата продукти.

А те са следните:

 • L-Аргинин: Участва в образуването на азотен оксид, отговарящ за гъвкавостта на капилярите в кръвоносната система, намаляващ и вероятността от развиване на хипертония. Есенциален за синтеза на полови хормони.
 • L-Карнитин: Допринася за правилното разграждане на мазнините, достъпа на кислород до сърдечния мускул, благоприятствайки издръжливостта и продължителната интензивна физическа активност.
 • Цинк: Важен за качеството на сперматозоидите и мобилността на съдържащата се в тях семенна течност – носител на генетична информация. Определя метаболизма на тестостерона.
 • Бабини Зъби (Tribulus terrestris): Завишава производството на тестостерон. Богат на важни за простата и всички части на пикочно-половата система микроелементи, като желязо, мед, йод, сапонини и алкалоиди.

Как Да Поръчам на Добра Цена в България?

Powercum, стилен мъж с роза

Всеки желаещ може лесно да заяви желание за покупка на продукта на неговия официален уебсайт. Био-капсулите за въздействие върху нивата на потентност и наслада от интимния акт Powercum не могат да бъдат намерени в аптеките, нито в онлайн портали, като eMag, eBay или Amazon. Клиентите попълват дигитално заявление, оставяйки актуален номер за контакт с дистрибутор. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промоция позволява на потребителите да закупят продукта с -50% отстъпка от оригиналния продукт.

Има Ли Хранителен Режим, Повлияващ Плодовитостта?

Всеки човек иска да се радва на нива на либидото, които да му позволят да изпита задоволство от сексуалния акт и да достави качествена наслада на партньорката си. Мнозина се питат, дали могат да въздействат върху желанието за интимен контакт с помощта на приема на определени храни. Някои уролози предписват консумацията на конкретни храни и билки за увеличена простата. Има ли и такива, които оказват пряко влияние върху плодовитостта и качеството за процеса по семеобразуване?

Powercum, щастлива двойка

Науката отговаря с ‘Да’ на този наболял въпрос. Тук не говорим просто за билките за интимно блаженство, а за конкретни елементи и вещества, на които следва да наблегнете, ако искате да се радвате на хармонична и екстатична сексуалност и здраво поколение в бъдеще. Препоръчително е да се избягват наситените с вредни мазнини изделия, предложенията на заведенията за бързо хранене, както и обилните количества твърд алкохол.

Най-добре ще е кандидат-бонвианите и бъдещите татковци да наблегнат на следните продукти в менюто си:

 • Храни, Богати на Витамин C: Голяма част от плодовете и зеленчуците са наситени с него. Препоръчителният дневен прием е приблизително е 60 мг. за непушачите и 100 мг. – за пушачите. Не забравяйте, че доматите имат по-високо съдържание на този елемент от почти всички останали други!
 • Цинк (Тъмно Птиче, Телешко и Говеждо Месо): Дневният ви прием следва да включва поне 12 – 15 мг., а е и научно доказано, че дори краткотрайната му липса може да окаже негативно влияние върху процесите, свързани със семеобразуването.
 • Калций и Витамин D: Изследване, проведено в Университета в Уисконсин в САЩ, показва, че желаещите да забързат синтеза на тестостерон в организма си следва да консумират не по-малко от 1,000 мг. калций (нискомаслено кисело мляко) и 10 микрограма Витамин D (сьомга и прясно мляко).

Кои Са Другите Фактори, Въздействащи на Потентността?

Powercum, мъж и жена, интимност

Поддържането на здравословна диета, която включва най-важните за тялото хранителни елементи, е ключова за притежаването на задоволяващи сетивата и въображението потентност и либидо дори и в зряла възраст. Но тя не е единственият фактор, който може да окаже негативно или позитивно влияние върху степента на възбудимост и качеството на семенната течност. Много неща от начина ни на живот могат да бъдат такива.

Главните от тях са:

 1. Ходенето в Сауни, Джакузита и Носенето на Прилепнали Панталони: Макар и дрехите по тялото отново да се върнаха на мода, имайте предвид, че на вашите ‘момчета’ им е най-добре, когато температурата на околната среда е между 34.5 и 36 градуса по Целзий. Човешките тестиси функционират най-добре на студено време.
 2. Велосипедните Седалки: Активното каране на колело е изключително здравословен навик, но импотентността може да бъде сериозно и негативно следствие от него. Проучване на Университета в Южна Каролина, САЩ, показва, че постоянният натиск в областта на чатала води до увреждането на ключови нерви и артерии.
 3. Стресът: Често го наричат тихият убиец, тъй като наличието му в натовареното ни ежедневие означава, че в един момент преставаме да усещаме неговото негативно въздействие върху тялото, а то може да бъде фатално на всички нива.

Натуралните Съставки Благоприятстват Половото Здраве!

Дори и баба знае, че воденето на природосъобразен начин на живот и намаляването на рисковите фактори в ежедневието и нездравословните навици спомагат за създаването на добри предпоставки за здраво поколение и сексуален живот, който задоволява сетивата. Повечето експерти препоръчват прилагането на продукти с екстракти от натурални съставки и билки.

Накратко: Био-капсулите за положително повлияване на либидото Powercum съдържат екстракт от бабини зъби, а някои клиентски коментари ги посочват като една от добрите алтернативи на дигиталния пазар.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply