PowerBullet – Smoothie Maker – Повлиява Ли На Успешния Старт на Деня?

powerbullet, плодовеPowerBullet Smoothie Maker е нов тип устройство за забъркване на бързо смути преди началото на работния ден или след неговия край. Производителят му твърди, че то може да помогне на клиенти от всяка възраст лесно да започнат деня си по природосъобразен и здравословен начин. Блендерът е насочен към хора, които искат да въздействат положително на своето влизане във форма.

 

Наличните към момента отзиви и мнения на потребителите за уреда за приготвянето на бързо закуска ПауърБулет Смути Мейкър са положителни. Повечето от тях твърдят, че единственото, което се изисква от човек, е да следва наличните в търговската опаковка инструкции за употреба. Поръчката и доставката се извършват единствено през официалния сайт, за да може клиента да е напълно сигурен, че ще получи оригиналния продукт, а не фалшификат. По-долу ще намерите описани неговите по-детайлни характеристики.

Какво е Смути? Каква е Неговата Кратка История?

различни видове плодови смутита

Забъркването на напитката смути е повече от лесно. Продуктите са любимите ви плодове и зеленчуци, а може да добавите нискомаслено прясно или кисело мляко, лед или сладолед по избор. Ако не държите на природосъобразната и здравословна страна на нещата, можете да добавите фъстъчено масло или блокчета шоколад.

Английската дума ‘smoothie’ означава ‘ласкател’, а впоследствие готварските книги я употребяват като нарицателно за напитка, приготвена в блендер. Още през 30-те години на 20-ти век здравословните магазини по Западното крайбрежие в САЩ магазините започват да приготвят нейния първи вариант, който ползва пюрирани плодове и лед.

До 60-те смутито вече повече прилича на днешната си форма, включвайки пасирани плодове, плодов сок и лед, а през 70-те вече към съставките се добавя и мляко, а питието се нарича ‘шейк’. Нарастващата популярност на фитнес-културата през 80-те го издига в култ и давайки и титлата на ‘ултимативната здравословна напитка’. И така до наши дни …

жена, блендер PowerBullet, мляко и плодове

А стъпките към приготвяне на ‘суперсмути’ – в домашния блендер са следните :

 1. Първо Прибавяме Течностите: Може да бъде всичко – вода, прясно или кисело мляко, натурален сок, кокосова вода, студен чай и кафе.
 2. Добавете Протеин на Прах или Подсладител: Трениращите трябва да знаят, че добре познатите им ‘буустъри’ и подсладители (рожково брашно, какао на прах, агаве, мед) се прибавят веднага след течната основа.
 3. Зеленолистни Зеленчуци: Най-добре ще е да ги разбиете предварително, ако искате да получите перфектната консистенция. Стеблата са наситени с изключително много полезни вещества, така че не ги забравяйте.
 4. Средата на Каната е Отредена за Кремообразните Субстанции: Вече можете да добавите кисело мляко, тофу, тахан, фъстъчено масло.
 5. Ядки, Семена и Плодове: Малко преди края е тяхното място.
 6. Всичко Замразено: Лед, сладолед и замразени плодове – оставете ги да преминат надолу през вкусовете на останалите съставки.

PowerBullet – Смути за Всяка Основна Нужда на Тялото:

Този тип здравословна напитка може да бъде приготвена за почти всяка една индивидуална нужда. Искате нещо питателно и енергизиращо за добър старт на деня? Няма проблем. Проучете, кои са 14-те храни против стареене и ги смесете. А какво ще кажете за нещо, което ще забърза метаболизма, ще има подчертан диуретичен ефект и ще повлия по положителен начин на контрола на теглото ви? Вземете смути. Дори и тези, които искат да изпитат чисто вкусова наслада от нещо, могат да добавят в блендера толкова шоколад и сладолед, колкото си поискат.

деца, ананас, смути

Ето и 3 лесни рецепти за PowerBullet:

 1. Необходими Продукти за Смути за Закуска: 1 водна чаша кокосово, бадемово или нискомаслено краве мляко, 5-10 ягоди, 1 банан, ¾ кафена чаша с овесени ядки, щипка ванилия, 1 ч. л. мед;
 2. Смути за Положително Въздействие Върху Метаболизма: 1 водна чаша ананас, ½ чаша банан, ½ чаша вода, ½ чаша кокосова вода, ¼ чаша свеж магданоз, 2 с.л. авокадо, 1 ч. л. прясно настърган джинджифил;
 3. Смути за Наслада на Душата: 1 банан, 60 гр. малини, ½ авокадо, 2 с.л. черници, 1 с. л. какао на прах, 2 с. л. овесени ядки, 1 ¼ вода, лед.

А сега ще обърнем внимание на блендера за забъркване на бързо смути PowerBullet Smoothie Maker. Производителят е на мнение, че това е уред, който е насочен към всеки фитнес-маниак и ентусиаст на тема здравословен живот. Нека научим повече за него.

Какво Трябва Да Знаем за Блендера за Смутита PowerBullet?

PowerBullet, смути, ягоди

Повечето експерти-нутриционисти твърдят, че тайната на рецептата за хубаво смути се крие в това, че всички части на даден плод или зеленчук трябва да бъдат смлени, за да могат да се извлекат на максимум ползите от него. Това включва кората и стеблото, а в някои случаи – семките и ядките. Зависи от конкретния продукт.

Устройството за смилане и миксиране на съставките на плодовите напитки PowerBullet разполага с тънки остриета, които са създадени точно с тази цел, според неговия производител. Лесното му и удобно ползване е обяснено от факта, че няма излишни копчета за спиране, пускане, настройка на скорост или време.

Интелигентната вградена циклонна технология, която уреда за направа на смутита включва, е предварително програмирана да избере скоростта и точния момент, в който да спре. Ето и останалата част от неговите характеристики:

 • Мотор: 600W, Създаден по Специализирана Интелигентна Циклонна Технология;
 • Стоманени Остриета, Които Пасват на Съдовете, Включени в Комплекта;
 • 2 Кани: Малка (880 мл.) – за Единична Консумация, Голяма (1.33 л.) – за Цялото Семейство и Приятелите;
 • Двоен Капак за Запазване на Продуктите Свежи По-Дълго Време;
 • Включени Подробни Инструкции за Употреба.

Nota Bene! Имайте предвид, че може да има съвсем леки разлики в параметрите на отделните компоненти, получени при тяхното производство!

Как Да Поръчаме Устройството за Натурални Сокове ПауърБулет Смути Мейкър?

powerbullet, употреба

Всеки желаещ може лесно да резервира своята бройка от уреда за приготвяне на смутита, попълвайки своите актуални данни във формуляра, наличен на официалния сайт. Важно е информацията на клиента да бъде актуална, тъй като представител на фирмата-дистрибутор ще се свърже по телефон с него или нея, за да бъдат уточнени детайлите по доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж.

Към момента е налична и специална промо-оферта, позволяваща на потребителите да вземат блендера за продукти за смутита и пресни сокове PowerBullet с -50% отстъпка от оригиналната цена, която е съобразена със стандарта на живот в България. Преференциалните бройки са валидни до изчерпване на лимитираните количества!

Разчитайте на Силата на Природата за Енергия и Жизненост!

зеленчуци, смути

Всеки сам избира подходящия за него или нея хранителен режим. Добре е предварително да проучваме продуктите, които консумираме, за да знаем на кои части на тялото и по какъв точно начин влияят. Природата ни предлага богатствата си на тепсия. От нас зависи да се възползваме качествено от тях.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply