Personal Slim – Таблетки с Натурален Състав, Подбран Специално за Вас!

Personal SlimPersonal Slim са нови био-таблетки с натурална формула за по-бързо горене на мазнини и калории. Техен производител от българската компания “БиоФреш” ООД (“BioFresh” Ltd), чието седалище е в гр. Пловдив. Освен богатия натурален състав, интересното при натуралните таблетки Personal Slim е, че личността и индивидуалните цели имат значение. Официалният уебсайт на продукта разработва специален калкулатор за изчисляване на Вашия Индекс на телесна маса (ИТМ). Начинът на приемане на т бива съобразен с него.

Това събуди нашето любопитство и ние се заехме да разберем повече за продукта. Разбира се, първото нещо, към което се насочихме, бяха потребителските отзиви. В България те почти липсват. Обаче, натуралните капсули вече събират положителни мнения в европейските Интернет форуми за здравословен живот. Ако потребителите желаят да направят аналог – става дума за виртуални пространства за дискусии, подобни на „БГ Мама“ («BG-Mamma»). Така подбрахме и други любопитни факти и интересна информация, свързани с новите био-капсули Personal Slim.

Желаете ли да разберете повече за тях? Да откриете, защо се радват на одобрението на европейските потребители? Да разберете как можете да се сдобиете с тях на достъпна цена в България? Тогава Ви препоръчваме да останете с нас до края на нашето ревю.

сантиметър, personal slim

Горчивият Портокал – Специалният Цитрус за Активно Вталяване

Горчивият портокал – естествената му среда са държавите от Източна Африка и Арабския полуостров. Вече а се отглежда в целия средиземноморски регион, както и в Калифорния и Флорида. Той изглежда подобно добре познатия ни сладък портокал. Любопитен факт е, че горчивият портокал всъщност произлиза от сладкия. Кората му, обаче, може да е малко по-тъмна и на места да има зеленикави петна. Визуално напомня на ненапълно узрял сладък портокал. Богат е на Витамини – A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, E и C

Той се е използвал още от Древността в Китай при лошо храносмилане, гадене и запек.
Днес хората го прилагат под формата на екстракт в различни био-козметични средства. Това може да бъде с цел загуба на тегло, при киселини, стимулиране или успокояване на апетита или по-добри спортни постижения. Той може да се прилага и локално върху кожата при болки, синини или инфекции и язви в леглото. Но приложението му не се изчерпва с това.

пърсонал слим, таблетки, жена

Горчивият портокал може да бъде използван и в готварството. Обикновено за добавяне на приятен аромат, особено при крафт бира. Екстрактът от горчив портокал е част от био-формулата на натуралните капсули с лична програма за прием Personal Slim. Повече за тях може да разберете от ревюто ни по-долу.

Personal Slim – Какво Представляват Вашите Личните Био-Капсули за Отслабване?

капсули, отлсабване, personal slim

Personal Slim представляват нови био-капсули на европейския пазар. Тяхната натурална формула им позволява на тялото да гори мазнини и калории по-бързо, като засилва метаболизма по естествен път. Срещат се и предложения под формата на био-капки. Информацията на официалната уеб-страница гласи, че производител на натуралното средство е българската компания „БиоФреш“ ООД („BioFresh“ Ltd). Наименованието на натуралните капсулите Personal Slim не е случайно. Част от специалната оферта, която предлагат е лична програма за по-лесна борба с килограмите. Начинът ѝ на работа е свързан с индекса на телесна маса (ИТИ), който бива пресмятан от официалната уеб-страница. От лицензираните дистрибутори получават вашите стойности на ИТМ, анализират ги и предлагат персонализиран план на клиентите.

Потребителите от европейските форуми (подобни на „БГ Мама“, «BG-Mamma») вече споделят своите положителни отзиви и коментари, свързани с продукта. Ние проверихме какво точно мислят те и направихме кратко обобщение на клиентските мнения за натуралните капсули Personal Slim.

Ето какво гласят тя за основните позитиви на капсулите за вталяване с индивидуален подход Пърсонал Слим:

 • Персонален План за По-Бързо Изгаряне на Килограмите, Съобразен с Вашето Тегло, Възраст и Ръст;
 • Богат Натурален Състав, Внимателно Подбрано Съдържание;
 • Допълнителни Свойства, Свързани с Детокс и Пречистване на Организма;
 • Стандартен и Лесен Начин на Прием, Приятен Вкус;
 • Бърза Поръчка През Официалния Уебсайт на Продукта;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на негативни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да бъдат изразени на индивидуално ниво. Заради това потребителите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба. Те могат да бъдат намерени в търговската опаковка на био-капсулите Personal Slim.

Кои Са Натуралните Съставки във Формулата на Капсулите Personal Slim?

съставки

Вече няколко пъти споменахме, че капсулите Personal Slim имат богат натурален състав. Но сега ще Ви запознаем с всяка от съставките, включена във формулата му от производителите. Те направили специален подбор на екстракти с положително влияние върху горенето на мазнини и килограми. Натуралният състав включва:

 • Екстракт от Зелен Чай – Той помага за по-добрия обмен на веществата в организма. Забързва метаболизма и е известен с детоксикиращите си свойства.
 • Дехидратиран Кофеин – Кофеинът спомага да поддържаме енергията си, докато тялото изразходва ненужните мазнини. В допълнение на това, поддържа балансираните функции на метаболизма.
 • Екстракт от Лют Червен Пипер – Поддържа чувството за ситост и продължителното горене на калории.
 • Ацитил L-Карнитин – Спомага за увеличаването на мускулната маса и е често използван от спортисти и любители на фитнеса.
 • Екстракт от Горчив Портокал – Той е традиционно използван в Индия, поради свойства му за повлияване върху апетита. Има термогенни свойства, които помагат за изгарянето на апетита. Богат е на множество минерали и витамини, като В комплекс.

Как Се Приемат Био-Капсулите за Индивидуално Влизане във форма Пърсонал Слим?

прием

Приемът био-капсулите се извършва по специална индивидуална програма, след като изчислите индекса на телесна маса чрез официалният уеб сайт на продукта. Официалната уеб-страница гласи, че трябва да се приема минимум 1 (една) капсула на ден, с чаша вода или био-натурален сок.

Как Да Поръчам Капсулите със Състав Personal Slim на Достъпна Цена в България?

поръчка

Повечето потребители споделят, че са разчитали на официалния уеб сайт на продукта при поръчката му. Това е така, защото само така те са сигурни, че ще получат своята лична програма, чрез пресмятане на индекса им на телесна маса. Също споделят, че така получават оригинален продукт, за който често вървят оферти с намаляване на цената. Съществуват и други промоции, които често са достъпни – например „Купи 3, Плати цена за 2“. Големите уеб магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba изглежда не предлагат тази услуга. Нашата проверка в сайтовете за държави като Италия и Испания показаха, че цената на Personal Slim е същата там.

Поръчката през официалната уеб-страница на био-капсулите Персонал Слим става бързо и лесно. След като клиентите калкулират своя ИТМ, те трябва да въведат имената си и телефонен номер за контакт. С тях ще се свърже официален дистрибутор, който ще потвърди поръчката и ще дискутира персоналната програма с тях. Ако се нуждаете от помощ при поръчка и доставка, препоръчваме да прочетете най-често задаваните въпроси и отговорите на тях.

Изобилство от Коментари и Мнения за Personal Slim

Онлайн форумите в Италия и Испания изобилстват с коментари и отзиви споделени от хора относно Пърсонал Слим. Разглеждайки техните мнения, може да се заключи, че продукта се справят отлично стига наистина да се спазва дозировката и начина на употреба. Хората изразяват своето мнения, че резултатите от използването на таблетките са видими и трайни.

Personal Slim таблетки, отслабване, жена

Здравословният Начин на Живот Е Шанс Да Се Чувстваме По-Красиви!

Здравословният живот е възможност от природата, да се чувстваме по-добра във своята кожа. Всеки ден може да направим малки стъпки, с които да подобрим собственото си съществуване. Водата и достатъчния ѝ прием са лесен начин, по който да подобрим всекидневието си – а така да влезем и във форма. Добре е да сме осведомени и преди да сме готови за промени, свързани с теглото си, да сме наясно с всички проблеми, които може да възникнат. Желаем Ви успех!

Накратко: Personal Slim са био-капсули с лична програма за вталяване. Тяхната цел е повлияване на апетита и по-бързо горене на калории по естествен начин. Това е възможно, благодарение на богата им натурална формула, включваща екстракт от горчив портокал, зелен чай, кофеин, L-карнитин и лют червен пипер. Работи по-добре от други алтернативи на пазара към момента.

Жени Сиракова

Leave a Reply