Помага Ли Parasinea Срещу Гъбички и Паразити по Тялото?

 • 1.2/10
  Ефективност - 1.2/10
 • 1.1/10
  Отзиви - 1.1/10
1.15/10

Parasinea представлява марка филмирани таблетки за третиране на гъбични инфекции и паразити в организма. Дистрибуторите им за България твърдят, че те съдържат единствено екстракти от изцяло натурални продукти. Тъй като продуктът не притежава издаден Сертификат за качество е изключително трудно да се докаже автентичността на този факт. Не може да се каже, че ежедневното му прилагане няма да доведе и до появата на нежелани странични реакции от типа на допълнително разстройване на функцията на стомашно-чревния тракт, проблеми с кожата, алергии или хормонален дисбаланс. Струва ли си д купувате това антимикотично средство? Четете по-долу, за да разберете.

Виж Препоръчан Продукт

Всички знаем, как започва. Заразяването с гъбички по краката е трудно за разпознаване в началото за неопитното око, но всеки, който е преминал през този ад на инфекциозните заболявания знае, че неприятното парене и честият сърбеж в тази област са сред първите симптоми.

Част от останалите включват:

 • Неестетичен Външен Вид на Ноктите (Лесно Чупене и Нацепване);
 • Характерен Жълто-Кафеникав Отенък;
 • Зачервяване на Кожата по Палците на Краката и Гънките Между Пръстите;
 • Раздразнени и Болезнени Епидермис и Нокътна Плочка;
 • Занижен Имунитет;
 • Лесна Раздразнителност и Постоянно Чувство за Умора;
 • Стомашно-Чревни Смущения;

Нерядко то е съпътствано и от наличието на паразити в системата. Двата типа вируса могат буквално да сринат здравето ни за дни, карайки ни да се чувстваме неспособни да се радваме на живота и да извършим ежедневните си задължения. Това предполага, че организмът ни се нуждае от спешна детоксикация и цялостно пречистване на черния дроб.

Полезни Превантивни Практики Срещу Микотични Инфекции:
 1. Следете строго за собствената си лична хигиена – мийте редовно ръцете и зъбите си с антибактериален сапун. Не носете мръсни дрехи.

 2. Заложете на памучните, а не синтетичните чорапи, тъй като те имат свойството да абсорбират влагата.

 3. Премахнете мазните и сладки храни от дневното си меню – те отслабват имунната ви система. Вижте и Кои Храни и Напитки Съсипват Кожата!

 4. Консумирайте повече богати на витамини, минерали и Омега-3 мастни киселини продукти.

 5. Избягвайте посещението на обществени тоалетни и басейни.

 6. Не носете чужди обувки и пантофи.

 7. Включете повече физическа активност в дена си, но и достатъчно време за релакс и отмора.

Понякога дори и медикаментозните опити за пълно пречистване на организма от паразити не може да ни помогне. Пазарът предлага богат набор от средства. Едно от най-популярните от тях е Detoxic – изцяло натуралният и напълно работещ метод за детоксикация с активни билкови екстракти.

Наскоро на пазара се появиха и таблетките за активно пречистване на червата – Parasinea. Но органични ли са те наистина? Или са просто опит за имитация на доказано работещи антипаразитни средства? Четете, за да разберете.

Как Работят Антимикотичните Таблетки Parasinea?

Официалният сайт на продукта срещу гъбични и паразитни инфекции твърди, че билковите хапчета са създадени от експерти-миколози. Ако това беше истина, обаче, нямаше ли средството за детоксикация да има Сертификат за качество, както другите работещи препарати?

Малкото налична конкретна информация за него гласи, че 1 (един) курса на третиране е напълно достатъчен, за да ви отърве от гъбичките, но това звучи малко преувеличено. В повечето случаи са нужни няколко месеца.

Таблетките за пречистване на червата от паразити не са преминали независима оценка на експерт, затова съставът им не е съвсем сигурен. Същото се отнася за безопасността на тяхното ежедневно прилагане.

Част от непотвърдените резултати от приема на филмираните таблетки са:

 • Превантивно Действие Срещу Заразяване с Паразити и Гъбички;
 • Премахване на Яйцата и Зародишите на Микотичните Организми;
 • Третиране на Алергичен Дерматит, Гастрит, Язва, Анемия и Диария;
 • Приятен Вкус;
 • Подходящ за Деца и Възрастни;
 • Нормализиране на Храносмилането;

Натурални Ли Са Съставките на Таблетките Срещу Паразити?

Parasinea СъставАвтентичността на описаните в съдържанието на антибактериалния препарат компоненти не могат да бъдат потвърдени без да минат преглед от независим експерт. Затова и средството не може да бъде характеризирано като безопасно за здравето.

Мненията и отзивите на потребителите в Интернет за действието на Parasinea не са особено ласкави. Някои дори са крайно негативни. По-долу следва информация за предполагаемите съставки на антимикотичните таблетки:

 • Екстракт от Камшиче: Премахва паразитите и техните зародиши, пречиствайки тялото.
 • Екстракт от Семената на Псилиум: Превантивно действие срещу последващи зарази и възстановяване на нормалната чревна микрофлора.
 • Екстракт от Лавдан: Антисептичен и заздравителен ефект.
 • Екстракт от Семената на Живовляк: Защитава вътрешните органи от инфекции.

Приложение, Употреба и Цена в България на Антигъбичното Средство

Може да се каже, че цената на филмираните противогъбични таблетки не отговаря на качеството, което предлагат. Тъй като техните съставки, безопасност и ефекти не са съвсем сигурни, не е добра идея хората да ги закупуват.

Уебсайтът на средството за извършване на пълна детоксикация на организма не обяснява, как точно следва да се прилага то. Предполага се, че инструкциите за безопасна употреба са налични вътре в търговската опаковка. Ако няма такива, то приемът не е препоръчителен.

Разчитайте Само на Работещите Средства за Детоксикация!

Навлизането на паразити в организма изисква месеци на последващо третиране с подходящите препарати за пречистване на черния дроб и червата. Затова и не бива да се използват продукти със съмнителен произход и съставки. Не е много сигурно, как точно работи Parasinea и какви биха били страничните реакции, които може да предизвика.

Заложете на вече доказалите се алтернативи за детоксикация на чревната микрофлора!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

One Response

 1. георги септември 30, 2018

Leave a Reply