OxyBreath Pro – Маска за Лице с Филтри срещу Замърсяване на Въздуха и Вируси 2020

OxyBreath Pro MaskOxyBreath Pro представлява нов тип маска за лице, която включва хипоалергенни филтри срещу замърсяване на въздуха, вируси и грип. Нейният производител е естонска компания с името „Novads OU“. Те започват да добиват популярност в Европа, заради качествените си продукти срещу замърсяване на въздуха. Маската OxyBreath Pro включва и специален филтър, който помага на нездравословните бактерии и вируси да стоят далеч от Вас.

Поради огромното търсене на маски за уста в условията на пандемията от COVID-19 през 2020 г., производителят на OxyBreath Pro не може да осигури необходимите бройки. Затова в момента продуктът не може да бъде поръчан от България.

В случай, че не можете да си набавите маска с най-висока степен на защита, опитайте да подобрите имунитета си с подходящо разнообразно хранене и потърсете антивирусни препарати като ImunoPlant. И не забравяйте – маските са задължителни!

С актуалното разпространяване на коронавируса маските стават рядка стока по много части на света. Именно заради това нашият екип реши да отдели време и на санитарната маска OxyBreath Pro. Прегледахме някои отзиви и мнения на онлайн потребители от форуми за здравословен начин на живот. Повечето от тях са положителни, а потребителите са доволни от това, че са си закупили OxyBreath Pro. Искате ли да научите повече информация за маската? Как работи и какви филтри включва? Лесно ли се слага на лицето? Може ли да се купи на достъпна цена в Европа и Азия? Ако искате да научите отговорите на всички тези въпроси, останете до края на ревюто ни.

Кои Страни по Света Дишат Най-Чистия Въздух?

OxyBreath Pro маска, лице, санитарна, антивирусна, противогрипна

Организация, която се занимава с опазването на околната среда е направила специални изследвания на фините прахови частици във въздуха. Според това първите пет държави с най-чист въздух в света са:

 1. Финландия.
 2. Исландия.
 3. Естония.
 4. Швеция.
 5. Австралия.

Както можете да забележите, това са главно добре развити страни, разположени предимно на север, с изключение на Австралия.

От друга страна, трите страни с най-лошо качество на въздуха са разположени около Индийския полуостров:

 • Бангладеш.
 • Пакистан.
 • Индия.

Ако планирате пътуване до някое от тях, може да се наложи да се сдобиете качествена маска с функции за пречистване на въздуха. Добър вариант би била маската за филтиране на въздуха OxyBreath Pro. Повече информация за него можете да намерите по-долу.

Какво Представлява Противогрипната Маска за Многократна Употреба OxyBreath Pro? Как Ни Помага?

бели дробове, дишане, оксибреат маск

OxyBreath Pro представлява маска за лице, изработена от висококачествен материал. Тя включва филтър, който би могъл да ни попречи да вдишваме нездравословни бактерии и микроорганизми. Производителят на маска за лице OxyBreath Pro е естонската компания“Novads OU“. Тя се фокусира върху решения за пречистване на въздуха в домовете. Последното допълнение към техния каталог е маската OxyBreath Pro. Освен функциите си за пречистване на въздуха, нейният филтър може да ни предпази и от вируси и грип. OxyBreath Pro е различна от много други решения на пазара, тъй като може да се почиства след всяка употреба. Именно дава на потребителите възможност да спестят от маски за еднократна употреба, които все по-трудно могат да бъдат открити на пазара.

Отзиви, Коментари и Мнения на потребители Против Маската Срещу Замърсяване и Грип OxyBreath Pro

ефекти, oxybreath pro маска

Екипът ни реши да разгледа по-обстойно потребителските отзиви и мнения, свързани с с маската с филтър против грип и замърсяване на въздуха OxyBreath Pro. Разгледахме много форуми за здравословен начин на живот, някои от тях подобни на „БГ Мама“, където хората споделят своите мисли и коментари за всякакви продукти. Потребителите изглеждат доволни от с маската OxyBreath. Казват, че е лесна за поставяне на лицето и също им е помогнала, когато въздухът в града е бил замърсен и нездравословен. Споделят най-вече за следните предимства на маската OxyBreath:

 • Филтрира и Пречиства Въздуха преди Вдишването му;
 • Обогатява Въздуха с Витамини B2, B6, B12, C, A;
 • Има Защита срещу Микроорганизми, Бактерии, Вируси;
 • Включва Съвременна Нанотехнология срещу ФПЧ;
 • Лесна за Поставяне и Носене през Целия Ден;
 • Направена за Многократна Употреба;
 • Може да Се Почиства или Измива;
 • Достъпна Цена при Поръчка през Официалния Уебсайт;
 • Не се Споменава Информация Странични Ефекти, Противопоказания или Алергии.

NB! Липсата на странични ефекти и алергии не означава, че те не могат да се проявят индивидуално. Молим да използвате маската безопасно, съгласно инструкциите на опаковката на продукта.

Как Да Ползваме и Носим Санитарната Маска за Лице OxyBreath Pro?

употреба, маска за лицеИзползването на OxyBreath не се различава от използването на обикновена, еднократна маска. Тя трябва внимателно да се постави така, че да покрива устата и носа. Уверете се, че се държи здраво за ушите. Това означава, че е стабилна и предпазва от замърсяване на въздуха и вируси. Молим да следвате подробните инструкции за употреба, които могат да бъдат открити в опаковката на продукта.

Как да Купя и Поръчам Маската OxyBreath Pro на Достъпна Цена в България?

Както споменахме по-рано, повечето потребители онлайн казват, че цената на маската OxyBreath е достъпна, когато се поръчва през нейния официален уебсайт. Така че повечето от тях правят поръчките си от там. Те споделят, че страницата предоставя и добро обслужване на клиентите. Има много разпродажби и промо оферти, така че всеки може да ги използва и да получи OxyBreath Pro дори и на по-добра цена. Съществуват и намаления на цените при закупуване на повече от един артикул, затова ви препоръчваме да разгледате и тази опция.

Производителят на продукта е решил да не го предлага чрез големите дигитални платформи за онлайн пазаруване като Amazon, eBay, eMag, AliExpress или Alibaba. Нямат добри впечатления от работата с тях в миналото. В допълнение на това, контролът върху качеството там не може да бъде наблюдаван стриктно. Това означава, че измами и фалшиви продукти могат да се появят по-лесно.

За да направят поръчка, клиентите трябва просто да въведат своите имена и актуален телефонен номер в полетата на официалния уебсайт. Официален дистрибутор ще се свърже с тях за потвърждение. Ако се пак се нуждаете от помощ с поръчката, натиснете тук.

Дишайте Свободно!

Важно е да вървим с изправена глава, дори когато знаем въздуха обикалят нездравословни микроорганизми. Независимо дали става въпрос за замърсяване на въздуха, вируси или сезонен грип – има препоръчителни начини за предотвратяването им. Здравословната диета и упражненията биха били полезни за вашата имунна система по такива начини. Можете също така да научите повече за лука, чесъна и лимона – те също са полезни в засилването на имунитета!

Накратко: OxyBreath Pro е маска с филтър, който има свойства за пречистване на въздуха и предпазване от грип и вирус. Освен това обогатява въздуха със здравословни витамини и минерали. Маската OxyBreath Pro може да се използва многократно. Той събра положителни отзиви и коментари от онлайн потребителите заради това. Казват, че продуктът работи по-добре от много други алтернативи на пазара.

Поради огромното търсене на маски за уста в условията на пандемията от COVID-19 през 2020 г., производителят на OxyBreath Pro не може да осигури необходимите бройки. Затова в момента продуктът не може да бъде поръчан от България.

Жени Сиракова

2 коментара

 1. Пламен Йонков март 23, 2020
  • Жени Сиракова март 25, 2020

Leave a Reply