Ocean Shake Serum – Може ли да Обнови Кожата на Лицето?

Ocean Shake Serum опаковкаOcean Shake Serum е най-новият хидратиращ и освежаващ серум, до който българския потребител получава достъп. Той навлиза на пазара със сериозна заявка за ефект и качества. Разбира се, веднага се появява най-важният въпрос – способен ли е да покрие очакванията на потребителите.

Виж Препоръчан Продукт

Целта на този нов серум е да ревитализира нежно и внимателно кожата. Предполага се, че го постига като събужда за живот старите клетки. Ала има твърде много неотговорени въпроси по отношение на произхода и състава на серума, за да може да се гарантира неговата ефективност и безопасност.

Съставът на серума е изключително екзотичен и това също ни кара да се съмняваме в неговите качества и дали изобщо съдържа афишираните компоненти. В допълнение, не успяхме да открием мнения на потребители, които да утвърдят автентичността на Ocean Shake Serum.

Какво Представяла Така Нареченият Serum PP3+?

Ocean Shake Serum опаковка и морска звезда

Т.нар. суроватка, като каквато е представен серумът, е предназначен за избавяне от бръчките. Според наличната информация, той се предполага:

 • Да намали видимите след по кожата;
 • Да прониква в дълбочина и да регенерира дълбоките слоеве на кожата;
 • Да издърпа и заглади овала на лицето;
 • Да постигне бързи резултати, още след третия ден.

Това е нещо, за което мечтае всяка жена. Независимо от възрастта, да притежава съвършена гладка и сияйна кожа, която да е признак за здраве и белег на красотата. На това разчитат и създателите на Ocean Shake Serum, за да привлекат клиенти.

Но поддръжката на кожата е предизвикателство. Тя е най-големият орган в човешкото тяло и е непрекъснато изложена на външни влияния. Независимо дали заради грима и козметиката, които ползваме, или под влиянието на метеорологичните условия, екстремен студ или просто мръсен въздух, порите ни се запушват, кожата се напуква и се появяват бръчици. Но освен това, с възрастта кожата губи своята еластичност. Това се дължи на нарушения синтез на колаген и еластин.

Опитът Учи

Домашните кремове и мазила са изключително популярни, тъй като те със сигурност притежават натурален състав и имат естествен произход. Почерпете вдъхновение от статиите в блога ни и открийте няколко естествени ексфолианта, с които да се погрижите за кожата си в домашни условия.

Меката, гладка и сияйна са мечта за всеки, но са трудно за постигане. Особено ако продуктите, които ползвате, не могат да предложат качество, каквото е съмнението ни за Ocean Shake Serum.

Твърдения на Създателите на Серума

Океанският балсам за лице разчита на много агресивна рекламна кампания. Създателите му са заложили на изключително гръмки обещания и твърдения, в чиято автентичност ние искрено се съмняваме. Ето и някои от тях:

 • 100% натурален състав;
 • Нежна грижа без нежелани странични ефекти;
 • Не причинява алергии и дразнения;
 • Напълно обновява клетките на епидермиса;
 • Възвръща еластичността и прави кожата стегната и мека;
 • Изравнява тена и текстурата на кожата.

Ако потърсите внимателно, със сигурност ще откриете доказано работещи алтернативи, включително и сред продуктите, които екипът ни препоръчва като по-добри. Доверете се на доказаното качество, вместо да рискувате красотата на кожата си с нови и неработещи продукти.

Момиче и счупено огледало

Състав и Очаквани срещу Реални Резултати

Ако на твърденията може да се вярва, кремът Ocean Shake Serum е бил разработван в продължение на 17 години и съдържа едни от най-екзотичните съставки:

 • Екстракт от морска звезда и златен хайвер
 • Маслинов Сквалан
 • Суроватка

Зехтиново олио

Комбинираното им действие трябва да стимулира регенерирането на клетките, омекотяването на кожата и дълбоката хидратация. Силно хидратираната кожа може и да е еластична, но в прекомерни количества това води до нежелано омазняване.

Освен това, не съществуват достатъчно изследвания по темата, които да докажат безвредното и благотворно влияние на използваните съставки върху състоянието на кожата. Няма и ясни доказателства, че серумът Ocean Shake Serum няма странични ефекти.

Струва ли си Употребата на Серума?

Може би единственият плюс на лосиона за лице е лесният начин, по който се прилага. Трябва само да го разклатите и да нанесете малко от него върху предварително почистена кожа, за да може да проникне в дълбочина. Трябва да го затоплите леко между дланите си и да го разнесете с нежни масажни движения, докато попие.

Колко е голяма разфасовката на една тубичка от серума не е известно. Ocean Shake Serum е на цена от 69лв. без доставката и също не е уточнено дали въпросната е за сметка на клиента. С други думи, е напълно възможно да получите некачествен продукт, в минимално количество на необосновано висока цена.

Потърсете Друга Алтернатива

Момиче

Ако искате да се погрижите нежно и безопасно за кожата на лицето си, екипът ни ви препоръчва да потърсите друга алтернатива. Произходът на компонентите на Ocean Shake Serum е недоказан, ефектите му – също.

Този серум не може да предостави необходимото качество и надеждност, за да направите кожата си отново сияйна и мека. Дори напротив, неизясненото качество на Ocean Shake Serum е предпоставка за поява на алергии и нежелани странични ефекти. Можете да си спестите всичко това, ако се спрете на продукт, чието действие доказано ефективно и безопасно.

Виж Препоръчан Продукт

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply