Nomidol – Може Ли Да Повлияе Положително на Краката?

NomidolNomidol е нов био-козметичен крем за положително въздействие върху засегнатата от гъбички кожа на краката. Едноименният му производител го рекламира като добър способ за противодействие на прекомерното овлажняване и създаването на неблагоприятна за здравето среда в областта на крайниците. Клиентските мнения и отзиви за него, налични по онлайн форумите за борба с онихомикозата, имат съвсем различен и по-скоро недоволен и негативен тон. Голяма част от хората, които са изпробвали препарата, не са впечатлени от действието му, определяйки го по-скоро като не особено силно изразено.

Виж Препоръчан Продукт

Макар и дистрибуторът да твърди, че Nomidol за позитивно повлияване на кожата по участъци от тялото, засегнати от или преминали през фунгиална инфекция, да не може да се намери в търговската мрежа от аптеки или онлайн порталите за покупко-продажба на различни стоки като eBay, eMag и Amazon, това не е точно така. Nomidol може да бъде поръчан по много начини. Освен това, повечето от снимките в коментарите на доволни потребители на официалния уебсайт на крема за въздействие върху дермата са взети от уебсайтове за платена рекламна фотография. Научете повече за съмненията по-долу.

Nomidol, жена с маратонки

Кое Предразполага Към Заразяване с Гъбички (Онихомикоза)?

Приблизително 10% от населението на Земята е засегнато от активна микотична инфекция във всеки един момент. Това се дължи на нарастващия брой на застаряващи хора. Разбира се, има и други предразполагащи фактори. Редовното раздвижване на крайниците и инвестирането в удобни обувки, които благоприятстват сухото състояние на краката, също се препоръчват като добра превантивна мярка.

Забързването на кръвообращението се води една от многото ползи от акупресурата. Хармоничният кръвоприток нагоре-надолу през тялото е един от многото начини, чрез които може да бъде превъзмогнато развиването на гъбична инфекция. Чисто статистически се води, че мъжете я прихващат много по-често от представителките на нежния пол. Това, обаче, не ги застрахова. Просто дамите следят за правилната хигиена и дезинфекция на своите крайници, докато мъжкото съсловие често ги пренебрегва.

Факторите, които предразполагат към развиване на онихомикоза на ръцете или краката, са:

 • Преминато лечение с кортикостероиди, антибиотици или имуносупресивна терапия.
 • Повишени нива на потене и склонност към овлажняване на крайниците.
 • Хронични заболявания като псориазис, диабет, дерматити, атопия или нарушения в периферното кръвообращение и нормалния кръвоприток.
 • Чести травми в краката.
 • Носенето на неудобни обувки(такива с висок ток, остри върхове или направени от некачествени материали).

Профилактика При Гъбични Инфекции на Краката:

Nomidol, дамски крака в пясък

Всички предпочитаме да държим краката си на топло през студените месеци. Ако не сме се научили да инвестираме в качествени чорапи и обувки, обаче, това може да ни изиграе изключително лоша шега. Изкуствените материи ни карат да се потим повече. Задържането на влага по краката е един от многото начини за прихващането на някоя от формите на онихомикозата.

Следните мерки могат да ви предпазят от заразяване:

 • Перете чорапите и обувките на висока температура.
 • Влизайте с чехли в банята.
 • Не носете чужди обувки.
 • Внимателно измивайте пръстите на краката и пространството между тях с антибактериален сапун.
 • Редовно сменяйте спалното бельо и хавлиите за къпане.

Сега ще научим още няколко любопитни детайла за био-козметичния крем за въздействие върху дермата на краката след прекарана гъбична инфекция Номидол. Клиентските мнения и отзиви за него не са особено ласкави, тъй като по-голямата част от потребителите не са регистрирали положителни промени в състоянието си. Съществуват и други фактори, които не будят особено доверие в продукта.

Автентични Ли Са Клиентските Мнения за Био-Козметичния Крем Номидол?

Nomidol, недоволна жена

Официалният уебсайт на средството за повлияване на кожата след прекарана гъбична инфекция Nomidol включва предполагаеми отзиви от ‘доволни’ потребители, които са изобразени с техни ‘лични’ снимки. Извършен проверка на фотографиите, обаче, предполага, че те са закупени или свалени безплатно от страници за рекламно съдържание. Това създава известни съмнения, дали и основните съставки на продукта са следните:

 • Етерично Масло от Какаово Семе;
 • Екстракт от Листата на Салвия (Salvia Officinalis);
 • Екстракт от Кората на Обикновен Дъб (Quercus Robur).

Тъй като Nomidol не е преминал през оценка от независим експерт, към момента не може да бъде потвърдено, че продукта наистина съдържа описаните по-горе компоненти. Нито пък, дали може да повлияе по положителен начин на кожата и да допринесе за по-бързото възстановяване след прекарана гъбична инфекция.

Основните негативни страни и характеристики на този био-козметичен крем са:

 • Подаването на Заявка за Поръчка Не Включва Дискретна Процедура;
 • Често Има Забавяния в Доставката;
 • Клиентите Не Регистрират Промяна в Състоянието Си;
 • Има Налични Индикации за Възникването на Противопоказания и Алергии;
 • Продуктът Не Е Преминал През Оценка от Независим Експерт.

Nota Bene! Липсата на оценка от независим експерт не говори добре за качеството на средството за хидратиране на кожата на краката. Клиентските сигнали за възможни нежелани странични реакции пък ни карат да не препоръчваме неговото редовно прилагане!

Nomidol, крака във вана

Как Се Нанася Крема за Въздействие Върху Кожата на Краката Nomidol?

Въпреки, че не можем да препоръчаме покупката и последващото редовно прилагане на натуралния крем за повлияване на горния епидермален слой по краката, трябва да предупредим потребителите, които вече са го направили, да се придържат към инструкциите за употреба, приложени от производителя на био-козметичното средство Nomidol.

А те гласят, че:

 1. Краката следва да са добре измити и подсушени с мека кърпа.
 2. Кремът се нанася по 2 (два) пъти дневно с масажиращи движения и се оставя да абсорбира в кожата.
 3. Био-козметичното средство се нанася всеки ден в продължение на 1 (един) календарен месец.

Не Забравяйте за Краката, За Да Не Ви Напомнят за Себе Си!

Nomidol, дамски крака с пяна

Тъй като много често ги скриваме в шарени чорапки и ефектни обувки, много често забравяме да обърнем внимание на дермата на краката си. Липсата на профилактика, обаче, често ги кара сами да ни напомнят за себе си, прихващайки онихомикоза. Ако не искате да се ‘радвате’ на това закъсняло обаждане, то по-добре реагирайте своевременно.

Възможна Алтернатива: Био-козметичният крем за повлияване на кожата на краката Fresh Fingers съдържа натурални екстракти и може да допринесе за визуалното подобряване на нейното състояние.

Виж Препоръчан Продукт

1.5 / 5 stars     
20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply