NilSmoke – За Живот Без Цигарен Дим

Победете пристрастеността като убиете желанието за цигари – бързо, лесно, без наддаване на тегло! Знаете ли, че с терапията NilSmoke може за 14 дни да премахнете нуждата от никотин? Откажете се от пушенето днес и започнете да живеете по-добре, по-здравословно и спестете куп пари. Погрижeте се за Вас и Вашето здраве!

Към 2020 г. NilSmoke вече не се предлага в България. „Красота и Здраве“ Ви препоръчва капките NikotinOff за естествено справяне с никотиновия глад.

Тютюнопушенето е вреден навик, който е отблъскващ за почти всеки непушач. Малцина са тези, които толерират тютюневия дим без да се оплачат. И все пак, на никого не му е приятно да минеш покрай него и да му лъхнеш на изгорял фас.

Но освен отблъскващ, тютюнопушенето е навик, който доказано и сериозно вреди на здравето. При това, не засягат само пушача, но и вредят на пасивните пушачи. От години е познато активното действие на цигарите като причинители на различни видове рак, развитието сърдечно-съдови заболявания и проблеми с репродукция.

Като едно от най-големите предизвикателства за съвременния пушач се явява задачата да откаже цигарите. Дори и да я няма спънката на липсата на желание, понякога не достига воля. Това се дължи на факта, че продължителната консумация на цигари води до привикване на организма към никотина. Рязкото спиране на цигарите може да доведе до сериозна турбуленция за тялото и организма, включително резки промени на настроението и качване на килограми.

Хората, които обаче искат да спрат пушенето и да се отдадат на по-чист начин на живот, ала знаят, че не разполагат с необходимата воля, прибягват до различни спомагателни средства, като таблетки, лепенки, дори хипноза. Някои методи работят, други не, само обострят глада за никотин.

Новата система за потискане на никотиновия глад NilSmoke предлага алтернативен начин за борене на проблема с тютюнопушенето. Той е още една възможност за хората да подпомогнат усилията си да спрат цигарите. По-долу можете да научите повече за системата, какво представлява, как се прилага, и ако имате желание – как да поръчате. Независимо дали за вас самите или за ваш близък.

Какво е Системата Nil Smoke?

NilSmoke представлява разработена система за борба с никотиновия глад и зависимостта от цигарите. Състои се от два фини магнита с позлатено покритие, един по-мъничък и един по-голям. Системата е разработена на базата на магнитните сили, ушната терапия и древната акупунктура и акупресура.

Любопитно:

Акупунктурата е алтернативна медицина, основна за традиционната китайска медицина. Тя се концентрира върху възстановяването на баланса в организма, чрез вкарването на акупунктурни игли в т.нар. акупунктурни точки. Акупресурата е вид акупунктура, при която вместо игли се прилагат различни видове натиск върху въпросните точки.

Притискането на магнитите Nil Smoke в чувствителните точки на ухото може да доведе потискане на никотиновия глад, да се стимулира производството на ендорфин, което да оставя у нас удовлетвореност като след изпушена цигара, като постепенно да забравим за нуждата. Разбира се, при различните хора, този ефект ще е в различна степен.

Поръчайте Nil Smoke Лесно и Бързо

Как се Ползват Магнитите NilSmoke?

Двамата позлатени магнита са миниатюрни, тежат само 20 грама и с различна големина. По-малкият се слага на предната част на ушната мида на лявото ухо. С по-големия се прищипва ухото от външната страна, на същото ниво, за да се задържат заедно, благодарение на магнитните сили.

Препоръчително е магнитите да се носят най-малко 3 часа на ден, но и не повече от 4 часа, най-кратко за период от 7 дни. Продължете или прекъснете тяхната употреба, според това дали и какви резултати сте постигнали през първата седмица.

Препоръчва се още профилактично да се носят по 1-2 часа на ден в рамките на следващите 20-25 дни. Въпреки че нямат познати противопоказания, не се препоръчва магнитите да се носят от хора с пейсмейкъри, инсулинови помпи или бременни жени, поради влиянието на магнитите. Също няма да са подходящи и за хора с алергии към златото, установени при носенето на обеци например.

Важно:

Ако по някаква причина не се чувствате комфортно от употребата на системата за ограничаване на тютюнопушенето NilSmoke, започнете да ги слагате за по-кратък период от време, докато постепенно достигнете препоръчаните 3-4 часа. Ако проблемите и дискомфортът се задържат дори след намаляване на времетраенето на носене, консултирайте се с вашия лекар.

Как да Поръчаме NilSmoke Магнити?

Изчислено е, че инвестицията в магнити NilSmoke се възвръща особено бързо, особено ако сметнете колко бихте спестили от цигари, ако спрете да си купувате.

В момента продуктът е достъпен с промоционален купон и 50% намаление от редовната цена. Можете да се сдобиете с магнитите за 59.90лв. Възможни са два варианта за поръчка:

1. Онлайн – попълнете приложената на официалния сайт на НилСмоук форма за поръчка, като натиснете бутона ‘Активирай КУПОН’, за да получите вашата 50% отстъпка.

2. По Телефон – обадете се на приложения телефон, за да заявите поръчката си. Натиснете бутона за генериране на уникален промо-код, който да съобщите по телефона, за да получите вашата отстъпка.

Към 2020 г. NilSmoke вече не се предлага в България. „Красота и Здраве“ Ви препоръчва капките NikotinOff за естествено справяне с никотиновия глад.

Плащането се осъществява при получаване на вашата система от магнити Nil Smoke. Имате право да върнете продукта в рамките на 44 дни от датата на поръчка. Повече за условията на доставка или връщане можете да научите на сайта на продукта. Nil Smoke магнити против тютюнопушене са нови за българския пазар, затова се пазете от имитации и фалшификати.

NilSmoke – Живот Със Свеж Въздух

Тютюнопушенето е ужасен и вреден навик, от който хората трябва да се откажат в името на собственото си здраве и за доброто на близките си. Подложени сме на достатъчно вредни външни влияния, за да си причиняваме подобна вреда сами.

За целта са разработени редица средства и методи, които да подпомогнат този процес. Сред тях е и новата система против тютюнопушене – магнитите Nil Smoke.

Несъмнено ще се уверите колко по-приятен е животът без тютюнев дим!

Жени Сиракова

One Response

  1. Далия август 2, 2018

Leave a Reply