Nicer Dicer – Мултифункционално Ренде с Различни Приставки!

Nicer Dicer Plus FusionNicer Dicer Plus е ренде с предимство – то позволява разрязването на голям спектър от продукти само с едно-единствено средство. Вълшебното ренде разполага с 12 приставки, пригодени за срязването на месо, варени яйца, плодове, зеленчуци, месо, риба и свежи подправки. Комплектът на производителя Genius! включва и специален контейнер за събиране на обелките или готовите парчета, веднага щом приключите с обработката им.

 

Това допринася за поддържането на добрата хигиена в кухнята, а компактността на уреда за рязане предполага и, че той ще заема по-малко място в домакинските шкафове. Поръчката и доставката на средството е лесна и удобна, като се извършва директно до вратата на клиента. По-голямата част от клиентските мнения и отзиви за Nicer Dicer + са положителни, като потребителите определят цената му в България като добра и достъпна. По-долу ще изложим и останалите детайли на продукта.

Какви Са Правилните Начини за Разрязване на Различните Храни?

ренде, двойка, която готви

Кулинарията не е просто занаят и начин да задоволим глада и апетита си. Нейните детайли могат да я превърнат в същинско изкуство. Професионалните готвачи твърдят, че истинският гастроном се познава по това, как борави с кухненския нов. Повечето продукти, които се слагат на кухненския плот са влажни, тъй като са били предварително измити и почистени. Което предполага, че винаги има непосредствена опасност за това някой да се нарани.

Мастър шефовете (главните готвачи) дотолкова са свикнали с това, което правят, че могат не само да приготвят дадено ястие, ами да го превърнат в съвършено произведение и изкушение за всички сетива, а не само за стомаха. Прилагането на закони на физиката, химията и биологията важи с пълната си сила и в кухнята. Бихте се учудили, колко много приложения имат банановите кори. Както и кои са храните, оказващи директно влияние на кръвното налягане.

Ето и няколко полезни съвета за правилният начин на разрязване на различни хранителни продукти:

 • Зелката и айсберга се срязват винаги през половината, а после всяка от тях се разделя на още две части. После се отстранява кочана под ъгъл.
 • Пиперките се режат като първо се отстрани горната и долната част, а после се прерязват надлъжно през средата. После с нежно движение се премахват семките в средата.
 • Филетирането на риба също започва с отстраняване на главата, след което се преминва към срязването през гръбнака. Едната ръка държи рибата, а другата – ножа.Готвачът трябва да усети, как острието минава и се плъзга през самите и кости. Парчето се повдига, а ножа следва да мине и през гръдния кош. Ножът се плъзва плътно до гръбначната кост, а упражнението се повтаря и от другата страна на рибата.

ренде, хранителни продукти, тиган

Бързи Кулинарни Трикове за Млади и Стари:

Топ-готвачите знаят, че всеки един продукт си има ‘цаката’. Просто никой не вие е научил на него още. Добре пазените тайни от кухнята са такива, защото приготвянето на различни ястие е подобно на науката алхимия, а шефовете – на забулени в мистерия вълшебници, чиято основна задача е да ни накарат да искаме още една хапка и после още една …

Но нека вдигнем част от гастрономното було, разкривайки няколко прости трика:

 • Лесно можете да разтопите замръзнала буца масло, като сипете гореща вода в чаша. Изчакайте няколко секунди и после я подсушете.
 • Винаги поставяйте рибата върху парченце лимон. Така не само ще я овкусите, но и ще избегнете неприятния аромат и залепването.
 • Направете миниатюрна дупчица на долната страна на яйцето преди да го сварите. Ще ви е по-лесно да го обелите.
 • Не съхранявайте бананите в хладилника. Тъй като са тропически плодове, те трябва да са на стайна температура, за да продължат да зреят.
 • Продуктите, които са предразположени към бързо разваляне, следва да се поставят на по-долните рафтове в хладилника. Топлите въздушни потоци винаги отиват нагоре.

Сега ще обърнем внимание на един продукт, който може да бъде чудесен помощник в кухнята – мултифункционалното ренде със сменящи се остриета Nicer Dicer Fusion. Нека разберем неговите функции.

Как Работи Рендето със Сменяеми Остриета Найсър Дайсър?

нарязана чушка, нож

Всяка домакиня иска да разполага с малък помощник в кухнята, който да и даде възможност да обърне внимание на детайлите и да диша спокойно. Производителят на многофункционалното ренде Genius!Nicer Dicer – Genius цели да повлияе по положителен начин на разпределянето на времето за готвене.

Устройството за рязане на различни видове продукти идва с 12 различни остриета, пригодени за богата гама от продукти, както и контейнер за съхраняване на обелките или готовите за готвене храни. То е компактно и не заема много място, а смяната на рендетата е повече от лесна.

Ето и останалата част от неговите характеристики:

 • 12 Различни Приставки – За Ситни Кубчета, За Малки Кубчета, за Големи Кубчета, Белачка, за Настъргване, За Разрязване, За Вълнообразни Лентички, за Четвъртини и Осмини, Малка и Голяма Приставка за Почистване;
 • Контейнер с Капак и Капацитет 2.5 л.;
 • Отделен Капак с Бутон за Почистване;
 • 2 Решетки за Рязане – 6×6 мм./12×12 мм. и 24х 24 мм.;
 • Кръгла Приставка за Допълнителен Натиск.

Nota Bene! Имайте предвид, че може да има малки фабрични разминавания в детайлите на продукта!

Как Да Поръчам Устройството за Рязане Nicer Dicer Plus на Достъпна Цена в България?

nicer dicer plus, дъска, нож и моркови

Всеки желаещ може да резервира своята бройка от средството за рязане на различни видове продукти през официалния му сайт. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр, оставяйки свои актуални данни, за да може с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите относно точния адрес, дата и час за доставка.

Най-бързите от тях ще могат да вземат средството с -50% отстъпка от оригиналната цена на многофункционалното ренде Nicer Dicer Fusion.

Какви Са Преобладаващите Мнения за Цената на Рендето Nicer Dicer?

По-голямата част от мненията за многофункционалното ренде със сменяеми остриета Nicer Dicer са писани от домакини. Те считат, че то е изключително практично и удобно за прилагане, стига да се следва специфичната инструкция за употреба от производителя. Цената му е достъпна за възможностите на повечето наши съграждани.Няколко човека споделиха, че са закупили допълнителни бройки, като подарък за техни близки.

ВНИМАНИЕ – Инструкцията за употреба на Nicer Dicer е редно да се прочете внимателно и да не се пренебрегва. Все пак рендето със 12 приставки притежава изключително остри режещи повърхности!

Старайте Се Да Обработване Правилно Храната, За Да Извлечете Полезното!

Nicer Dicer приставкиПонякога сами разваляме вкусовите и здравословните качества на продуктите, които предстои да консумираме. Важно е да се информираме относно тяхната правилна обработка, за да можем да се насладим на питателността им и да поддържаме крепко здраве и приповдигнат дух. Не се свенете да научавате по нещо ново за храната всеки ден!

 

Жени Сиракова

5 коментара

 1. Милена януари 11, 2019
 2. Лора Колева февруари 20, 2019
 3. Мария Борисова февруари 27, 2019
 4. Петето март 9, 2019
 5. Здравка Христова април 24, 2019

Leave a Reply