Neck Slim – Козметично Повлияване на Брадичката Чрез Масаж!

Neck Slim масажорNeck Slim е иновативно устройство за въздействие върху външния вид на брадичката и шията. Прилага се по два различни начина и върху дермата в близост до челюстта. Негов производител е ‘PY Neckline Slimmer‘ – компания, която е популярна в сферата на био-козметичните предложения. Фирмата отбелязва значението на систематичното ежедневно ползване от поне 3 (три) пъти за постигане на поставените цели.

 

Уредът за тонизиране на изгледа на лицето се използва стриктно следвайки наличните в опаковката инструкции за употреба. Той работи с насочено постепенно съпротивление на лицевата мускулатура. Получава предимно положителни отзиви в мненията и отзивите на клиентите по онлайн форумите за практики за красота и стил.

Уредът за масажиране и тонизиране на кожата около брадичката Нек Слимър се заявява единствено през официалния за България уебсайт. Потребителските коментари определят стойността му у нас като достъпна. Желаещите да се сдобият с него могат да го направят чрез попълването на дигитален формуляр на лицензираната уеб-страница. Те оставят само име и актуален телефонен номер за връзка. С тях се свързва представител на дистрибутора и се уточняват детайлите около адреса и датата за получаване. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Био-козметичното изделие за въздействие върху външния вид на лицето не е наличен в аптеките. Няма го и в продуктовия каталог на порталите за продажба Amazon, eMag, eBay, AliBaba и AliExpress. Четете още любопитни подробности в ревюто, което следва.

мъж и жена

Как Да Се Справим с Отпускането на Кожата По Лицето и Шията?

Всички искаме да се радваме на сияйна и здрава кожа. За мнозина, обаче, това се оказва непостижима мечта с напредването на годините. Когато нашата кожа загуби от своята плътност, еластичност и свежа външност, то това най-често е в резултат на:

 • Естествения ход на времето, понижената способност за регенерация на клетките, намаленото производство на колаген и забавяне на метаболизма;
 • Неправилна грижа за дермата;
 • Рязка загуба на килограми;
 • Липса на достатъчна хидратация;

Можете да противодействате на тези фактори, като редовно извършвате водна терапия за поддържане на формата. Тя ще подсигури на организма ви достатъчно количество течности. Не забравяйте, че ние и нашите клетки сме между 65% и 75% вода. Тя ни е нужна, за да функционира тялото нормално. Внимателният избор на качествена козметика с акцент на натуралните екстракти също може да въздейства положително на външността на кожата. Редовната ексфолация на дермата с натурални домашни ексфолианти за красива кожа. Добър пример за такъв био-козметичен продукт са банановите кори.

Важно е да се проучат качеството и компонентите на хранителните изделия, които консумирате. Някои от тях съсипват здравето на кожата. Ето няколко бързи примера за такива:

 • Пълнозърнестите и тестените изделия;
 • Плодови смутита, захар и подсладители;
 • Мляко и млечни продукти;

3 Бързи Упражнения за Стягане на Двойната Брадичка:

Дермата по брадичката, шията и около челюстта започва естествено да се отпуска с течение на времето. Неприродосъобразният режим на хранене, водещ до затлъстяване, я превръща и в т.нар. ‘двойна брадичка‘. Ако искаме да повлияем положително на външността на лицето си, трябва да се стараем да се храним една идея по-здравословно. Това може да се случи чрез включването на повече зеленчуци в менюто. Те са известни като добри средства за детоксикация и пречистване на организма. Има и специални упражнения, които помагат.

Ето 3 бързи и лесни предложения за стягане на кожата на брадичката у дома:

 1. Наклонете главата на една страна. Задръжте така, допирайки върха на езика си в небцето. Повторете между 10-15 пъти. След това обърнете главата в другата посока и повторете.
 2.  Опитайте се да докоснете гърдите с брадичката, докато лежите по гръб и мускулатурата на лицето ви е отпусната. Започнете с 10 повторения, стигайки до 50.
 3. Седнете с изправен гръбнак на стол. Опрете гърба плътно в неговата облегалка. Наклонете главата назад и гледайте към тавана. Опитайте да опънете главата така, все едно нейната цел е да се докосне до тавана. Направете до 10 повторения, след което се отпуснете.
Нека научим повече за устройството за тонизиране на кожата около брадичката и челюстта Нек Слим. Бидейки био-козметично предложение от продуктовата гама на компанията ‘PY Неклайн Слимър’, то се превърна в предпочитано изделие на пазара. Неговият производител счита, че то може да помогне на мъже и жени да повлияят положително на дермата на лицето си. Средството за масаж на мускулатурата на шията получава добри отзиви в мненията на клиентите по форумите за поддържане на форма.

Какво Е Уредът за Масаж на Мускулите на Лицето Нек Слим?

Neck Slim, жена с цвете

Официалнaта информация за средството за въздействие върху степента на стегнатост на дермата около шията Neck Line гласи, че то може се прилага и от двата пола. Използва насочено вибрационно съпротивление на мускулатурата, което тонизира и освежава. Следва да се използва систематично и редовно спрямо инструкциите за употреба, приложени от производителя ‘PY Neckline Slimmer‘ в опаковката. Уредът за положително повлияване на външния вид на дермата използва три степени на насочено масажиране на проблемните зони.

Те са следните:

 1. Накрайник с Червена Пружина: Ниска устойчивост на съпротивление. Бавно масажиране.
 2. Накрайник със Зелена Пружина: Средна степен на насочено въздействие върху дермата.
 3. Накрайник с Лилава Пружина: Високо ниво на съпротива. Бързостепенен масаж. Подходящ за хора, страдащи от наднормено тегло и затлъстяване.

Няма информация за противопоказания в коментарите на потребителите. Клиентските мнения и отзиви в Интернет форумите споменават следните силни страни на продукта:

 • Достъпна Цена за Стандартите на България;
 • Положителни Промени във Външния Вид на Кожата и Мускулатурата на Лицето;
 • Тонизиране и Стягане на Дермата След Редовно Прилагане;
 • Ползването на Уреда за Масаж Не Отнема Много Време;
 • Доставка До Прага на Дома и Наложен Платеж;
 • Без Данни за Странични Ефекти или Противопоказания;
 • Може Да Въздейства на Кръвообращението на Лицето;

Nota Bene! Липсата на данни за странични ефекти не означава, че такива не могат да възникнат индивидуално. Стриктно следвайте наличните в опаковката на устройството за тонизиране на кожата на брадичката Neck Slim инструкции за употреба!

Как Работи Устройството за Тонизиране на Кожата на Лицето Neck Slim?

употреба Neck Slim

Производителят ‘PY Neckline Slimmer‘ съветва устройството да се прилага 3 (три) пъти дневно за по 2 минути. Клиентите могат да започнат с по-ниските степени на съпротивление. След като свикнат и превърнат масажа на лицевите мускули в навик, преминават към по-високите вибрационни честоти. Комбинирайте със здравословно хранене и редовни физически тренировки.

Ето и препоръчителните стъпки за прилагане:

 • За Тонизиране на Кожата По Шията: Опрете единия край на устройството на върха на гръдната кост, а другия – на брадичката. Задръжте с едната ръка на гърдите. Бавно отпуснете главата си надолу. Направете пауза от 2 секунди. Върнете в изходна позиция. Извършвайте 3 (три) пъти дневно по 10 (десет) серии.
 • За Повлияване на Кожата Около Брадичката и Челюстта: Поставете на същите изходни точки. Отворете и изпънете широко устата. Задръжте така 2 секунди. Затворете плътно челюстта. Направете същия брой серии и повторения.

Как Да Поръчам Масажора за Лице и Шия Neck Slim?

момиче и лупаКлиентите могат да попълнят кратък формуляр на официалния уебсайт, заявявайки желание за поръчка и доставка. Те оставят само свое име и актуален телефонен номер. С тях се свързва представител на дистрибутора за уточняване на детайлите. ПЛащането става чрез наложен платеж. Различните промоции дават шанс на всеки да закупи продукта с отстъпка от автентичната му цена.

Редовните Упражнения  с Neck Slim Помагат за Стягане!

Значимостта на редовните физически тренировки не може да бъде подчертана достатъчно много. Те помагат на тялото ни да остане младо и стегнато по-дълго време. Интензивитетът им следва да се увеличава постепенно. Допринасят и за правилното кръвообращение.

Накратко: Уредът за масажиране и тонизиране на кожата около шията и брадичката Neck Slim повлиява положително на външността на дермата. Неговото въздействие е по-силно от това на други алтернативи.

 

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

2 коментара

 1. Рада Иванова май 14, 2019
 2. Ivomila май 14, 2019

Leave a Reply