Mini HD Projector – Влезте Във Филма По Всяко Време!

Mini HD ProjectorMini HD Projector е нов вид проектор за домашно кино, чийто размер е по-малък и от модерните доскоро джобни формати. Може да се каже, че това е най-голямото достижение за намаляване на размера на подобен вид видео- и аудио-системи в последните няколко години. Позволява на потребителя да стриймва мултимедийно съдържание, както от лаптопа и настолния си компютър, така и от мобилния си телефон или друг вид преносимо устройство – таблет, iPad, mp3-плейър и други. Компактната му големина позволява той да бъде носен навсякъде, а батерията му издържа точно 30,000 часа. С него животът на потребителя се превръща в нов филм по техен избор във всеки момент.

Какво Представляват Мини Или ‘Pico’ Проекторите?

Потребителите често не правят разлика между мини проекторите и джобните проектори, тъй като големината им е горе-долу една и съща. Основната разлика между тях е, че първите се захранват от батерии, а вторите – чрез зарядно устройство. Pico проекторите без проблем се побират в дланта на ръката на човек, което ги прави изключително лесно преносими.

Те са надежден източник на мултимедия в малки или фигурално странни пространства. Ако избирате подобна джаджа с бизнес цели, то е по-добре тя да бъде с максимален брой лумени, за да може яркостта на образа да е достатъчно ясна в помещения с остатъчна светлина, в които тя не може да бъде приглушена или затъмнена допълнително.

Сред най-забележителните характеристики на мини проекторите за домашно кино, снимки и видеоклипове спадат:

 • Светодиоден Източник на Светлина;
 • 20,000 – 30,000 Часа Издръжливост на Батерията;
 • Идеална за Домашни или Учебни Условия;
 • Пълно HD Качество на Картината;
 • Работи С Всякакъв Вид Устройства;
 • Компактен Джобен Формат;

Могат Ли Мини Проекторите Да Излъчат Голяма Картина?

Макара и сравнително нова иновация, Пико проекторите са способни да прожектират картина, достигаща 100 ‘’ (254 см.) в HD резолюция. Не са особено подходящи за гледане на 3D. Първата такава технологична джаджа е представена на публиката през 2003 г. от компанията Explay, но масовото им производство започва едва преди десетилетие – през 2008 г., когато нараства и общественият интерес към тях.

Съществуват няколко различни вида мини проектори – обикновени, вградени (в мобилния телефон, камера или таблет), медия-плейъри (имат памет и на тях могат да се съхраняват видео и аудио файлове) и USB-джаджи, които използват подобен слот, за да стриймват дигитално съдържание и за зареждане.

Макар и на пазара да има няколко дузини производители на подобен вид плейъри за домашно кино и мултимедия, малко от тях се намират на изгодна цена в България. Едно от малкото добри и качествени предложение е мини проекторът Mini HD Projector – последният писък на модата, който може да бъде навсякъде с вас!

Pico Проекторът Mini HD Projector – Пренесете Се В Света на Киното!

Мечтали ли сте някога да закусвате, кършейки снага с Ариана Гранде или Мадона в кухнята, докато лакомо загребвате от купата с овесени ядки? Или пък да подскачате на фоам-парти в Ибиза, докато се приготвяте за работа? Вечер, прекарана във философски разговор за нещата от живота с Морган Фрийман или за произхода на Вселената със Стивън Хокинг? А какво ще кажете за целувка за лека нощ от Ема Стоун или Райън Гослинг?

Всичко това може да стане реалност още утре. Единственото, което ви трябва за целта е джобният Pico проектор Mini HD Projector, който буквално има способността да вкара вас, близките, колегите и учениците ви във всеки един филм, който пожелаете. Размерът има значение, тъй като тази мултимедийна джаджа се побира в дланта и можете да отидете навсякъде с нея.

Нека видим, какви са нейните конкретни характеристики и параметри:

 • EU Plug (Адаптер с 2 Контактни Щифта);
 • 320 X 240 Оптична Резолюция;
 • X3 Зуум на Камерата;
 • 400-600 Лумена Мощност;
 • LED Технология на Прожектиране;
 • 800: 01: 00 Контраст на Картината;
 • 1.2 – 3 м. Дистанция на Прожектиране;
 • 190 x 1080 Full HD Резолюция;
 • 30.000 Часа Издръжливост на Батерията;
 • Компактен Джобен Размер;
 • Съвместим С Всеки Вид Дигитално Устройство;
 • 12-Месечна Гаранция за Качество;
 • 30-Дневен Срок за Връщане на Продукта;

Крушка, телевизор и мобилни устройства

Поръчка и Доставка на Мини Проектор Устройството за Домашно Кино

Всеки желаещ да влезе в света на голямото кино и качествените филми може лесно да резервира своята бройка от мощната и компактна джаджа за гледане на филми и клипове у дома. Това се извършва чрез попълване на анкета на официалния сайт на Pico устройството.

Нужно е да оставите актуален адрес за доставка и телефонен номер, на който представител на компанията-дистрибутор ще може да ви открие с цел уточняване на точна дата и час. Процедурата е изцяло дискретна, а личните данни се съхраняват спрямо най-строгите мерки за сигурност в Интернет и двойно криптиране на информацията.

Лаптоп

Актуална Промо Оферта и Цена на Mini HD Projector в България

Най-бързите ще могат да вземат устройството за домашно кино не само с 12-месечна Гаранция за качество и 30-дневен срок за връщане на мини проектора Mini HD Projector, но и с -50% отстъпка от оригиналната цена.

Първите две едва ли ще са ви нужни, тъй като повечето отзиви и мнения на клиенти в Интернет за видео-прожектора са повече от позитивни, но е добре да бъдете сигурни. Вземете технологичната джаджа още сега на промо цена, тъй като преференциалните бройки са ограничено количество!

Потопете Се Във Великолепието на Образите от Full Hd Екрана!

Пико проекторът за домашно видео ще ви пренесе в света на любимите ви филми и видеоклипове. С него можете да извършвате и презентации пред различни по големина аудитории, както и да гледате любимите си снимки!

Жени Сиракова

Leave a Reply