Micro Touch Max – Комплект за Бръснене и Почистване с LED Светлина!

Micro Touch Max, приставкиMicro Touch Max е комплект от 7 различни приложения за бръснене, епилиране, премахване и почистване на излишното окосмяване по лицето на мъжете, включително подрязване и подравняване на косата, космите в носа и ушите, оформяне на бакенбардите, брадата, веждите, мустаците и други зони от тази нежна част на кожата. Процесът е допълнително улеснен от LED-светлина, която позволява по-голяма степен на прецизност в действията ви.

 

Машинката за епилация и премахване на излишното окосмяване Микро Тъч Макс е дело на производителя MicroTouch и идва с 3 приставки за дължина. Те са съответно от по 2, 4 и 6 мм. Преобладаващата част от мненията и отзивите на клиентите в Интернет форумите са положителни, като хората считат, че тримерът за брада и коса може да бъде използван успешно и от жени с по-къси прически. Micro Touch Max е с компактни размери и лесен за употреба.

Грижа за Косата – Поверително за Мъже!

Micro Touch Max, мъж и жена в баня

Всеки път, щом стане дума за оформяне, стилизиране или подстригване на коса, сме свикнали да асоциираме подобен вид грижа за тялото с по-нежната част от човечеството. Което не означава, че мъжете са по-малко суетни или не обръщат внимание на външния си вид. Просто повечето от тях поддържат прическите си къси и промените по тях не личат толкова много.

Модата на прическата с машинка 1-ви номер, за радост, остана на съхранение в архивите на 90-те години и началото на 21-ви век. А хипстър-културата пък разреши на обикновения градски мъж да носи косата и брадата си с по-голяма дължина. Нашето тяло е храмът, който приютява нашата душа. Затова и трябва да се стараем да поддържаме всичките му части в добро състояние.

Ето и 3 прости правила за поддържане на еластична и здрава коса с блясък при мъжете, които биха им били винаги от полза:

 • Редовното Миене Е Изключително Важно! Разбира се, с него не трябва да се прекалява, тъй като повечето шампоани и балсами съдържат силно активни химикали, които могат да изтощят косъма. Заложете на такива с органични естракти от натурални продукти. Съобразете го и с типа коса, която имате – суха, мазна или нормална.
 • Не Търкайте Толкова Силно С Кърпата! Фактът, че повечето мъже имат къси прически, често ги кара да прекаляват с търкането с хавлиената кърпа с цел по-бързо подсушаване след излизане от банята. Но това уврежда косъма! Пробвайте да разтърсите главата и след това по-нежно да попиете с кърпа в посоката, в която расте косата.
 • Редовно Я Подстригвайте! Вашата коса се нуждае от редовно скъсяване, за да се избегнат заплетените краища и стърчащите косъмчета. Ходете на фризьор веднъж на 4-5 седмици.

Още Няколко Факта за Косата:мъж, брада, брадва

Силният пол може и да не интересува толкова от детайлите, но със сигурност трябва да знае, че всеки продукт, който прилагаме, дава своето отражение върху здравето на нашето тяло, включително и на космения фоликул. Съществуват специални суперхрани за сила, сияйност и еластичност на косъма, които мъжете могат да включват в менюто си от време на време. Такива са всички богати на Омега-3 мастни киселини (риба, морски дарове, авокадо, ядки), желязо, цинк, протеин, калций, калий и витамини B и C!

Косата се мие с движения, които масажират скалпа, така че натуралните екстракти от шампоана и балсама да могат да проникнат навътре в кожата, да я хидратират и подхранят, заздравявайки космения фоликул и самия косъм.

Нека обърнем по-голямо внимание на продуктовите характеристики на тримера за коса Micro Touch Max, чийто производител Микро Тъч твърди, че може да бъде ползван успешно както от мъже, така и от жени с по-къса коса. Средството за оформяне, стилизиране и подкъсяване на излишното окосмяване по главата и лицето получава добри отзиви в мненията на клиентите по Интернет форумите. Нека разберем защо.

Какво Предлага Тримера за Прически Micro Touch Max?

Никой не избира с какъв външен вид ще се роди. Това е въпрос на генетика. Но е до отделната личност, как точно ще се поддържа във форма. Комплектът за бръснене и подстригване идва със 7 лесни за сменяне приложения за почистване на излишното окосмяване по лицето на представителите на силния пол. Някои от тях могат да бъдат прилагани и от дамите.

Устройството за поддръжка на брадата и прическата притежава вградена LED-светлина, с която можете по-удобно да забележите дребните пропуски при оформянето на стайлинга си. Приставките могат да бъдат ползвани за премахване на космите и неравенствата в подстрижката на бакенбардите, носа, ушите, веждите и мустаците, като ползването на пяна за бръснене не е задължително.

Micro Touch Max, мъж

Ето и по-детайлните му продуктови характеристики:

 • Компактен Джобен Размер – 14 х 2 см.;
 • 3 Тримерни (3D) Приставки за 3 Дължини на Подстригване – 2, 4 и 6 мм.;
 • Вградена Технология за Безопасност При Допир;
 • LED-Светлина за По-Лесно засичане на Проблемните Точки;
 • Комплекта Включва 7 Различни Приложения;
 • Може Да Бъде Прилаган за Премахване на Косми от Цялото Тяло;
 • Идва с Четка за Почистване на Космите;
 • ААА Батерия.

Nota Bene! Бъдете внимателни при ползването на устройството за бръснене и премахване на нежеланото окосмяване по главата и лицето Micro Touch Max. То не трябва да се ползва в близост до вода или върху вече мокра или влажна кожа, тъй като може да се повреди. Винаги първо тествайте тримера върху малък участък от кожата преди да преминете към цялостно стилизиране.

Ползване на Машинката за Бръснете и Подстригване МикроТъч Макс

Micro Touch Max, мъж с пяна за бръснене

Различните приложения, включени в комплекта за оформяне и стилизиране на прическата, позволяват то лесно да бъде прилагано за богата гама от цели – премахване на нежеланото окосмяване в проблемни зони като ушите и носа, подстригване на коса и бакенбарди и др.

Единственото, което трябва да имате предвид, е, че не е препоръчително неговото прилагане в близост до течаща вода или влажна кожа. Извадете батериите от джаджата, когато не го ползвате за по-продължителен период от време. Придържайте се стриктно към неговите инструкции за употреба.

Как Лесно Да Поръчаме Micro Touch Max за Оформяне на Прическа?

Всеки желаещ да притежава компактната джаджа, може лесно да я получи, попълвайки кратък формуляр на официалния сайт на тримера MicroTouch Max. Важно е да оставите свои актуални данни, тъй като представител на дистрибутора ще се свърже с вас по телефон с цел уточняване на детайлите по доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж.

Само сега е налична и специална промо оферта, която позволява машинката за бръснене и стилизиране на прическа да бъде взета с -50% отстъпка от обичайната цена. Тя е валидна до изчерпване на преференциалните количества, така че желаещите следва да побързат!

Стилният Мъж Е Винаги Модерен с Micro Touch Max!

Micro Touch Max, син и баща с пяна за бръснене

Голяма част от представителите на силния пол поддържат имиджа на силни и самоуверени мъже. Правилната грижа за здравето и косата, обаче, не са признак на слабост, а на интелигентност. Поддържайте себе си и прическата си в елегантен, стилен и угледен вид, за да затвърдите реномето си още повече!

 

Жени Сиракова

Leave a Reply