Make Lash – Елегантно Подчертаване на Миглите!

Make Lash Серум БългарияMake Lash e серум за положително повлияване върху издължения и плътен външен вид на миглите. Негов производител е едноименната компания, популярна със сериите си био-козметични предложения, които целят да подчертаят областта около очите по един напълно естествен и натурален начин. Средството за придаване на стилна нотка в облика на лицето е известно още и със серийното си име Make Lash Eyelash Growth Enhancer, а клиентите споделят предимно позитивни мнения и отзиви за него по дигиталните форуми за последните модни тенденции. Те не споменават наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания, а цената е отчетена като добра и достъпна за средните възможности на българина.

ОБНОВЕНА ИНФОРМАЦИЯ: Make Lash серум е изчерпан и не се предлага за продажба. Ако все пак имате нужда от наистина качествен продукт водещ до отлични резултати запознайте се с мненията за Foxy Eyes.

 

Серумът за придаване на изразителност на миглите Мейк Лайш може да бъзе заявен свободно чрез вписването на основни лични данни (име, актуален телефонен номер) в онлайн бланка, налична на официалния уебсайт на продукта. Био-козметичното изделие за подчертаване на изразителността на очите Мейк Лаш Айлаш Гроут Енхасър не може да бъде открито в каталозите на аптеките, нито сред тези на порталите за продажба на стоки – eMag, AliBaba, eBay или Amazon. Производителят съветва клиентите да се придържат към наличните в опаковката на продукта инструкции за безопасна употреба. Уеб-страницата му редовно предлага и различни промоционални намаления от оригиналната му стойност. Повече подробности следват по-долу в настоящето ревю.

Няколко Трика за Красиви и Изразителни Мигли

женско лице с красиви мигли

Казват, че очите са прозорец към душата. Затова и толкова много дами държат да се полагат неимоверни усилия, за да изглежда зоната около тях във възможно най-свежо състояние. Има специални рецепти, посветени на домашните методи за премахване на торбичките в околоочния район. Счита се, че водната терапия за активно влизане във форма може да повлияе по ползотворен начин и на козметичния вид на лицето.

Основната функция на миглите на очите е да предоставят защита от всякакъв вид негативни влияния, идващи от околната среда. Макар и доскоро да не се споменаваше за поддръжка на миглите, все повече и повече жени започват да се интересуват, как да подхранват и поддържат тази част от лицето си по възможно най-правилния начин. Дължината и гъстотата им пък определя изразителността на цялото изражение, придавайки дълбочина и дори нотка на мистицизъм.

Факторите, които най-много изтощават косъма на миглите, включват нанасянето на прекалено много спирала, очна линия и сенки, прекомерното търкане на очите при премахването на грима и прекомерното извиване с цел оформяне. Важно е да се отбележи, че козметиката и срока и на годност също изиграват решаваща и определяща роля за здравината на миглите.

Тук следват няколко бързи хитринки за поддържане на изразителни и красиви мигли:

почиствена на грим и спирала

 • Подхранване с масло от репей, зехтин или рициново масло: Можете допълнително да подсилите положителното действие на тези две етерични съставки, купувайки си течен Витамин А или Е от аптеката. Прилагат се с цел блягоприятстване на растежа, здравината, еластичността и запазване на плътността. Прилагайте вечер преди лягане с помощта на клечка за уши. Нанасяйте от корените към краищата.
 • Старайте се да не извивате и разтягате миглите всеки ден.
 • Не премахвайте грима с прекомерно агресивно търкане.
 • Приемайте биотин за подсилване на косъма.

Добри Съвети за Запазването на Еластичността на Миглите:

Много жени не знаят, как да нанасят и премахват грима си по правилен начин. Последващата подхранваща грижа за запазване на добрия външен вид и здраве на косъмчетата на миглите също е изключително важна. Ако включвате повече храни, които са богати на Омега-3 мастни киселини, фибри, аминокиселини, антиоксиданти, витамини и минерали, то ще се радвате на добри темпове на растеж, гъстота и здравина.

Ето няколко добри превантивни мерки за запазване на здравината на миглите:

 • Прилагайте хидратиращи спирали, които да поддържат добри pH-нива по повърхността на косъма и в корените му.
 • Не търкайте очите и миглите във всички посоки, когато премахвате грима, дори и да използвате памучен тампон за целта. Това води и до образуването на околоочни бръчици.
 • Спиралата следва да се подменя с нова поне на всеки 3 месеца.
 • Не спете по корем, тъй като това води до постепенното извиване на косъма и неговото постепенно накъсване.
 • Прилагайте безцветна или бебешка пудра, които са хипоалергенни, след нанасянето на първия слой от спиралата и преди последващите.

Серумът за подчертаване на изразителността на миглите Мейк Лаш се разпространява на пазара в България от своя едноименен производител и е представен от г-жа Албена Николова – гримьор с повече от 15 години стаж в областта на козметологията. Мненията и отзивите на потребителите по форумите за стил и красота в Интернет са предимно одобрителни. В коментарите се споменава, че стойността на продукта е съобразена с начина на живот и средните доходи у нас.

Как Точно Въздейства Серума за Подчертаване на Миглите Мейк Лаш?

Make Lash, жена, черна коса

Гримьорката Албена Николова обяснява, че основното предназначение на био-козметичния серум за придаване на ефектен и изразителен външен вид на миглите на очите Make Lash Eyelash Growth Enhancer е да послужи като способ за подчертаване на натуралния чар и красота на зоната около очите, както и да благоприятства процесите по подхранване на косъма, неговия фоликул и корените. Това му свойство се дължи на неговия органичен и иновативен състав.

Серумът за мигли Мейк Лаш Айлаш Гроут Енхасър съдържа:

Биотинол Трипептид-1: Пептид, който включва комплекс, повлияващ върху външния вид на косъма и допринасящ по вътрешноклетъчните процеси, отговорни за неговия добър растеж, дължина, плътност и гъстота. Той включва и Провитамин B5, който подхранва фоликула и придава естествен блясък на косъма.

По-голямата част от клиентските мнения и отзиви не споменават за наличието на неприятни странични реакции и противопоказания, последващи прилагането на средството за въздействие върху растежа и външния вид на косъма. Те посочват още и следните допълнителни позитивни характеристики:

 • Позитивно Въздействие Върху Козметичния Вид и Растежа на Косъма;
 • Достъпност на Цената в България;
 • Дискретност и Удобство При Поръчка и Доставка;
 • Липса на Сигнали за Контраиндикации и Неприятни Странични Ефекти в Коментарите на Потребителите;
 • Благоприятстване на Вътрешноклетъчните Процеси По Подхранване на Космения Фоликул и Корен;

Nota Bene! Липсата на информация за наличието на противопоказания не означава непременно, че такива няма да възникнат. Клиентите следва да се придържат към инструкциите за употреба на био-козметичното изделие, приложени в търговската опаковка, за да минимизират вероятността от възникването на такива!

Как Се Ползва Серума за Придаване на Изразителност на Миглите Make Lash?

Make Lash Серум Мигли, сърце

Добрите препоръки за безопасна апликация на продукта за подчертаване на естествения цвят и дължина на миглите гласят, че той трябва да се прилага по следния начин:

 1. Премахнете грима с помощта на натурален тоник или друг органичен антисептичен агент, след което измийте околоочната зона с хладка вода.
 2. Подсушете внимателно с мека кърпа, която не дразни дермата, без да търкате агресивно.
 3. Нанесете серума по посока от корените към краищата.
 4. Прилагайте до 2 (два) пъти на ден – сутрин и вечер.

Поръчката на серума за придаване на изразителност на миглите Make Lash Eyelash Growth Enhancer се осъществява единствено през неговия официален уебсайт. Клиентите оставят актуален телефонен номер и име с цел връзка с дистрибутор. Методът за плащане е наложен платеж. Текущата промоционална кампания, позволява той да бъде закупен с -50% отстъпка от автентичната си цена.

Очите – Прозорец към Душата!

Make Lash серум цена

Човешките очи са нещо повече от зрителен орган и любима тема на поетите. Техните ириси могат да бъдат използвани за диагностика на заболявания в цялото тяло. Те са прозорецът, който изразява нашата душевност, както и осъществява връзката ни със света. Подчертаването им само добавя още един пласт към дълбочината на нашия характер.

Накратко: Серумът за подчертаване на дължината и гъстота на миглите Make Lash включва натурален състав и действа по-положително от други пазарни алтернативи.

Поради факта, че Make Lash вече не е наличен предлагаме да се запознаете с отлична алтернатива – серумът Eleverlash.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply