Make Lash – Елегантно Подчертаване на Миглите!

Make Lash Серум за мигли БългарияMake Lash e серум за положително повлияване върху издължения и плътен външен вид на миглите. Негов производител е едноименната компания, популярна със сериите си био-козметични предложения, които целят да подчертаят областта около очите по един напълно естествен и натурален начин. Средството за придаване на стилна нотка в облика на лицето е известно още и със серийното си име Make Lash Eyelash Growth Enhancer, а клиентите споделят предимно позитивни мнения и отзиви за него по дигиталните форуми за последните модни тенденции. Те не споменават наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания, а цената е отчетена като добра и достъпна за средните възможности на българина.

ОБНОВЕНА ИНФОРМАЦИЯ: Make Lash серум е изчерпан и не се предлага за продажба. Ако все пак имате нужда от наистина качествен продукт водещ до отлични резултати запознайте се с мненията за Foxy Eyes.

 

Серумът за придаване на изразителност на миглите Мейк Лаш може да бъзе заявен свободно чрез вписването на основни лични данни (име, актуален телефонен номер) в онлайн бланка, налична на официалния уебсайт на продукта. Био-козметичното изделие за подчертаване на изразителността на очите Мейк Лаш Айлаш Гроут Енхасър не може да бъде открито в каталозите на аптеките, нито сред тези на порталите за продажба на стоки – eMag или Amazon. Производителят съветва клиентите да се придържат към наличните в опаковката на продукта инструкции за безопасна употреба. Уеб-страницата му редовно предлага и различни промоционални намаления от оригиналната му стойност. Повече подробности следват по-долу в настоящето ревю.

Няколко Трика за Красиви и Изразителни Мигли

женско лице с красиви мигли макелаш

Казват, че очите са прозорец към душата. Затова и толкова много дами държат да се полагат неимоверни усилия, за да изглежда зоната около тях във възможно най-свежо състояние. Има специални рецепти, посветени на домашните методи за премахване на торбичките в околоочния район. Счита се, че водната терапия за активно влизане във форма може да повлияе по ползотворен начин и на козметичния вид на лицето.

Основната функция на миглите на очите е да предоставят защита от всякакъв вид негативни влияния, идващи от околната среда. Макар и доскоро да не се споменаваше за поддръжка на миглите, все повече и повече жени започват да се интересуват, как да подхранват и поддържат тази част от лицето си по възможно най-правилния начин. Дължината и гъстотата им пък определя изразителността на цялото изражение, придавайки дълбочина и дори нотка на мистицизъм.

Факторите, които най-много изтощават косъма на миглите, включват нанасянето на прекалено много спирала, очна линия и сенки, прекомерното търкане на очите при премахването на грима и прекомерното извиване с цел оформяне. Важно е да се отбележи, че козметиката и срока и на годност също изиграват решаваща и определяща роля за здравината на миглите.

Тук следват няколко бързи хитринки за поддържане на изразителни и красиви мигли:

почиствена на грим и спирала

 • Подхранване с масло от репей, зехтин или рициново масло: Можете допълнително да подсилите положителното действие на тези две етерични съставки, купувайки си течен Витамин А или Е от аптеката. Прилагат се с цел блягоприятстване на растежа, здравината, еластичността и запазване на плътността. Прилагайте вечер преди лягане с помощта на клечка за уши. Нанасяйте от корените към краищата.
 • Старайте се да не извивате и разтягате миглите всеки ден.
 • Не премахвайте грима с прекомерно агресивно търкане.
 • Приемайте биотин за подсилване на косъма.

Добри Съвети за Запазването на Еластичността на Миглите:

Много жени не знаят, как да нанасят и премахват грима си по правилен начин. Последващата подхранваща грижа за запазване на добрия външен вид и здраве на косъмчетата на миглите също е изключително важна. Ако включвате повече храни, които са богати на Омега-3 мастни киселини, фибри, аминокиселини, антиоксиданти, витамини и минерали, то ще се радвате на добри темпове на растеж, гъстота и здравина.

Ето няколко добри превантивни мерки за запазване на здравината на миглите:

 • Прилагайте хидратиращи спирали, които да поддържат добри pH-нива по повърхността на косъма и в корените му.
 • Не търкайте очите и миглите във всички посоки, когато премахвате грима, дори и да използвате памучен тампон за целта. Това води и до образуването на околоочни бръчици.
 • Спиралата следва да се подменя с нова поне на всеки 3 месеца.
 • Не спете по корем, тъй като това води до постепенното извиване на косъма и неговото постепенно накъсване.
 • Прилагайте безцветна или бебешка пудра, които са хипоалергенни, след нанасянето на първия слой от спиралата и преди последващите.

Make Lash Мнения и Коментари От Форуми

Потръсихме какво казват хората в своите Make Lash Мнения и коментари онлайн.

Серумът за подчертаване на изразителността на миглите Мейк Лаш се разпространява на пазара в България от своя едноименен производител. Той е представен от г-жа Албена Николова – гримьор с повече от 15 години стаж в областта на козметологията. Make Lash мненията и отзивите на потребителите по форумите за стил и красота в Интернет са предимно одобрителни. В коментарите се споменава, че стойността на продукта е съобразена с начина на живот и средните доходи у нас.

Как Точно Въздейства Серума за Подчертаване на Миглите Мейк Лаш?

Make Lash, жена, черна коса

Гримьорката Албена Николова обяснява, че основното предназначение на био-козметичния серум за придаване на ефектен и изразителен външен вид на миглите на очите Make Lash Eyelash Growth Enhancer е да послужи като способ за подчертаване на натуралния чар и красота на зоната около очите, както и да благоприятства процесите по подхранване на косъма, неговия фоликул и корените. Това му свойство се дължи на неговия органичен и иновативен състав.

Серумът за мигли Make Lash съдържание:

Биотинол Трипептид-1: Пептид, който включва комплекс, повлияващ върху външния вид на косъма и допринасящ по вътрешноклетъчните процеси, отговорни за неговия добър растеж, дължина, плътност и гъстота. Той включва и Провитамин B5, който подхранва фоликула и придава естествен блясък на косъма.

По-голямата част от клиентските мнения и отзиви не споменават за наличието на неприятни странични реакции и противопоказания, последващи прилагането на средството за въздействие върху растежа и външния вид на косъма. Те посочват още и следните допълнителни позитивни характеристики:

 • Позитивно Въздействие Върху Козметичния Вид и Растежа на Косъма;
 • Достъпност на Цената в България;
 • Дискретност и Удобство При Поръчка и Доставка;
 • Липса на Сигнали за Контраиндикации и Неприятни Странични Ефекти в Коментарите на Потребителите;
 • Благоприятстване на Вътрешноклетъчните Процеси По Подхранване на Космения Фоликул и Корен;

Nota Bene! Липсата на информация за наличието на противопоказания не означава непременно, че такива няма да възникнат. Клиентите следва да се придържат към инструкциите за употреба на био-козметичното изделие, приложени в търговската опаковка, за да минимизират вероятността от възникването на такива!

Как Се Ползва Make Lash Серума за Придаване на Изразителност на Миглите ?

Make Lash Серум употреба, инструкции, Мигли, сърце

Добрите препоръки от инструкцията за употреба и безопасно и правилно приложение на Make Lash за подчертаване на естествения цвят и дължина на миглите гласят, че той трябва да се прилага по следния начин:

 1. Премахнете грима с помощта на натурален тоник или друг органичен антисептичен агент, след което измийте околоочната зона с хладка вода.
 2. Подсушете внимателно с мека кърпа, която не дразни дермата, без да търкате агресивно.
 3. Нанесете серума по посока от корените към краищата.
 4. Прилагайте до 2 (два) пъти на ден – сутрин и вечер.

Make Lash цена в България? Как да купя

Поръчката на серума за придаване на изразителност на миглите Make Lash Eyelash Growth Enhancer се осъществява единствено през неговия официален уебсайт. Клиентите оставят актуален телефонен номер и име с цел връзка с дистрибутор. Методът за плащане е наложен платеж. Текущата промоционална кампания, позволява серумът да бъде закупен с -50% отстъпка от автентичната си Make Lash цена.

Цената на Мейк Лаш е достъпна и напълно оправдана според потребителските отзиви онлайн. Всъщност е инетерсно, че цената на серума в България и другите страни е еднаква – както и качеството на самия продукт.

Имайте предвид, че няма да намерите Make Lash в аптеките или магазините за красота. Причината за това е решението на производителя да ограничи прекупвачите и да поддържа оптимална цена на серума.

Очите – Прозорец към Душата!

Make Lash серум цена

Човешките очи са нещо повече от зрителен орган и любима тема на поетите. Техните ириси могат да бъдат използвани за диагностика на заболявания в цялото тяло. Те са прозорецът, който изразява нашата душевност, както и осъществява връзката ни със света. Подчертаването им само добавя още един пласт към дълбочината на нашия характер.

Накратко: Серумът за подчертаване на дължината и гъстота на миглите Make Lash включва натурален състав и действа по-положително от други пазарни алтернативи.

Поради факта, че Make Lash вече не е наличен предлагаме да се запознаете с отлична алтернатива – серумът Eleverlash.

 

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *