Magic Of Love – Привлича Ли Гривната Любовта?

Magic of Love ГривнаMagic Of Love е магическа гривна, изработена от различни видове кристали и минерали и доукрасена със сребърна висулка. Предназначението на този моден аксесоар е да привлича любовта, късмета и благополучието в живота на този, който я носи, както и нотка на елегантност. Макар и последното да може да бъде постигнато, по-голямата част от отзивите и мненията за Меджик Ъф Лав, както и за неговия производител, са далеч от ласкави. Намаленията на създателите може и да са били добри, но е малко вероятно украшението да промени живота на който и да е. По-долу ще обясним защо.

Виж Препоръчан Продукт

За Хората и Любовта

Истинската любов е нещо, което дори и циниците искат в живота си, макар и никога да не го признават. Хората са социални животни. Освен това искат да бъдат и щастливи. А няма по-голяма радост от това да споделиш съществуването си с някой, който също ти отвръща с уважение, грижа и любов.

Но съдбата не винаги е достатъчно благосклонна, че да ни събере току-така с нашата половинка. Хората още от древността са измислили различни магически ритуали за привличане на любов и щастие в дома. Някои от тях са свързани с пеенето на специални молитвени песни, други – с изговарянето на думи на мистичен език, трети – със забъркването на отвара от различни билки и растения.

Щастлива двойка

Нерядко, подобни народни практики включват и специални минерали и кристали, за които се счита, че вибрират на честотата на Ерос и Купидон. Ето кои са най-популярните от тях:

 • Розов Кварц: За преодоляване на стара любов и привличане на нова в живота.
 • Малахит: Освобождава от болезнените спомени.
 • Лунен Камък: Счита се, че допринася за пикантността в сексуалните взаимоотношение и спомага за повторното разпалване на пламъците на страстта.
 • Аметист: Внася смирение и разбирателство в междуличностните взаимоотношения. Прави мислите спокойни, а сърцето – отворено.
 • Зелен Авантюрин: Води със себе си аморния късмет и доброто самочувствие, с което показва пътя към половинката. Наричан е още ‘камъкът на изобилието’.
 • Лапис Лазули: Лекува любовна мъка.
 • Сапфир: Създава усещане за хармония и доверие между партньорите.
 • Рубин: Символът на любовта и романтиката сред кристалите. Помага за попадане в идеалната връзка.

Приложение на Минерали и Кристали за Красота и Здраве:

Съвременната козметика започна да включва богата гама от минерали и кристали във формулата на продуктите си за грижа за доброто състояние на кожата. Тази практика всъщност не е нищо ново. От хилядолетия насам нашите прадеди са си правили маски за лице и тяло от глина, хума, водорасли, морска сол, желязо, фосфор, калций, цинк, желязо, калий и магнезий.

Те са изключително подходящи за почистване, ексфолиране, скраб, както и за правилната хидратация и регенерация на кожата. Балансират структурата и изравняват тена. Цинкът и сярата пък нормализирах производството на себума и успокояват мазната и склонна към раздразнения дерма. Прилагането на ябълков оцет също крие много различни тайни за разкрасяване.

Гривната за любовно щастие Magic Of Love обещава да върне романтичното чувство обратно в живота на потребители и да изпълнява функцията на елегантно допълнение към тоалета. Разглеждайки отзивите и мненията на клиентите за нея, обаче, може да се предположи, че тя не се справя особено добре с тази си задача.

Гривната Magic of Love – Ритуал за Любовна Хармония?

Magic of Love гривна и цветя

Основното предназначение на този моден аксесоар е да служи като талисман за привличане на любов и късмет. Той е насочен към хора, които са се провалили във връзките си и искат ново, свежо и наистина щастливо начало. Романтичните връзки, обаче, са нещо много сложно. В тях винаги участват двама. Затова е и трудно да повярваме, че гривната наистина действа.

Не са налични данни, че тя наистина е успяла да помогне на някой да срещне човека на мечтите си. Макар и да е красива на външен вид, цената на Меджик Ъф Лав е прекомерно завишена в България, особено, имайки предвид материалите, от които е изработена.

Нейните основни функции би трябвало да са следните:

 • Зареден с Любовна Енергия Талисман;
 • Помага на Клиентите Да Срещнат Човека на Живота Си;
 • Стилен Аксесоар с Натурални Минерали.

Минералите в Талисмана за Интимна Хармония

Единственото нещо, което може да се отчете като предимство при този моден атрибут за откриване на половинката е фактът, че е изработен от естествени материали. Но трябва да се припомни, че не е сигурно, дали минералите и кристалите, включени в гривната Magic Of Love от нейния производител, наистина може да доведе до желаните от потребителите ефекти.

Тя включва:

 • Авантюрин: За увереност, решителност и смелост;
 • Розов Кварц: Привлича чиста нова любов;
 • Хематит: Внася усещане за земност и успокояващо чувство.
 • Вулканичен Камък: Балансира енергиите Ин и Ян, хармонизирайки взаимоотношението между тях.
 • Планински Кристал: Пречиства енергията и духовното, физическото и психическо тяло на човека.
 • Сребърна Фигурка – Сърце: Символизира любовта.

Има и Други Начини за Привличане на Положителната Енергия!

Момиче

Гривната за романтика и любовно съзвучие Magic Of Love е просто красива добавка към тоалета, която няма да може да помогне на потребителите да привлекат така желаното интимно щастие и късмет. Затова и няма как да я препоръчаме на потребителите.

Руните са известни като силен носител на положителна енергия. Талисманът за щастие, пари и късмет Money Amulet е благословен чрез подлагане на специален ритуал и е набразден със свещените символи. Той се изготвя индивидуално според името на клиента и наистина може да допринесе за благополучието и просперитета в живота.

Променете хода на съдбата си в положителна насока още сега!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply