Magic Antenna – За По-Добра и По-Спестовна Телевизия

Magic Antenna е ново поколение устройство за телевизионен сигнал. Тя влиза на пазара като пряк конкурент и заместител на традиционната кабелна и цифрова телевизия. Предлага достъп до канали с т.нар. HD (high definition) качество. Високата резолюция и удоволствието от кристалната картина вече не са мираж.

Знаете ли, че… ?

Първото телевизионно излъчване в България се осъществява през 1959г. И до днес, въпреки че младото поколение консумира все по-малко телевизия, тя е широкоразпространена у нас. Официалната статистика показва, че почти не съществува домакинство, което да не разполага с телевизор и кабелна телевизия към него. От лукс в годините на прехода, днес телевизията е даденост за българските домове.

Всички сме наясно с всевъзможните предложения и оферти на кабелните доставчици. Дори мобилните оператори у нас предлагат пакетни сделки с модем за Интернет и кабелна телевизия.

Телекомуникационните технологии у нас са изключително развити, пазарът е свободен и всеки има достъп до различните видове услуги и предложения. Понякога дори изборът може да е труден, просто заради големия брой налични оферти.

Magic Antenna предлага комбинирано решение, което носи кристален образ, висока резолюция и огромен избор от програми. Но защо е една от най-добрите алтернативи на познатите методи за разпространение и получаване на телевизионен сигнал? По-долу ще ви запознаем в детайли с устройството.

Какво Представлява Magic Antenna?

Защо появата на подобна алтернатива изобщо е необходима? Пазарът действително предлага изобилие от варианти, абонаментни планове и промоционални пакети за желаещите да гледат телевизия с високо качество и разнообразие от канали.

Това, което клиентите не харесват, е фактът, че т.нар. HD канали обикновено са извън стандартния пакет за кабелна цифрова телевизия. Доставчиците на този тип услуги са намерили начин да правят допълнително пари от тях. Най-честата търговска практика е тези канали да се предоставят срещу допълнително заплащане, което често увеличава значително цената на услугата.

Затова и за много хора HD телевизията е по-скоро лукс, отколкото достъпно благо. На фона на затвърждаващата се тенденция хората да гледат все по-малко телевизия, се оформя и една друга. Желанието на хората да гледат по-качествена телевизия, с по-добра картина и по-голям избор от канали.

Magic Antenna предлага точно такава услуга, с надеждата да задоволи търсенето на пазара и нуждите на клиентите. Без да оскъпява допълнително услугата и без скрити условия за ползване.

Както подсказва името, това е антена, целяща да замени кабелния пренос на данни. Представена е като ефективен заместител на традиционните доставчици. Предлага достъп до над 65 канала с висока резолюция. На антената се приписват редица предимства:

  • Десетки HD канали и над 200 със стандартна картина;
  • Лесна и бърза настройка за под 2 минути;
  • Работи еднакво добре в градска среда и в отдалечени региони;
  • Може да бъде прикрепена към всякаква повърхност;
  • Способна е да спести от сметките ви за кабелна телевизия.

Magic Antenna идва с т.нар. Dual-band антена VHF (very high frequency) и UHF (ultra high frequency). Има способността да долавя сигнал до 130км. С помощта на тази нова антена ще се насладите на идеална плавна картинка, без забиване, без забавяне на сигнала и без проблеми с качеството.

Тази нова антена има сериозна заявка да бъде един чудесен заместител на абонаментните програми. Или поне предлага една комбинирана алтернатива, която идва с надеждност и качество.

Колко Струва да се Сдобиете с тази Надеждност?

Приемника за HD телевизия е достъпен само през официалния сайт на производителя. Ако го поръчате от друго място, рискувате да попаднете на менте. Не са малко продуктите и устройствата, които имат подобни претенции за способностите си, но повечето не водят до желани резултати.

На официалния сайт на Magic Antenna можете да изберете няколко варианта за своята покупка:

1. Единична бройка;

2. Пакет с две антени с 25% отстъпка от единичната цена;

3. Три антени с 40% отстъпка от единичната цена.

За да поръчате, просто изберете своята предпочитана комбинация и попълнете формата за поръчка. Може да очаквате бързото обработване на вашата поръчка и доставка в рамките на няколко работни дни.

С помощта на Magic Antenna ще можете да оборудвате дома си и вилата си, и да се наслаждавате на непрекъсната кристална картина по всяко време.

Хубавата Телевизия Вече не е Лукс!

Любителите не телевизия сигурно биха изброили няколко неща, които не им харесват. Лошата картина, ограничените канали и твърде висока цена за некачествена услуга. Magic Antenna опитва да въведе нов стандарт в кабелната телевизия, предлагайки комплексно решение за вашите нужди.

Вече можете да се насладите на кристална HD телевизия с разнообразие от канали без да попадате в клопките на дългосрочните договори, нежеланите притурки, скритите такси и допълнителното заплащане за услугите!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply