Ling Intelligence – Интелигентен Начин да Учим или Не?

Системата Ling Intelligence е нов продукт, предлагащ възможност за скоростно и лесно изучаване на чужди езици. Неговият фокус пада върху широкоразпространения английски език, но не е ограничен до него.

Въпросът е, полезни ли са наистина подобни самоучители за качеството овладяване на език, който няма нищо общо с майчиния? Някои методи, като например силно препоръчваната система от флашкарти PinguLingo, са доказано ефективни. Те предлагат възможността за изучаване на английския както по Американски, така и по Британски стандарт.

ВАЖНО !!!

Топ предложение за учене на езици
Рейтинг на автора 5 star rating

Учи с PinguLingo

Може ли системата Линг Интелиджънс да се сравнява с конкуренцията на пазара? Това е важен въпрос, на който трябва да се отговори безпристрастно и точно. Това се налага, защото изучаването на чужди езици е от ключово значение за статуса на живот:

 • Спомагат за справянето в различни ситуации;
 • Помагат за намирането на по-добра работа;
 • Показват по-високо ниво на квалификация;
 • Носят самочувствие.

Но ако не разполагате с подходящ и качествен метод за овладяването на чужд език, бъдете сигурни, че знанията, които ще придобиете, са временни и непълни.

Защо са се Наложили Самоучителите?

Системите за самостоятелно обучение по чужд език, подобни на Ling Intelligence, имат редица предимства:

 • Те са дигитални – не са обвързани с купуването на допълнителни помагала, учебници, тетрадки, всичко, от което се нуждаете, е достъпно онлайн и през вашите дигитални устройства;
 • Те са достъпни – по отношение на цената, един такъв самоучител струва далеч по-малко, отколкото посещаването на уроци, за които преподавателят трябва да получава и заплата;
 • Те се съобразяват с нашия ритъм – самообучението е предпочитано поради факта, че можем да го практикуваме когато ние сме свободни и имаме желание за това, не сме задължени да посещаваме уроците.

Но точно поради тези причини, излизат толкова много ненадеждни решения. Създателите им се надяват, че ще привлекат клиенти, които да закупят продуктите, без оглед на качеството, а само заради предимствата, които самоучителите предлагат. И това води до много разочаровани ентусиасти, които са искали да научат даден език.

Има ли и Други Предимства Ling Intelligence?

Методът представлява ускорен курс по овладяване основите на даден език. Водещите материали, разбира се, са свързани с научаването на английски език. Според наличната информация, това представлява интерактивна дигитална платформа, която може ускори усвояването на чужд език до 6 пъти.

Това е изключително оптимизиране на времето и усилията. Но мнението на потребителите далеч не е толкова позитивно по отношение ефективността на системата Ling Intelligence. Тя е разработена така, че алгоритмите ѝ повтарят вече мината лексика през определен интервал от време.

Уви, резултатите от съкратения интензивен курс, предлаган от тази система, не са задоволителни. Липсата на основен фокус и задълбочаване на знанията, води до повърхностни умения и компетенции, които са далеч от достатъчни.

Повече Ефективност, Повече Знания

Линг Флуент е една от самостоятелните системи за обучение по английски език, която се е доказала като ефективно средство. Тя е значително по-добра алтернатива на метода, разглеждан в настоящата статия. Екипът ни го препоръчва като по-надежден начин да овладеете желания от вас език.

Качество срещу Цена – Вечният Въпрос

Повече методи за самообучение по език идват на разумни цени до 100лв., което най-малко два пъти по-евтино от най-основните физически курсове. В случая на Ling Intelligence, цената на услугата и продукта са неизвестни.

Когато се регистрирате за достъп до платформата, ще получите код за активиране на профила. След което ще бъдете препратен към платформата.

Липсата на ясна информация колко би ни струвало обучението по английски, ползвайки метода Ling Intelligence, е тревожен знак. Това е признак за липса на прозрачност, което повдига въпрос както за етичността на създателите на метода, така и като цяло за качеството на предлагания продукт.

COD и Заплащане

В търговията, абревиатурата COD символизира т.нар. cash on delivery, или в най-буквален превод – заплащане на купената стока или услуга при получаването ѝ. Екипът ни смята, че това представляват отношенията и със създателите на Ling Intelligence. За да използвате ресурсите, вероятно ще трябва да заплати след вход в системата. Тъй като цената не е директно оповестена, може и да бъдете неприятно изненадани от това колко скъпо би ви излязло ползването на тази платформа.

Научете Английски по Правилния Начин!

Английският език е широкоразпространен, глобален език, който може да ви е от голяма полза. Но за да ви бъде наистина полезен, трябва да го владеете поне основно. Екипът ни не смята, че Ling Intelligence може да ви помогне с тази задача. Да, ще придобиете някакъв основен лексикален запас, но не и умението да го прилагате в реални ситуации.

Разгледайте препоръчаните алтернативи, тъй като предлагат много по-качествено и доказано ефективно обучение. Но не се отказвайте от желанието си да научите английски език. Чуждоезиковите познания могат да променят живота ви към по-добре!

Учи с PinguLingo

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

14 коментара

 1. Mila Kolarova август 6, 2018
  • Jenya Sirakova август 8, 2018
 2. dafi Harizanova август 7, 2018
  • Jenya Sirakova август 8, 2018
 3. vladimir август 10, 2018
 4. Tihomir август 11, 2018
 5. Tihomir август 11, 2018
 6. йорданка петракиева август 18, 2018
  • Jenya Sirakova август 23, 2018
 7. Emil август 20, 2018
  • Радост септември 3, 2018
 8. Desi август 24, 2018
  • Jenya Sirakova август 26, 2018
 9. Стефан декември 14, 2018

Leave a Reply