LHS Long, Hard, Strong – Струват Ли Си Сетовете за Поялияване на Либидото?

LHS Long Hard StrongLHS – Long, Hard, Strong представлява два сета (червен и бял) от филмирани капсули, които наскоро бяха пуснати на пазара в България от техния производител – компанията Cvetita Herbal (Цветита Хербал). Те са предназначени за приемане и от двата пола. Белият сет би трябвало да включва активни екстракти от растенията епимедиум, сибирски женшен, левзея, сминдух и коприва, а червеният – от същите съставки, но с добавено извлечение и от билката Йохимбе – активното вещество Йохимбин. Защо са комбинирани в отделни таблетки, след като активните им съставки са почти едни и същи, не е пояснено никъде на официалния уебсайт.

Виж Препоръчан Продукт

Таблетките Лонг, Хард, Стронг (ЛХС) не получават много добри отзиви в мненията на клиентите по повечето онлайн форуми за сексуално здраве и техники. Те не могат да бъдат намерени в аптеката, нито в онлайн магазин като eMag или Amazon. Поръчката им се осъществява единствено през официалния им уебсайт. Тъй като филмираните капсули за положително повлияване на либидото и благоприятстване на нивата на потентност все още не е преминало през независима оценка от експерт, която да потвърди състава им, не можем да препоръчаме тяхната редовна употреба.

Виж Още: Пуерария Мирифика и Пуерарин – Тайландското Чудо на Природата!

тъжна двойка в легло

Могат Ли Билките Да Действат Срещу Преждевременната Еякулация?

Нашата родина разполага с истинско богатство от различни видове билки. Което обяснява и традициите на нашата държава в алтернативната медицина и т.нар. ‘бабини рецепти’. Дори науката е съгласна, че голяма част от тях могат наистина да допринесат за облекчаването на дадено състояние, независимо с коя конкретна част от тялото е свързано, дори и за хроничния шум в ушите.

Билките за сексуално блаженство не правят изключение. На нашата територия растат някои от най-известните в световен мащаб средства за подчертаване на удоволствието от интимния акт, както и за подобряване на нивата на потентност. Мурсалският чай, например, е популярен и извън държавата ни, придобивайки почти култов статус в славянски държави като Русия и Украйна.

А като растения с най-положително действие върху либидото се считат:

 • Жълт Кантарион: Народната медицина го използва като афродизиак за мъже и жени със силна способност да въздейства позитивно на еректилната функция. Най-често се пие под формата на чай и в комбинация с друга билка за обостряне на апетита за интимни ласки – магарешкия бодил. Прилага се при мъже и жени. Дава енергия и ободрява.
 • Магарешки Бодил: Тонизира гладката мускулатура и на него се гледа като на източник на сексуална потентност. Според бабите на село, той възвръща ‘младостта’ на половата система.
 • Мурсалски Чай: Вирее единствено на Балканите, като най-силно е концентриран в Родопите и Пирин. Идентифицирам е като вид в Шар планина, но днес количеството му там е намаляло. Наситен с калий и цинк, които повлияват по позитивен начин на качеството и броя на сперматозоидите, както и на половата издръжливост.
 • Бабини Зъби: Съдържа лутенизиращ хормон, който засилва производството на тестостерон, подчертава мускулния растеж и удължава времето за достигане на ерекция.
Що Е То ‘Разгонен Козел’ (Епимедиум)? Разгонен козел е разговорното наименование на билката епимедиум, която наскоро доби по-сериозна популярност на територията на нашата държава. Продава се на тинктура и се счита, че допринася за подчертаването на сексуалното желание при мъжете и при жените. Успява да благоприятства действието на половите жлези при мъжете и жените, както и да засили кръвоснабдяването в областта на малкия таз.

Не следва да се приема, ако са налице долупосочените фактори:

 • В случай, че сте бременна или кърмите;
 • Ако имате хронична хипертония;
 • Ако страдате от белодробно или сърдечно-съдово заболяване;
 • В случай, че приемате продукти, наситени с L-допа.

Сега ще обърнем по-сериозно внимание на филмираните капсули ЛХС (Лонг, Хард, Стронг) от българския производител Цветита Хербал (Cvetita Herbal). Те би следвало да подчертаят силата на либидото и сексуалния апетит, но отзивите и мненията за тях в Интернет форумите са предимно неодобрителни. Много клиенти считат, че цената им в България е завишена и несъобразена със стандарта на живот у нас.

Виж Още: Кои Храни и Напитки Съсипват Кожата?

LHS Long Hard Strong таблетки, тъжна двойка в легло

Филмирани Капсули LHS – Long, Hard, Strong на Производителя Цветита Хербал

Сета от два различни вида таблетки за подчертаване на потентността – червени и бели, като първите включват и добавен екстракт от Йохимбе – LHS (Long, Hard, Strong) първоначално предизвика доста шум в онлайн пространството, но така и не успя да впечатли потребителите с действието си. Отзивите им не са особено ласкави, като по-голяма част не са забелязали някаква коренна промяна в положителна насока в либидото си.

Част от другите не толкова положителни коментари са, че:

 • Продуктът Има Завишена за Стандартите на България Цена;
 • Стойността Му Не Отговаря на Ефектите;
 • Не Успява Да Повлияе Положително на Степента на Страстта И При Двата Пола;
 • Производителят Cvetita Herbal Предупреждава за Възможни Негативни Реакции След Прием на Червения Сет Капсули от Хора с Проблеми с Кръвното, Сърцето Или Нервната Система.

Nota Bene! Предупрежденията за възможни странични ефекти и противопоказания при хора, страдащи от различни видове оплаквания, както и липсата на независима оценка от експерт, ни карат да не препоръчваме прилагането на средството за положително въздействие върху либидото!

LHS Long Hard Strong, сърце

Начин на Приемане и Предполагаем Състав на Таблетките LHS (Long, Hard, Strong)

Тъй като мненията за продукта са предимно негативни и той не е преминал през независими изследвания, които да потвърдят или отрекат автентичността на неговото действие и включените във формулата му съставки, не можем да гарантираме, че 1 (една) бяла капсула, която е по-леката версия на средството за повлияване на потентността, включва следните компоненти:

 • Екстракт от Епимедиум – 135 mg (30%);
 • Екстракт от Сибирски Женшен – 135 mg (30%);
 • Екстракт от Левзея – 67,5 mg (15%);
 • Екстракт от Сминдух – 67,5 mg (15%);
 • Екстракт от Коприва – 45 mg (10%);
 • Нито, че 1 (една) от по-силните червени таблетки Long, Hard, Strong съдържа:
 • Екстракт от Епимедиум – 270 mg (30%);
 • Екстракт от Сибирски Женшен – 270 mg (30%);
 • Екстракт от Левзея – 135 mg (15%);
 • Екстракт от Сминдух – 135 mg (15%);
 • Екстракт от Коприва – 90 mg (10%);
 • Обогатен Екстракт от Билката Йохимбе.

Приемът следва да е строго съобразен с инструкциите за употреба и да не надвишава повече от 2 (две) капсули близо час преди полов акт. Това важи и за двата пола!

Виж Още: 10 Хитрини за Наистина Здравословен Сън

LHS Long Hard Strong, недоволен мъж

Сексът – Изкуството на Любовното Майсторство!

Интимните отношения са нещо изключително сложно, което зависи и от двамата партньори. Най-важно е да се акцентира върху споделянето и набелязването на общи неща, които ви харесват. Ако използвате повлияващи либидото продукти, то най-добре е да се заложи на такива с изцяло органични екстракти. Добър пример за такова са филмираните капсули Erogan.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply