LED Wellness Beauté Tweezers – UV-Светлини за Детайлно Обезкосмяване!

LED Tweezers Пинсети с лампичкаLED Тweezers Light InnovaGoods Wellness Beauté са пинсети, произведени от производителя InnovaGoods – базиран в гр. Валенсия, Испания, които са насочени към любителите на последните технологични тенденции и не се свенят да ги приложат в своето ежедневие. Настоящето електронно устройство за премахването на излишното окосмяване от чувствителни и труднодостъпни зони на лицето и тялото разполага с 1 вградена бяла LED светлина, която позволява внимателно, но бързо и детайлно премахване на дразнещите малки косъмчета.

ОБНОВЕНО: За съжаление уникалните пинсети вече са изчерпани като количество. Надяваме се производителя да осигури още бройки а междувременно сме в очакване.

Междувремнно ви препоръчваме да се запознаете с уникален начин за грижа за косата, а в това число и веждите – Методи за висококачествена грижа за косата

LED-Пинсетите ИноваГуудс Уелнес Бюти Туийзърс могат да помогнат на потребителите да оформят и стилизират своите вежди по писъка на последните модни тенденции или според личния си стайлинг. Отзивите и мненията на клиентите за тях и компанията-производител ИноваГуудс по Интернет форумите за красота и естетика са предимно положителни. Електронният уред за премахване на досадните косъмчета по лицето не може да бъде закупен от аптеката или онлайн магазини като Amazon или eBay. Процедурата по поръчка и доставка се задейства чрез попълване на кратък формуляр на официалния уебсайт на продукта. По-долу ще опишем, как точно работи.

жена с перфектни вежди

Как Се Работи с LED-Пинсетите LED Tweezers?

Пинсетите с вградена UV-светлина LED Tweezers на ситуирания във Валенсия, Испания производител ИноваГуудс, който е популярен по света с различните си предложения за домакинството, бита и козметичните нужди, предлагат възможност за положително въздействие върху разкрасителните процедури. Как? Четете, за да научите.

Веждите ни допринасят за нашето чаровно и харизматично излъчване. Те дооформят овала на лицето и карат неговите предимства да изпъкнат, когато са стилизирани както трябва. Затова и притежаването на подходящото за целта устройство е повече от важно. Възможно решение биха били пинсетите с вградена бяла UV-светлина за по-детайлно идентифициране на проблемните косъмчета ЛЕД Лайт ИноваГуудс Уелнес Бюти Туийзърс, които наскоро бяха пуснати на пазара в България от своя производител InnovaGoods.

Използваната в изработката им технология създава подходящи предпоставки за добро естетическо оформяне на веждите. Това се дължи на лампичката, която осветява зоната на третиране, а вие можете по-лесно да забележите всяко едно непослушно косъмче, което се опитва да избяга от погледа ви. Процедурата е нежна и за очите, които не се изтерзават от опити да идентифицират ‘беглеца’ в слабо осветена стая.

Характеристиките на LED-пинсетите за детайлно стилизиране на вежди Led Tweezers включват и:

 • Изработка от Качествена Неръждаема Стомана;
 • Притежават Бутон за Включване и Изключване;
 • Една Бяла LED Светлина за По-Добра Видимост При Оформяне;
 • 10 см. Дължина на Уреда;
 • Скосени Краища на Върховете на Пинсетите за По-Голяма Прецизност;
 • Комплектът Включва Нужните Батерии (3 x LR41);
 • Приложени Са и Подробни Инструкции за Употреба на 24 Езика.

Nota Bene! Макар и да няма данни за такъв прецедент, производствената технология не изключва вероятността от леки технически разминавания при отделните модели на продукта! Не мокрете пинсетите с вградена UV-светлина, тъй като това може да навреди на тяхното качество!

Как Да Оформим Стилни и Красиви Вежди Според Овала на Лицето?

оформяне и подстригване на вежди

Лицето е първото нещо, което околните забелязват у нас, дори и всеки да има различно мнение по въпроса. Ако очите са прозорец към душата, както е казал поетът, то останалите детайли в изражението подчертават имиджа, който искаме да представим пред света. Почистването на кожата с кристали от розова хималайска сол, например, може да е много подходяща техника за третиране и превенция на акне.

Златните правила на правилното скубане на вежди гласят, че те следва да се разделят на 3 мислени точки – естествените начало, край и чупка. Придържайки се към тях, няма как да сбъркате и да ги оформите по естетически неугледен или дори абсурден начин. Ако пък желаете лицето ви да има винаги свежо излъчване, то трябва да направите всичко възможно да си набавяте нужната доза спокоен и здравословен сън. Понякога не ни достига време за всичко и ни се налага да прикрием мръсната коса – последвате съвета в статията.

Най-често срещаните грешки при стилизиране на вежди са следните:

 • Отнасяте се към тях все едно са кожа: Престанете да им слагате различни видове крем, помада или лосион. Така пречите на естествения им растеж и красота.
 • Използвате увеличаващи огледала: Доближавайки ги близо до лицето, вие всъщност губите перспективата за овала на лицето и очите.
 • Буквално подстригвате веждите, а не ги скубете: Гафовете в това отношение са изключително показни на външен вид.
 • Правите процедури преди душ: Фоликулите се отпускат след контакт с топла вода и има възможност косъмчетата да опадат сами няколко часа след баня.
 • Премахвате прекалено много косъмчета от горната част: Така нарушавате тяхната натурална линия и последователност. Да не говорим, че някои от тях може да не израстнат никога отново, което да предизвика сериозни затруднения в поддръжката им впоследствие!

грешно оформени вежди

Как Да Изпишем Красиви Вежди Без Много Усилия?

Значението на естествената форма не веждите не може да бъде подчертано достатъчно. Много редки са случаите, когато тя няма общо с овала на лицето. Пренебрегвайки я, рискувате цялостното ви изражение да добие комичен вид, което пък да наложи нуждата от микроблейдинг процедура – 3D поставяне на перманентен грим, измислено в Япония, и придобило широка популярност в последните няколко години по света.

Ето и няколко хитринки за това, как да стилизираме веждите си бързо и лесно:

 • Естествено буйните вежди понякога изискват подрязване и скъсяване, но трябва да бъдете много внимателни. Най-добре отидете при професионалист, който да го направи.
 • Винаги използвайте гребен за вежди, сресвайки ги леко нагоре и след това – настрани.
 • Измервайте 3-те основни точки на веждата, използвайки мислена линия, прокарана от най-външния ъгъл на носа и движейки се в посока нагоре. Краят на веждата се измерва по диагонал с използването на права, минаваща през окото. Арката (извивката) се определя, гледайки пред себе си и мислено преминавайки през зеницата към косъмчетата.
 • Всяка жена има предвид значението на прилагането на точния вид пинсети за гладко, безболезнено и детайлно обезкосмяване. Те са таен и верен помощник, който сме свикнали да държим на удобно в козметичното портмоне в дамските чанти и раниците си. Технологичният напредък не е подминал и този вид уреди за подчертаване и стилизиране на естествените ни дадености.

подстригване и оформяне на вежди с пинсети

Поръчка и Доставка, Цена в България на UV-Пинсетите LED Wellness Beauté Tweezers

Процедурата по поръчка и доставка на автентичния продукт е улеснена и се извършва единствено през официалната страница на LED-пинсетите InnovaGoods Wellness Beauté Tweezers. Пинсетите с ултравиолетова светлина не могат да бъдат закупени от аптеката или онлайн портали. По-голямата част от наличните мнения и отзиви за тях в Интернет форумите за стил и красота са положителни, а клиентите споделят в коментарите, че цената отговаря на качеството. Цената на Led Tweezers също е наричана достъпна за стандартите в България.

Потребителите следва да попълнят кратък формуляр, оставяйки актуален телефонен номер за връзка с доставчик и уточняване на детайлите по доставката. Те могат и да се възползват от текущата промо-кампания, вземайки устройството за поддържане на красиви и добре оформени вежди Led Tweezers с -50% от оригиналната стойност.

Побързайте, ако искате да резервирате своята Led Tweezers!

Подчертаете Ли Веждите и Очите, Отваряте Прозореца на Душата!

доволно момиче, Led Tweezers

Колкото по-старателно са изписани веждите ви, толкова по-изразителни стават очите. Така и хората ще искат да надникнат в тях, да им се възхитят и да разберат, що за човек и душа се крият вътре. Нека чарът ви омае всички!

Цялостната грижа за визията ни изиска последователност и знания. Запознайте се с Златните правила за здрава и блестяща коса.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *