Lash Parade – Серум с Удължаващ Миглите Ефект!

Lash Parade опаковкаLash Parade е серум, който може да повлияе положително на скоростта на растежа и дължината на миглите. Продуктът е представен на българския пазар от гримьора Албена Манева. Компанията-производител се казва Laderis и е популярна сред козметичните среди. В продуктовата информация, представено от нея, както и на търговската опаковка на средството за въздействане върху дължината на миглите, се твърди, че то съдържа комплекс на витамините А, B, C, E и D.

 

Неговата формула би следвало да включва и активен екстракт от наситеното с минерали водорасло Ламинария ангустата, йод, калций, високо концентриран кератин, хидролизат лардимониум (Hydrolizat Laurdimonium) и трипептиден GHK комплекс. По-голямата част от отзивите и мненията на клиентите по Интернет форумите са одобрителни. Част от хората са забелязали положително влияние в състоянието на своите мигли. По-долу ще разгледаме начина на приложение на продукта, методът за доставка и цената в България.

Полезни Съвети за Грижа за Миглите и Веждите

Lash Parade опаковка, изкуствени мигли, четки

Повечето хора не го осъзнават, но миглите и веждите рамкират нашите очи. А последните са известни като прозорец към душата. Следва и нашето отношение към тяхната изразителност да бъде подобаващо. За здравето и прилежния външен вид на останалата част от лицето можем да се погрижим по-лесно, използвайки някое от невероятните приложения на банановите кори.

Подчертаването на очите и придаването на допълнителна красноречивост, която да дооформи цялостното ни изражение, са по-сложна задача. Приемът на определени хранителни продукти може да засили техният растеж и да увеличи дължината им. Но пък фигуративното и визуалното им репрезентиране пред околните зависи изцяло от нас. А за него следва да се вземат предвид и какво точно е нашето лице.

Няколко полезни практики за оформяне на вежди:

Сключените вежди правят лицето по-тясно, а раздалечените придават усещане за необятност.
По-дългите и изписани под формата на дъга ви карат да изглеждате по-възрастни и строги, а по-късите – по младежки невинни.
Високите и закръглени вежди изразяват учудване, а ниските – намръщени.

Ето и какво следва да знаете за поддържането на миглите:

 • Една-единствена мигла израства за близо 8 седмици, така че бъдете нежни в грижата си към тях.
 • Не търкайте очите си, винаги премахвайте грима преди лягане и прилагайте само качествени спирали, за да се радвате на еластични и дълги мигли.
 • Те имат нужда от редовно сресване с подходяща за структурата им четка за грим.

Lash Parade опаковка, поставяне на изкуствени мигли

Подхранване на Мигли Със Зехтин, Зелен Чай и Рициново Масло:

Цялостното забавяне на метаболизма с напредването на възрастта е отговорно и за постепенното намаляване на скоростта, с която растат миглите. Затова и те също имат нужда от редовно подхранване. Това може да стане чрез маска с рициново масло, зелен чай или такава със зехтин.

 • Мека четка за грим с тънки косми се взема и потапя в малко зехтин. Прокарва се по дължината на миглите, така че да наподобява сресване. Оставя се да поседи за през нощта, а на сутринта се отмива с хладка вода.
 • Направете си чаша горещ зелен чай и потопете малък памучен тампон в него. Поставете го върху всяко око за 10 минути.
 • Рициновото масло се счита за изключително полезно за косата, кожата и ноктите. Освен това е установено, че подпомага растежа на миглите и тяхното заздравяване. Съвсем малко от него се поставя върху 2 памучни тампона, които се държат отгоре на клепачите за 15 минути. Процедурата следва да се повтаря всеки ден.

Нека разберем как точно действа и серума за положително въздействане върху здравето на миглите Лаш Парейд на козметичния производител Ладерис. Био-средството за визуално подчертаване на очите получава добри отзиви в мненията на клиентите по онлайн форумите. Цената му е считана за съобразена със стандарта на живот в България.

Как Действа Био-Серумът за Подчертаване на Миглите Lash Parade?

Lash Parade опаковка, жена с дълги мигли

Качествената грижа за всеки един отделен елемент от лицето опира до нас самите. Веждите отговарят за изразителността на нашите очи, което пък само допринася за чаровното ни излъчване.  Най-елементарното нещо, което можем да направим, е да ги подхранваме с натурални средства и органични екстракти, както и да се погрижим да прилагаме единствено качествена козметика, която редовно да почистваме и премахваме преди да легнем да спим.

Био-козметичният серум за мигли Lash Parade включва единствено натурални екстракти, които ги карат да изглеждат визуално по-изразителни и дълги. Неговият производител Laderis твърди, че то може да повлияе положително на процеса по тяхното издължаване. Към момента няма данни прилагането на средството за разкрасяване и подчетаване на очите да води до появата на негативни странични реакции от типа на обриви или алергии.

То следва да действа по този начин:

 • Натурален Състав Без Документирани Странични Ефекти;
 • Визуален Ефект на Подчертаване и Издължаване;
 • Удобна Доставка на Достъпна Цена До Прага на Вашата Врата.

Nota Bene! Био-серумът има натурален състав и действие, но не е изключено организма да реагира по индивидуален начин на него.

Какво Включва Натуралният Състав на Козметичния Серум Lash Parade?

Lash Parade опаковка, дълги мигли

Описаните на търговската опаковка основни компоненти са ексклузивно натурални екстракти. Няма потребител, който да е сигнализирал за появата на противопоказания, свързани с прилагането на био-козметичното средство с издължаващ визуален ефект. Отзивите за био-серума са предимно позитивни.

А ето и кои следва да са органичните съставки в неговата формула:

 • Комплекс на Витамините А, B, C, D и E: Подхранват, хидратират и стимулират растежа на клетките на косата, кожата, ноктите и космите. Придават еластичност, блясък и здравина. Отговарят за завишените нива на имунната система.
 • Екстракт от Водораслото Ламинария ангустата (Laminaria Angustata): Обогатява косъма с допълнително количество минерали.
 • Йод: Създава ефект на блясък и сияйност. Повлиява положително върху здравината и еластичността на космената фоликула. Забързва метаболизма.
 • Калций: Важен за здравината на костите и космите елемент, който има способността да подхранва.
 • Хидролизат Лардимониум (Hydrolizat Laurdimonium): Хидратиращо действие.
 • Високо Концентриран Кератин: Силно подчертано укрепващо действие.
 • Трипептиден GHK Комплекс: Съдържа нанопептиди и молекули на аминокиселини. Допринася за пренасянето на кератиноцитите от космените луковици. Има ефект, който може да благоприятства растежа на косъма.

Как Да Ползваме Серума за Визуално Изписани Мигли Lash Parade?

Lash Parade, опаковка, жена с дълги мигли

Нанасянето на био-козметичното средство за подчертаване на очите и положително въздействие върху растежа на миглите не отнема повече от 5 минути. Ето и 3-те лесни стъпки на ползване на натуралния серум:

 1. Премахнете грима с помощта на течен почистващ тоник, който не дразни повърхността на кожата.
 2. Нанесе продукта от базата на миглите по тяхното продължение.
 3. Оставете серумът да действа, докато вие се наслаждавате на наистина здравословен и качествен сън.

Начин за Поръчка и Достъпност на Цената в България

Желаещите за се подчертаят естествената красота на своите очи могат лесно да го направят, попълвайки онлайн формуляра, наличен на официалния сайт на био-серума за изписване на мигли. Те следва да оставят своите актуални данни, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Цената на средството за положително въздействие върху дължината на миглите е съобразена със стандарта на живот у нас. Само сега клиентите могат да го вземат и с -50% отстъпка в текущата промо кампания. Преференциалните бройки са ограничено количество, така че потребителите следва да побързат, ако искат да вземат своята.

Изпишете Очите с Натурална Козметика – Lash Parade!

момиче с дълги мигли

Старайте се винаги да прилагате средства за разкрасяване и подчертаване на естествените ви дадености, които имат органични съставки и ясен произход. Поддръжката на добрия външен вид е наша лична отговорност. Не бягайте от нея!

 

Жени Сиракова

Leave a Reply