KamaSutra Капки – Натуралните Капки за Истинска Мъжка Мощ!

KamaSutra капкиКапки KamaSutra представляват ново био-козметично средство. Натуралната им формула и състав имат за цел да подсилят мъжествеността и взаимната наслада в леглото. Те притежават богата био-формула. Включени са екстракти от арктическа цианея, муира пуама, хайвер на морски акрин и екстракт от морски женшен. Подбрани са специално от едноименния производител, за да окажат благоприятно влияние на мъжествеността и представянето на силния пол в леглото. Името на капките произхожда от небезизвестната книга на индийския автор Ватсаяна Маланага. Тя се превръща в ешалон и интимен наръчник за успешни интимни взаимоотношения през вековете.

ВАЖНО: Получихме информация, че капките Kamasutra са изчерпани и не се продават. Производителя е разработил алтернатива отново под формата на капки – Casanova.

Какви са мненията на клиентите за био-капките за по-силно либидо и повече мъжественост KamaSutra? Има ли оплаквания за възникнали неприятни противопоказания в отзивите и коментарите, публикувани в онлайн форуми за интимност, като «BG Mamma»? Откъде да ги поръчам на най-изгодна цена? Има ли ги в аптеките? Опит за измама с фалшификат ли са продуктите в търговски портали, като eMag, eBay, Amazon, AliExpress и AliBaba? Дискретна ли е доставката при поръчка през официалния уебсайт?

Капките КамаСутра са добре известни на територията на Европа. Докато нашата колежка Диана Димитрова беше в Италия, реши да провери как стоят нещата там. Изглежда продуктът се радва на одобрение сред потребителите от форумите, дискутиращи поддържането на хармония в леглото. Потребителите от женски пол, също споделят, че са доволни от положителните промени в леглото.

Желаете ли да разберете повече относно натуралните капки с формула за повече потентност и мъжественост KamaSutra? Останете с нас до края на ревюто, за да разберете.

КамаСутра – Историята на Наръчника за Задоволяващи Интимни Преживявания

KamaSutra капки, секс

Със сигурност всички от Вас са чували за КамаСутра, но малко знаят историята на появяването на този “наръчник”. Той е помогнал на хора по цял свят да подобрят взаимните си интимни преживявания. Книгата е написана от индийския философ Ватсаяна Маланага около трети век. Тя е вторият най-стар текст, свързан с еротика и интимност, след „Панчатантра“. В буквален превод „кама“ означава желание, а „сутра“ – нишка. Тоест книгата би следвало да ни представи начините и способите, с които да задоволим най-дълбоките си копнежи.

Оригиналният език, на който е написана Кама Сутра е санскрит, а в Европа я популяризира преводът на Ричард Франсис Бъртън. КамаСутра не представлява само каталог от пози, както много хора смятат.

Книгата е разделена на няколко основни секции, включващи:

 1. Въведение – Включва разсъждение върху това, какво всъщност е любовта, както и типовете жени. Преди да се открехне феминисткото в нас, трябва да имаме предвид, че книгата е излязла наяве още през 3-ти век.
 2. За Сексуалното Уединение – То дава подробен анализ и мисли върху любовната игра, целувките, позите, оралната любов, както и за любовните триъгълници.
 3. Как Да Се Намери Жена – За ухажването, флирта и последващия брак.
 4. За Жената – Тази глава се състои от съвети, какво трябва да прави и как да се държи една жена.
 5. За Жените на Другите Хора – Свързано е главно с прелъстяването на други жени.
 6. За Проститутките – Какво да очакваме от тях, как може да ги намерим и да се отнасяме към тях с уважение.
 7. Как Да Очароваме Обкръжението Си – Да изглеждаме перфектно, да се чувстваме добре и да се грижим за себе си!

Книгата КамаСутра съдържа много интересна информация, която може да се окаже полезна и на двойки в нашата съвременност. Макар и някои от нещата да са се променили, хората и отношенията остават еднакви. Книгата е вдъхновение и за направата на натуралните капки с формула за по-добро усещане за мъжественост KamaSutra. А може да се използва и в комбинация с тях.

Какво Са Капките с Натурален Състав за По-Силно Либидо КамаСутра?

камасутра капки, интимност

Капките за въздействие върху мъжествеността KamaSutra вече се славят със сравнителна популярност. Вдъхновени от книгата „Кама Сутра“, те позволяват и на двата пола да я превърнат в реалност и приложат съветите на практика. А това ги кара и да се чувстват все по-мъжествени и уверени във интимните си възможности. Продуктът е вече доста популярен из Европа и ние решихме да проверим, какво мислят потребителите от местните форуми за него. Повечето от тях са подобни на българския „БГ Мама“. Потребителите споделят добрите си чувства относно натуралния му състав и органичните екстракти, които включва. Казват, че усещат положителни промени, когато пият от капките, следвайки инструкциите за употреба.

Ето кратко обобщение на това, което те споделят:

 • Положително Влияние Върху Мъжествеността и Желанието за Интимност;
 • Подобрени Възможности в Леглото;
 • Благоприятстване на Нивата на Енергия;
 • Бърза и Лесна Поръчка на Оригиналния Продукт на Достъпна Цена на Официалния Уебсайт;
 • Без Сигнали за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на негативни странични ефекти и противопоказания не означава, че те не могат да възникнат индивидуално. Заради това клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в опаковката на натуралните капки Kama Sutra. Не бива да се превишава препоръчителния дневен прием според производителя!

Какво Включва Съставът за Взаимна Интимна Наслада на Капките KamaSutra?

Kamasutra, състав

Формулата на капките за мъжка интимност Кама Сутра се състои от органични екстракти. Тяхната селекция е направена внимателно от производителят, поради положителните свойства, които всяка съставка притежава. Те са се фокусирали върху подбора на такива, които влияят на интимното чувство, енергията и издръжливостта.

Основните компоненти в био-формулата за по-силна потентност на капките KamaSutra са следните:

 • Екстракт от Арктическа Цианея – Съдържа арогин и фосфор, които са ценни за доброто функциониране на мъжкия организъм.
 • Екстракт от Дервишка Гъба – Спомага за по-продължителната издръжливост в леглото.
 • Екстракт от Муира Пуама – Още наричано и „потентното дърво“. Подобрява интимните преживявания, както и издръжливостта.
 • Хайвер на Морски Акрин – Балансира функциите на мъжкия полов хормон. Придава на тялото цинк и протеини.
 • Екстракт от Морски Женшен (Морски Краставици) – Съдържа вещества, благоприятстващи цялостното функциониране на интимните възможности при мъжете.

Как Се Приемат Натуралните Капки KamaSutra?

Информацията на официалната уеб-страница на продукта, натуралните капки КамаСутра трябва да бъдат разтворени във вода. Може да се използват и натурални сокове. 25 капки следва да се разтворят в чаша, която може да съсдържа и нискомалсено прясно мляко или прясно изцеден плодов сок. Производителят препоръчват приема им да става по 2 (два) пъти дневно за период от 1 (един) месец.

Как Да Купя Капките KamaSutra на Достъпна Цена в България?

покупка

С нарастващата популярност на капките KamaSutra в България, потребителите започват да се питат къде да купят продукта на възможно най-достъпна цена. Много от тях правят проучвания, търсейки продукта в Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Не го откриват, а и се опасяват, че e възможно да се предлагат фалшификати или имитиращи продукти. Вероятността за измама не е напълно изключена.

Заради това предпочитат да правят поръчка през официалната уеб-страница на натуралните капки КамаСутра. Клиентите определят цената като достъпна за тях и отговаряща на качеството на изделието. Особено имайки предвид богатия натурален състав и органичен произход на всеки от екстрактите. Нашият екип я сравни и със стойността в другите европейски държави, като Германия, Италия, Испания, Гърция и Румъния. Естествените капки за мъжественост КамаСутра са с еквивалентна монетарна равностойност, като тази у нас. Единствено са възможни съвсем малки разлики, поради прекалкукацията на различните валути.

Цената на KamaSutra капките е отлична сравнена в алтернативни продукти. Това се дължи предимно на факта, че те са напълно натурални и не вредят по никакъв начин на тялото ви – а ефекта е много по-траен и наситен.

Повече информация, свързана с поръчката и доставката на капките КамаСутра, прочетете тук.

Активни, Неуморими и Мъжествени!

kamasutra капки, мъж, жена

Мъжката част от населението не бива да забравя, че здравословният начин на живот може да повлияе върху желанието за интимност. Освен това не бива да се робува на митове и легенди за секса! А да се фокусирате върху собствените възможности и желанията на партньорката им. Умората и липсата на сън също могат да се отразят негативно – уверете се, че успявате да се наспите добре. А сутринта също може да се окаже прекрасно време за интимни ласки!

Накратко: KamaSutra представляват капки с натурален състав, целящ да подсили мъжествеността и потентността. А също така да спомогне за постигането на взаимна наслада в леглото. Те съдържат био-екстракти от артктическа цианея, дервишка гъба, муира пуиама, морски акрин и морски женшен. Работи по-добре от други алтернативни продукти на пазара.

ВАЖНО: Получихме информация, че капките Kamasutra са изчерпани и не се продават. Производителя е разработил алтернатива отново под формата на капки – Casanova.

Жени Сиракова

Leave a Reply