Как Се Приемат Био-Козметичните Капсули Erogan?

Erogan таблетки, мъж в пижама

Erogan са натурални таблетки с активен екстракт от плода на гуарана за положително повлияване на либидото и обостряне на апетита за интимни ласки, чийто прием е изключително лесен. Техният производител определя формулата и състава на средството за позитивно въздействие върху взаимната наслада от любовния акт като био-козметични, а по-голямата част от клиентите потвърждават задоволството си от постигнатото в своите мнения и коментари, споделени по дигиталните форуми за сексуално здраве. Единственото, което трябва да се помни, когато някой се запита, как се пие продукта Erogan, е, че указанията за безопасна употреба следва да се спазват стриктно.

Виж Повече за Таблетки Erogan Тук!

Био-козметичните таблетки Erogan се поръчват единствено през техния официален уебсайт, а не чрез услугите на онлайн портали, като Amaozn, eBay или eMag. Няма ги и в каталога на повечето аптеки. Към момента не са налични и индикации в споделените в мрежата клиентски коментари за появата на неприятни обриви или стомашно-чревни смущения. Тази липса на странични ефекти и противопоказания потвърждава и органичността на екстрактите в списъка със съставки на средството за благоприятстване на нормалните нива на потентност. Повече детайли следват по-долу.

Какви Са Качествата на Гуараната? Влияе Ли на Либидото?

гуарана

Вечнозеленото амазонско растение с миниатюрни, но красиви червени плодчета, чието латинско наименование е Paulinia cupana, се среща из цяла Южна Америка, но расте най-интензивно в Бразилия. В началото на 20-ти век, д-р Луис Перейра Барет от Рио де Жанейро прави екстракта от гуарана популярен по целия свят, тъй като построява фабрика в която започва да се произвежда първата в света медицинска напитка с нейно извлечение. Сред многобройните и свойства попада и факта, че често бива включена като ччаст от класациите за билки за сексуално блаженство.

Но способността ни да задоволим партньора си зависи и от нашето собствено благоразположение. Ако сме стресирани и нервиране от постоянното напрежение на работа, то по-добре да се насладим на наистина качествен и здравословен сън. Трябва да се има предвид, че приемът на гуарана не следва да е тотално неконтролируем и спорадичен. Плодовете на растението са богати на кофеин и други стимулиращи сетивността елементи, които ще ви направят свръх концентрирани и енергични. Препоръчителното дневно количество е между 150 мл. и 450 мг.

Основните свойства на екстракта от плодовете на гуарана е следният:

 • Естествен източник на жизненост и енергия.
 • Действа подхранващо и стимулиращо на човешкия мозък.
 • Ускорява кръвообращението и забързва процеса липолиза, който отговаря за изгарянето на излишните мазнини.
 • Не дразни сърцето и не води до сърцебиене, когато се приема умерено.
 • Притежава способността да оказва положително въздействие върху либидото и сензитивността, засилвайки възбудимостта. Може да се прилага успешно и от двата пола.

капсули Erogan, червени токчета, розови листа

Как Се Прилага Гуараната?

Екстрактът от гуарана влиза в списъка със съставки на голям брой средства за положително повлияване на плодовитостта и възбудимостта. Едно-единствено зрънце от нея включва по-висока концентрация на кофеин, отколкото в кафееното зърно, което има еквивалентен размер. Това е един от най-наситените с антиоксиданти натурални продукти, като има и изключително висока концентрация на смола, протеини, мазнини, скорбяла, аминокиселини, калций, натрий, магнезий и витамин В1.

Секторите, в които се прилага най-много, са:

 1. Хранително-вкусовата промишленост;
 2. Денталната медицина;
 3. Хранителните добавки;
 4. Натуралните продукти за подчертаване на усещането за възбуда.

Био-козметичните таблетки с екстракт от плода на гуарана Ероган отскоро се предлагат на пазара в България. Техният производител определя състава им като натурален, а клиентските мнения и отзиви го потвърждават. В повечето коментари по онлайн форумите за сексуално здраве липсват коментари за възникване на противопоказания и неприятни странични ефекти.

Как Се Приема Ероган? Повлиява Ли Либидото Положително?

Erogan, мъж и жена

Хората, които се чудят, как точно се пие продукта за подчертаване на сексуалния апетит и романтичното чувство. Следва да отбележим, че неговото прилагане трябва да е стриктно съобразено с наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба.

Виж Още: Таблетки Erogan – Мнения, Цена и Инструкции

А те гласят следното:

 1. Био-козметичните таблетки се приемат орално – 1 (една) капсула се поставя под езика максимум 2-3 (два-три) пъти дневно.
 2. Процедурата се извършва 45 минути преди началото на половия акт.
 3. Капсулата може да се преглътне с чаша вода или плодов сок.
 4. Активните съставки на средството за позитивно повлияване на потентността би трябвало да са следните:
 • Екстракт от Плода на Гуарана;
 • L-Аргинин;
 • Глицин;
 • Магнезий;

Nota Bene! Липсата на данни за противопоказания не означава непременно, че такива няма да се проявят. Придържайте се към препоръките за употреба!

Как Да Поръчам Капсулите Erogan в България?

Процедурата по подаване на заявка за покупка се задейства през официалната уеб-страница на средството за въздействие върху взаимното удоволствие от половия акт. Клиентите оставят актуален телефонен номер, за да може с тях да се свърже представител на дистрибутора. Плаща се чрез метода наложен платеж. Текущата промоция позволява да закупите био-козметичните капсули с -50% отстъпка от оригиналната им стойност.

Erogan таблетки, доволен мъж

Erogan Може Да Помогне!

Майката Природа ни е дала пребогат избор от различни натурални изделия, към които можем да се обърнем в случай на нужда. Не се свенете да проучите и йога-асаните, които могат да засилят притока на кръв към малкия таз. Приемането на различни храни и напитки за подчертаване на потентността също може да благоприятства взаимния екстаз от акта.

Накратко: Био-козметичните капсули с екстракт от гуарана Erogan се приемат лесно, а формулата им е по-натурална от на други алтернативи.
Жени Сиракова

Leave a Reply