Joker – Напитката, Даваща Жокер Към Женското Удоволствие!

Joker напиткаJoker е нова натурална напитка за подсилване на женското либидо. Какво ви идва наум, когато си помислите за думата «жокер»? Специална карта за игра, известен комикс, филмов герой и обичаен термин, когато искаме нещо да ни бъде подсказано. На европейския пазар вече е налична и разтворимата напитка за женско интимно удоволствие, наречена Joker. Тя е дело на базираната в от Хонг Конг компания „Genious Rainbow“ Ltd. („Джийниъс Рейнбноу“ ООД) и е съставена от многобройни натурални екстракти.

Напитката Жокер се нарича още Джоукър (Джокър) и издава жокера за постигането на пълноценно женско удоволствие в леглото. Тя вече се радва на положителни мнения, коментари и отзиви във форумите за здравословен начин на живот. Повечето от тях са подобни на българския „БГ Мама“ («BG-Mamma»). Дамите споделят, че са открили натурално решение за по-силно желание за интимни ласки. А и способностите им за достигане до оргазъм и пълен екстаз са се оказали значително подобрени. Потребителите отдават всичко това на органичния състав на продукта.

Също така споделят, че са били доволни от клиентското обслужван при поръчка от официалния уебсайт на инстантната напитка за женско удоволствие Joker. Някои от тях дори са успели да се снабдят с нея чрез промоционални оферти от типа на „Плати 2, Вземи 3 Продукта“. Уеб-страницата на производителя „Genious Rainbow“ Ltd. („Джийниъс Рейнбноу“ ООД) дори предлага и редовни намаления. Нашият екип беше заинтригуван от това и се зае да проучи подробностите относно продукта.

Желаете ли да научите как и Вие може да постигнете повече страст и пълен екстаз в леглото? Искате ли да направите подарък на партньорката си, чрез който цяла нощ ще я гледате да изтръпва от удоволствие?

Тогава Ви препоръчваме да останете с нас до края на ревюто ни на инстантната натурална напитка за женско удоволствие Joker.

мъж, жена, възбуда, секс

Корен на Муира Пуама – Естественият Начин Да Увеличите Либидото!

Муира пуама (англ. ез. Muira puama – лат. ез. Ptychopetalum olacoides) представлява растение, което се среща в териториите около р. Амазонка. Екстрактите, извличани от кората и корените му, обикновено биват използвани за многобройни цели. Едни от тях са благоприятстване на интимните преживявания и повлияване върху желанието за такива.

Билката е още известна и като „дървото на потентността“. От дълги години муира пуама се използва от народите около реката за неприятни състояния и дискомфорти, свързани с напредването възрастта. Бразилците определят растението, като „стимулатор на тялото, енергиен тоник и средство за по-силно и потентно либидо“. Тези негови функции важат и за двата пола. То може да бъде полезно за задържането на ерекциятя по-дълго време при мъжете. А също и за добрата продължителност на половия акт и възстановяване на либидото при мъжете. Натуралното средство е подходящо за справяне с умората, проблеми с простатата и други оплаквания, свързани с възрастта или пренатовареността.

Растението муира пуама съдържа т.нар. „стероли“. Тези вещества представляват градивните елементи на половите хормони, както при мъжете, така и при жените. Така то се явява естествен източник на тези важни за тялото и функцията на пикочно-половата система елементи.

Американски учени са извършили проучване с 202 жени, за да се разбере скрития потенциал на муира пуама. Особено, като билка за повишаване на либидото за жени с ниско или липсващо желание и интимно влечение. Те разбират, че след месец от използването на билката, 65% посочват подобрения в удовлетвореността от интимните ласки в леглото. Заради това тя бива включена и в натуралния състав на новата напитка за благоприятстване на дамските желания за интимност. Името на продукта за подсилване на женското удоволствие е Joker. Радва се на положителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форумите за постигане на пълна взаимна наслада в леглото. Такъв е и „БГ Мама“ («BG Mamma»).Повече за него може да откриете в ревюто ни по-долу.

Какво Е Напитката с Формула за По-Силна и Дълбока Женска Наслада Жокер?

Joker напитка, секс, възбуда

Joker (Джоукър, Жокер, Джокер) е нова и изцяло натурална напитка за европейския пазар. Неин производител е компанията „Genious Rainbow“ Ltd. („Джиниъс Рейнбоу“ ООД), базирана в Хонг Конг. Изделията и са основно био-козметични средства с органичен състав. Примери за успешни такива, спечелили клиентското одобрение, са ефервесцентните таблетки Keto Guru и водоразтворимата напитка със синя глина Bentolit. Натуралното средство за мощни оргазми и по-силно женско либидо и удоволствие идва в прахообразна форма.

Всички знаят, че щом става въпрос за интимност и подчертаване на удоволствието от половия акт, продуктите за мъже преобладават. Био-напитката за повече женска наслада Joker, обаче, е насочена към разкриването на скритата романтична мощ на традиционно считания за по-нежния пол. От компанията-производител са подбрали натурални съставки, които да разпалят страстта и да направят интимните преживяванията на всяка жена по-вълнуващи. Био-напитката Джоукър вече се радва на одобрение във форумите за натурална потентност и силно либидо в Европа, подобни на БГ Мама (BG-Mamma).

Клиентите в своите мнения за позитивите на разтворимата напитка за мощни оргазми и повече удоволствие за жените в леглото Жокер:

 • Натурално Засилва Удоволствието и Насладата за Жената от Половия Акт;
 • Успокоява, Тонизира, и Предразполага към Безспирно Дълги Интимни Ласки;
 • По-Силна и Лесно Постижима Възбуда, По-Голяма Издръжливост в Леглото и Естествено Потентно Либидо;
 • Мечтаният Титаничен Оргазъм Се Превръща в Реалност Все По-Често;
 • Натурален Състав за По-Мощно Желание и Добър Апетит за Интимност с Органичен Произход;
 • Лесен и Удобен Продукт за Прием под Формата на Разтворима Напитката;
 • Без Наличие на Негативни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на информация за негативни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да се проявят на индивидуално ниво. Заради това клиентите трябва да следват внимателно инструкциите за безопасна употреба на производителя. Те са налични в търговската опаковка. Препоръчителната дневна доза не трябва да не надвишава. Те могат да бъдат намерени в опаковката на био-напитката за жени за мощни оргазми и по-силно интимно желание Joker.

Какви Съставки за Повече и По-Мощни Оргазми Са Включени в Напитката Joker?

съставки, напитка жокер

Инстантната напитка за женско либидо Joker съдържа богат набор от натурални съставки. Те са подбрани специално от производителя, за да повлияят положително и потентно на женското либидо, желание и степен на удоволствие от половия акт. Всяка една от тях е хипоалергенна и безопасна.

А ето и кои са основните от тях по-конкретно:

 • Екстракт от Кофеин – Помага за поддържането на енергията, силното либидо и издръжливостта.
 • Екстракт от Диоскорея (Сладък Картоф) – Внася усещане за спокойствие, хармония и увереност. Спомага за правилното овлажняване на съответните женски полови органи.
 • Екстракт от Корена на Муира Пуама – Повлиява на умствените функции и се грижи за добрата степен на наслада. Води до повече и по-качествени оргазми.
 • Екстракт от Корена на Пуриариа Монтана – Благоприятства цялостното балансирано функциониране на пикочно-половата система.
 • Екстракт от Черен Пипер (Пиперин)– Спомага за по-доброто кръвообращение в областта на половите органи. Ускорява възбудата и желанието за интимни ласки.

Как Се Приема Био-Напитката за Повлияване на Либидото При Жени Joker?

Клиентите трябва да разтворят прахчето в чаша вода или био-напитка. За точни и подробни инструкции, свързани с приема, те трябва да се обърнат към инструкциите за употреба и прием, включени в опаковката на продукта. Обикновено това трябва да се случи около 30 минути преди полов акт.

Как Да Поръчам Натуралната Напитка за Женско Удоволствие Joker на Достъпна Цена в България?

поръчка

Поръчката и закупуването на натуралната напитка Joker е една от най-дискутираните теми онлайн. Потребителите споделят, че не са могли да го открият в големите онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, Aliexpress и Alibaba. Предпочели са да си го поръчат през официалният уебсайт. Там напитката е често намалена от оригиналната си цена, а има и промоции тип „Плати 2, Вземи 3“. Клиентите са доволни и от обслужването на онлайн магазина. Щом въведат имена и телефонен номер, официален дистрибутор се свързва с тях за потвърждение на поръчката. Ако все пак имате въпроси, най-често задаваните от тях, заедно с отговорите им, може да намерите тук.

Здравословен Живот = Издръжливост и Желание за Нови Преживявания в Леглото

joker, двойка в легло

Ползите от здравословния начин на живот са многобройни. Правилната храна в съчетание с нужната физическа активност могат да окажат влияние на не един аспект от живота ни. Преживяванията в леглото не остават назад. Липсата на енергия или дневен тонус, както и прекомерната умора са често в следствие на нездравословни практики. Заради това Ви препоръчваме да приемате достатъчно вода, която може да помогне за влизането във форма. В допълнение на това е хубаво да се запознаете с митовете и заблудите, свързани със секса, за да нямате излишни очаквания от партньора си. И най-важното – не забравяйте, че комуникацията е ключът към взаимното удоволствие!

Накратко: Инстантната напитка Joker има натурална формула, чиято цел е да увеличи женското удоволствие в миговете на интимна близост. Тя съдържа органични екстракти от кофеин, диоскорея, екстракти от корените на муира пуама и пуриария монтана. А също и пиперин – активното вещество в черния и червения пипер. Дамите споделят възторжени отзиви и мнения по онлайн форумите. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply