iTrack GPS Car Tracker – Как Да Се Погрижим за Сигурността на Колата?

itrack gps car trackeriTrack GPS Car Tracker е революционно устройство за следене и идентификация на локацията на личния автомобил или возило на клиента по всяко едно време от денонощието. Тракинг устройството е снабдено с автоматична сигнализираща система, която уведомява потребителя при преместване на колата в реално време. Смарт приложението, което е включено в пакета на джаджата за локализация, извършва денонощен мониторинг на движимото имущество.

 

Продуктът е дело на едноименния производител iTrack (АйТрак), който разполага с добър каталог и от други предложения на пазара на технологичните иновации. Тракинг и мониторинг устройството АйТрак ДжиПиЕс Кар Тракер разполага и с много други функции освен основните. Потребителите посочват опцията за научаване на повече подробности относно личните шофьорски умения като едно от основните предимства на джаджата за локализация на автомобила. Те споделят тази информация в своите клиентски мнения и отзиви по Интернет форумите. По-долу ще научим повече подробности относно смарт-системата.

Възможна Ли Е Пълната Сигурност на Личния Автомобил?

сигурност за автомобила

Законът ни гарантира правото на неприкосновеност на личното и фирмено движимо и недвижимо имущество. Чисто статистически погледнато, обаче, постигането на пълна сигурност над нашите притежания изглежда като мисията невъзможна. Официални данни на НСИ (Националния статистически институт) сочат, че битовата престъпност в България продължава да държи стабилен процент, който не показва тенденция за намаляване през годините.

Какво можем да направим тогава? Предприемането на персонални мерки е повече от наложително. Законите в България са такива, че по-голямата част от т. нар. ‘автоджамбази’ просто не влизат в затвора. Никой не е застрахован от подобно посегателство. Може да се случи на абсолютно всеки. Но ако искаме да се презастраховаме срещу подобни преки нарушения, можем да приложим няколко хитри тактики.

А, те са следните:

 • Задължително Използване на Скоба за Заключване на Колелото;
 • Автоматизирано Изключване на Волана При Напускане на Колата;
 • Ръчно Блокиране на Скоростната Кутия При Паркиране;
 • Поставяне на Аларми с Висока Честота на Звука;
 • Ползване на Услугите на Охранителен Пост за Входа на Гаража или Паркоалеята;
 • Употребата на GPS Тракер на Личното Превозно Средство

Какво Не Трябва Да Забравяме Да Направим Преди Да Напуснем Автомобила?

iTrack GPS в кола

Вече споменахме, че много малко от откраднатите коли и колела се намират от отговорните служби и биват връщани обратно на собствениците си. Отговорността за опазването на личните ни МПС-та се пада изцяло на нас. Това може и да не ни създаде много предпоставки за наистина спокоен и здравословен сън, но няма много какво да се направи по въпроса. Освен, може би, да се действа в стил ‘Сам в Къщи’ и да се ползва някое от много приложения на банановите кори като метод за ‘подхлъзване’ на крадците.

Едно от най-популярните средства за защита на автомобила е използването на автоматизирана система за сигурност. Тя не е нищо ново. Повечето последни модели коли дори я имат вградена. Но тъй като автопаркът у нас се състои предимно от МПС-та, които са с дата на производство преди повече от 10 годин, е добре да се поясни, как точно работи тя.

При имобилизиращата система ключът за запалване на двигателя трябва първо да бъде разпознат от управляващия блок (ECU) и чак после да се стигне до командата за разрешаване на запалването на двигателя. Всички GPS-тракери, които са на пазара, следва да са произведени спрямо регламентите на ЕС.

Никога не забравяйте и следните неща, ако искате да гарантирате сигурността на автомобила си:

 • Заключвайте вратите и прозорците на колата.
 • Не оставяйте предмети с висока стойност на видими места в автомобила, тъй като могат да се сторят като ‘апетитна плячка’ за джамбазите.

Нека научим повече за автоматизираната система за проследяване на колата iTrack GPS Car Tracker, чийто производител АйТрак е популярен в сферата на съвременните технологични иновации. Средството за тракинг и мониторинг на автомобила получава одобрителни отзиви от потребителите в техните мнения и отзиви за продукта по онлайн форумите. Цената му в България също е определяна като добра. Но как точно работи?

Мониторинг Функции на GPS-Тракинг Устройството АйТрак ДжиПиЕс Кар Тракер

iTrack GPS пакет

Основното предназначение на тази мониторинг и тракинг джаджа е да допринесе за сигурността на личния автомобил на клиента. Устройството iTrack GPS Car Tracker разполага със система, която е достъпна дистанционно чрез инсталирането на дигитална апликация на мобилния телефон или таблет, която показва информация за точната локация на МПС-то в реално време.

GPS тракера iTrack GPS Car Tracker на производителя iTrack предлага и възможност за получаване на нотификации в случай, че колата бъде преместена от последното място на паркиране. Мониторинг устройството за автомобили е съвместимо с МПС-та, които са достъпни на пазара след 1995-та година. Онлайн приложението пък може да бъде инсталирано безпроблемно на всички смарт джаджи, които използват операционните системи Android и iOS.

Ето обобщен преглед на неговите основни характеристики:

 • Извършва Тракинг и Изчисление на Локацията на МПС-то в Реално Време;
 • Постоянен Мониторинг на Автомобила;
 • Калкулира Статистика на Средната Скорост на Движение, Както и Други Особености на Личното Шофиране – Дава Ни Обективна Представа Какви Сме на Пътя;
 • Смарт-Способност Да ‘Запомня’ Използваните Маршрути на Движение, Както и Да Предлага Нови Такива;
 • Съвместим с Коли, Произведени След 1995 г.;
 • Онлайн Приложението Работи с Устройства, Ползващи Android или iOS;
 • ‘Умна’ и Интерактивна Технология;
 • Изпраща Незабавни Сигнали При Промяна на Локацията на Превозното Средство;

Nota Bene! Имайте предвид, че не е невъзможно да има леки технически разминавания при производството на отделните модели!

Начин на Упортеба на Мониторинг Системата за Коли iTrack GPS Car Tracker

iTrack GPS car tracker

Начинът на приложение на тракинг и мониторинг устройството е изключително лесен. Клиентите могат лесно да се ориентират и от приложените в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба.

Те гласят, че:

 1. Потърсете диагностичния порт на автомобила. Ако не можете да го идентифицирате – проверете в упътването на колата, дали тя има жак за свързване на SIM-карта.
 2. Инсталирайте GPS тракинг устройството в този жак.
 3. Изтеглете и дигиталната апликация и я отворете на мобилния си телефон.

Начин за Поръчка и Доставка + Цена в България

семейство в кола

Оригиналното GPS тракинг устройство може да бъде поръчано само чрез попълването на кратък формуляр на официалната му уеб-страница. То не може да бъде закупено през онлайн магазин от рода на eMag, eBay или Amazon. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр, в който да оставят актуален телефонен номер за връзка, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите около доставката.

Те могат да изберат и между 4 отделни промо пакета, а методът за плащане е чрез наложен платеж. Основната промоционална кампания позволява на участващите да вземат средството за подсигуряване на защита от крадци на личния автомобил с -50% отстъпка. Подобни преференциални бройки са ограничено количество, така че желаещите следва да побързат да заявят участие.

Не Позволявайте на Крадците Да Превърнат Нощите Ви В Безсънни!

Държавата ни е такава, че всеки следва сам да предприеме необходимите мерки, за да подсигури защитата на личното си или фирмено движимо и недвижимо имущество. Бъдете уверени, че сте го направили, за да можете да спите спокойно всяка нощ.

Жени Сиракова

Leave a Reply