Intelligence Health Bracelet – Умният Начин Да Живеем Здравословно!

M3 Intelligence Health BraceletIntelligence Health Bracelet е ново достижение в света на модерната технология, работеща за ползите и целите на био-козметиката – смарт гривна. Тя извършва постоянен мониторинг на всички важни жизнени активности. Настоящият модел е подобрената версия на смарт-гривната M3 Intelligence Health Bracelet, която идва с подробни инструкции за употреба и на достъпна цена в България. Мненията и отзивите за нея са повече от добри, както проучи нашият редакторски екип.

Дори и в типично критично настроени форуми, като „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘), са настроени положително към изделието. Това е видно от множеството положителни коментари за продукта.

Как точно работи смарт-гривната Интелиджънс Хелт Брейслет? Кои жизнени показатели следи непрекъснато? Налична ли е на достъпна цена на официалния уебсайт на производителя? Има ли опасност от попадане на измама с фалшификат при пазаруване в онлайн търговски портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress?

Производителят съветва потребителите да пазаруват единствено през официалната уеб-страница. Там те ще намерят продукта на възможно най-достъпна цена. А и ще могат да се възползват от различните видове промоционални намаления и оферти. Само трябва да въведат своето име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор в празните полета на сайта. Продуктът пристига навреме и се заплаща чрез наложен платеж.

Научете още любопитни подробности в ревюто на M3 Intelligence Health Bracelet по-долу!

Помагат Ли Ни Съвременните Технологии Да Бъдем По-Здрави?

Понякога всеки от нас има усещането, че живее в бъдещето. То е по-близко от всякога и често имаме можем буквално да го пипнем с ръка. Това се случва всеки път, когато натиснем копчето за отключване на телефона си.Или прокараме пръст по курсора на мишката. Или попитаме Siri за насоки на пътя или какво ще е времето във Варна утре следобяд. Много се говори и за това, че социалните мрежи и технологиите са ни направили по-некомуникативни в реалния живот. Но почти никой не споменава факта, че благодарение за разкодирането на човешката ДНК-верига, почти сме успели да елиминираме болести, които са се считали за смъртоносни преди 100 години.

Духът на времето е в нас и ние сме времето. Как точно съвременната технология ни помага да живеем по-здравословно? Инсталирайки апликация за контрол на броя на приетите и изразходвани калории, например, ние знаем, точно колко въглехидрати трябва да приемем. Както и дали пием достатъчно вода. Чудили ли сте се някога, кои са билките за елиминиране на стреса? А най-популярното българско растение за потентност , мъжественост и по-силно либидо? Има ли начин за естествено прикриване на мръсната коса? Няма проблем, не е нужно да се срамувате да попитате. Просто потърсете информацията в търсачките.

По-долу сме описали 3 начина, чрез които технологията ни прави по-здрави:

 1. Електронните здравни досиета: Информацията за всичките заболявания се включва в тях, за да може да ви се окаже подобаваща грижа навсякъде по света.
 2. Устройства за дистанционен мониторинг на жизнените показатели: Когато пациентите могат да ги наблюдават у дома, те могат да спестят пари и да намалят ненужните посещения в лекарския кабинет. В края на 2012 г. почти 3 милиона пациенти по света са използвали системи за наблюдение на здравето в домашни условия.
 3. Разкодирането на човешкия геном: Някои наричат личната геномика бъдещето на здравеопазването. Тя се отнася до последователността и анализа на генома на индивида. Разбиването и разбирането на последователността на ДНК-веригата в човешкия геном е едно от най-големите постижения в медицинската технология през последните 40 години.

Работи ли Добре Смарт-Гривната M3 Intelligence Health Bracelet според Клиентските Мнения?

M3 Intelligence Health Bracelet е иновативен продукт за следене на важни жизнени показатели. Той е достъпен отскоро и на българския пазар, благодарение на взаимните усилия на производител и дистрибутор. Клиентските мнения и отзиви за изделието са повече от положителни. То е успяло да помогне на много от тях да живеят по-здравословно. Това е видно от множеството положителни коментари по онлайн форуми със секции за по-природосъобразен начин на живот. Такива са и тези на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘).

Ето и жизнените показатели, които следи смарт-гривната Интелиджънс Хелт Брейслет:

 • Мониторинг на сърдечната честота – Следете сърдечната честота в реално време. Измерване с едно щракване по всяко време и навсякъде.
 • Наблюдение на кръвното налягане – С помощта на интелигентен чип можете директно да измервате кръвното налягане с пръстена на ръцете си.
 • Преглед на различни новини с един поглед – Чрез напомнянето за масаж на приложението можете да избутате полученото съобщение и друга информация на екрана.
 • Вградено преносимо зареждане чрез USB – Свържете го директно към вашето устройство.

смарт гривна, Intelligence Health Bracelet

А ето и основните позитиви на продукта, според клиентските мнения и отзиви:

 • Спомага за Следене на Важни Жизнени Показатели;
 • Работи за По-Здравословния Начин на Живот;
 • Наличен на Достъпна Цена на Официалния Уебсайт на Производителя;
 • Няма Оплаквания в Клиентските Мнения и Отзиви;
 • Бърза и Своевременна Доставка;

Nota Bene! Възможни са леки технически разминавания заради спецификата на технологичното производство. Спазвайте инструкциите за употреба на смарт-гривната M3 Intelligence Health Bracelet, за да я ползвате правилно!

Какви Точно Функции Има Смарт-Гривната М3 Интелиджънс Хелт Брейслет?

Смарт-гривната M3 Intelligence Health Bracelet използва технологията Smart Technology M3. Тя позволява на устройството да помага на потребителите да следят своите основни жизнени показатели. Но не само! Устройството работи с непрекъснат достъп до Интернет и позволява непрекъснатото следене на новини и проверка на имейл и социалните мрежи. А всички знаем, колко е важно да останеш информиран в днешното забързано време.

Основните функции и технически характеристики на смарт-гривната Smart Wristband M3 са:

 • Функции: Проследяване на сърдечния ритъм, Кръвно налягане, Проследяване на активността, Будилник, Пастометър, Напомняне за съобщенията (SMS-ите), Напомняне за повикванията, Push Съобщение, Известия в социалните медии;
 • Подходяща за: Жени и мъже;
 • Езици: Английски, руски, испански, португалски, италиански, френски
 • Сензорен екран: Да
 • Водоустойчив клас: Доживотен водоустойчив;
 • Материал на лентата: Silica;
 • Тип на екрана: Цветен LCD;
 • Стил: Спортен;
 • Материал на изработка на корпуса: Пластмаса;
 • Разглобяема лента: Да;
 • Наличен в следните цветове: Червен, син, черен;

m3 intelligence health bracelet, момиче

Как Да Включа Смарт-Гривната Smart Wristband M3? – Инструкция за Употреба

Клиентите трябва да помнят, че е добре подробно да се запознаят с инструкцията за употреба на смарт-гривната M3 Intelligence Health Bracelet. Устройството функционира нормално, когато има нормална връзка с Интернет. Но това може лесно да бъде постигнато, благодарение на добавените функционалности, включващи възможност за връзване към Wi-Fi или Bluetooth мрежа. Работи с всички устройства, използващи операционните системи на Android, iOS, Windows и Mac. Догодина предстои и излизането на новия модел M4 Intelligence Health Bracelet.

Как Да Поръчам Смарт-Гривната M3 Intelligence Health Bracelet на Достъпна Цена?

Производителят съветва потребителите да поръчват единствено през официалния уебсайт. Там цената е най-достъпна, няма риск от измами с M3 Intelligence Health Bracelet. Има и непрекъснат достъп до различни промоционални намаления. Цената на продукта не се променя, а само се прекалкулира според държавата на разпространение.

Научете повече за това, как да я купите ТУК!

Живейте Здравословно и се Радвайте на Дълголетие!

Всеки иска да се радва на нормални жизнени функции и показатели. За да постигнем това е добре да имаме добър помощник. Старайте се да се храните правилно и да спортувате редовно. Разбира се, дайте си и време за отмора и забавление.

Накратко: M3 Intelligence Health Bracelet е иновативна смарт-гривна, която помага на потребителите да живеят по-здравословно. Тя се радва на положителни мнения в клиентските отзиви. Считана е за добра алтернатива за по-природосъобразен и информиран начин на живот.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *