Inspection Wi Fi Camera – Вижте Навсякъде Без Проблеми!

Inspection Wi Fi CameraInspection Wi Fi Camera е водоустойчив безжичен ендоскоп, която позволява на потребителите да проникнат дори и в най-затънтения канал. Инспекционната камера е снабдена с регулируемо LED фенерче, гъвкав полуподвижен кабел, 720p HD камера и е съвместим с операционните системи Android, iOS, Windows 8 и другите възможни за настолен компютър. Доволните клиенти по света наброяват над 20,000, а отскоро устройството за намиране на изгубени вещи вече е налично и на добра цена в България. Възползвалите се от способността му да държи под око близки и ценни предмети дават само положителни отзиви и коментари за Inspection Camera HD Snake. Нека разберем защо.

За Какво Служат Безжичните Ендоскопи?

Инспекционните камери имат за цел да помогнат на всеки да проникне и наблюдава на труднодостъпни места. Такива могат да бъдат всякакви тръби, канали, двигатели и тесни пространства. Подходящи са и за двора, градината, апартамента и гаража. Ако случайно клиентът подозира близките си в подмолни дейности, то те също могат да бъдат заснети и държани под око.

Някои от разновидностите на безжичните ендоскопи стават и за подводен риболов, но те са строго специализиран тип водоустойчиви джаджи. Независимо на какъв тип се спрете, трябва да знаете, че повечето от тях работят с Micro SD карта. Кабелите им се разтягат и огъват, за да може камерата да се нагласи под точния ъгъл, който желае потребителя.

Тези технологични устройства за инспекция на труднодостъпни места се прилагат в много различни професии като:

 • Металургията;
 • Автомобилната Промишленост;
 • Транспорта;
 • Архитектурата;
 • Строителството на Сгради и Съоръжения;
 • Водоснабдяването и Изграждането на Канализационни Системи;
 • Военното Дело;
 • Авиацията и Космонавтиката;
 • Медицината;
 • В Бита и Ежедневието.

Откъде Идва Названието Ендоскоп?

Името на това съоръжение за наблюдение идва от старогръцки език. Състои се от две отделни думи – ‘endos’ (вътре) и ‘scopeo’ (разглеждам). Този термин е събирателен, а спадащите към него устройства могат да бъдат цитоскопи, бороскопи, фиброскопи, гастроскопи и още много други. Някои от тях намират широко приложение в медицината, помагайки на лекарите и учените да установят проблем с вътрешните органи и системи на човешкия организъм. А има много неща, които влияят негативно или положително на неговото добро здраве!

Един от най-търсените модели продукти за активно видео-следене е Инспекшън Уай Фай Камера. Той е перфектното съчетание от изгодна цена, отлична гъвкавост при движение и повече от добро качество на картината. Отскоро се появи на пазара и в България, превръщайки се в предпочитания избор на хиляди потребители.

Inspection Wi Fi Camera – Предпочетена от Над 20,000 Клиента!

Пластичността и разтегливостта на тази джаджа за държане на близки и ценни вещи под око кара създателите и клиентите да и викат “Змията” (‘Inspection Camera HD Snake’) на галено. Кабелът и може да бъде изкривен буквално под всякакъв ъгъл, карайки я да проникне почти във всеки един ъгъл, независимо колко труднодостъпен или тъмен е той.

Яркото и мощно LED фенерче, с което разполага може да хвърли светлина буквално навсякъде, помагайки ви с лекота да откриете предмета, който търсите, или да видите, какво точно правят най-близките ви хора. Вече няма недостъпни места!

Продажбите на инспекционното устройство вече надхвърлиха 20,000, а причината за това е високото качество на средството за откриване на изгубени вещи, както и достъпната за всеки цена. Отзивите и мненията на клиентите за безжичния ендоскоп Inspection Wi Fi Camera са повече от положителни.

А техническите параметри на джаджата за видео-наблюдение включват:

 • Пълна Съвместимост с Операционните Системи на Android, iOS и Windows 8;
 • Безжичен Интернет И Постоянен Достъп До Стрийма;
 • Лесно Регулируемо LED Фенерче;
 • Тънък, Полуподвижен и Гъвкав Кабел “Змия”;
 • Работи Перфектно с Мобилни Устройства, Лаптопи и Настолни Компютри;
 • 720p HD Камера;
 • Водоустойчив и Непромокаем Модел;
 • 12-Месечна Гаранция;
 • 30-Дневен Срок за Връщане.

Таблет, мобилно устройство, wi-fi и камера

Лесна Поръчка и Бърза Доставка на Инспекшън Уай Фай Камера

Това чудо на технологията за инспектиране на труднодостъпни райони може да бъде поръчано по изключително удобен за клиента начин. Потребителите трябва единствено да посетят официалния сайт на водоустойчивия безжичен ендоскоп и да попълнят своите данни в полето за заявка.

Те трябва да се погрижат да оставят актуален телефонен номер, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени точните дата, място и час на доставка. Текущата промоционална оферта предлага на най-бързите късметлии да вземат продукта с -75% от оригиналната цена на Змията.

Преференциалните бройки са ограничено количество, така че скоростта е от съществено значение, ако искате да подсигурите своята!

Нека Зоркият Ви Поглед Стигне Навсякъде!

Всеки човек е любопитен по природа. Тайно или явно, ние копнеем да знаем, какво правят най-близките ни хора. Скритите им постъпки лесно могат да станат и наше достояние, стига да знаем, как да го постигнем. Наблюдаването на труднодостъпни места може да е част и от нашата професия, ако се занимаваме с технична дейност. А кой не би улеснил работата си, стига да може?

Жени Сиракова

Leave a Reply