ImunoPlant – Висококачествен и 100% Натурален Антивирусен Препарат за Вас и Вашите Близки!

ImunoPlantImunoPlant е имуностимулант и иновативен антивирусен препарат, който се предлага във вид на капсули, удобни за ежедневен прием. Продуктът се отличава с 100% био-състав, който включва своеобразен букет от натурални екстракти и билки. Това го превръща в идеално средство за борба с всякакви вируси и грип. Компанията-производител на ефикасния противогрипен агент е фирмата“St. Gerarde” Ltd. (“Сейнт Джерард” ООД), която си сътрудничи с Steaua Divina Ltd („Стяуа Дивина“ ООД). Удвоените им усилия се отблагодаряват положително като на пазара в България е представен един наистина впечатляващ продукт на достъпна цена.

Комплексът на капсулите е обогатен с 18 целебни билки и 6 вида витамини, които засилват имунитета, така намалявайки продължителността на заболяването до3 пъти. Достатъчно е да преминете през 1 курс на прием, за да облекчите значително симптомите на хроничните заболявания, а в същото време ще осигурите на организма си цялостна защита срещу инфекции и вируси. Благодарение на своя натурален състав средството се използва без рецепта с цел осигуряване на профилактика срещу симптоми като хрема, грип и настинки. В допълнение към всичко това патентованите таблетки пречистват тялото от вредни токсини и паразити, възвръщат тонуса и енергичността и подобряват цялостната функция на организма за крепко здраве и повишена издръжливост.

Дали наистина ImunoPlant осигурява ефективна защита срещу вируси и грип? Достъпна ли е цената на лечебното средство? Наистина ли продуктът има натурален състав или приемът му предизвиква странични реакции? Откъде може да бъде закупен и има ли фалшификати на пазара?

Ако искате да разберете повече подробности, свързани с полето на действие, свойствата и състава на натуралния препарат, прочетете цялото ревю, което следва по-долу.

Основни Признаци на Понижения Имунитет. Какви са Възможните Последствия за Здравето?

симптоми, болест, грип

Имунната система представлява една цяла съвкупност от различни процеси и биологични структури в организма. Тяхна основна задача е да го предпазват от болести. Когато има спад в имунитета, това излага на риск цялото тяло. То става лабилно и податливо на вируси и бактерии, които от своя страна лесно еволюират в различни видове болести. Истината е, че всяко временно отслабване на имунитета, което е предизвикано от външни фактори, може сериозно да влоши здравословното ви състояние. Ето и кратък списък с най-честите последствия, до които води понижаването на имунитета в организма:

 • Микоза (Кожни Инфекции)
 • Възпаление на Лимфните Възли
 • Инфекция на Половите Органи
 • Предпоставка за Развитие на Тумори
 • Грипни Заболявания с Усложнения

Това е само малка част от опасните нарушения на здравословното състояние, които лесно могат да бъдат предизвикани от отслабеното действие на имунната система. Тя би следвало да бъде подрепяна и засилвана постоянно, както чрез правилно хранене, така и чрез регулярно практикуване на спорт или поне повишаване на общата физическа активност.

На пазара се предлагат и различни видове препарати и имуностимуланти, но повечето от тях имат изкуствен състав и причиняват странични ефекти. Други са прекалено скъпи и доставят незадоволителни резултати. Затова всеки потребител трябва да се информира и винаги да залага на продукти с доказан натурален състав и висока степен на полезно действие. Едно такова средство за подсилване на имунитета и осигуряване на превенция срещу вируси и грип е Имуно Плант. Нека сега научим повече информация за неговите свойства и състав.

ImunoPlant – Какво Представлява и Как Точно Действа?

imunoplant, таблетки, грип, вирус

ImunoPlant е своеобразен букет от билки за превенция срещу грип и вируси. Продуктът се отличава с патентована 100% натурална формула, която има 12 патента. Предлага се на пазара под формата на био-капсули, които имат изключително силно полезно действие както върху имунната система, така и върху организма като цяло. Техен производител е компанията“St. Gerarde” Ltd, която е глобално наложена на пазара благодарение на висококачествените си продукти. Те се радват на голям успех и висок процент на одобрение от страна на потребителите от различни държави.

Споменахме и за основната отличителна черта на имуностимуланта – богатия комплекс от натурални съставки, които присъстват в неговата формула. Сред тях спадат активни вещества от екстракти от шипка, гъбата кодрицепс, глухарче, бъз, джинджифил, бъз, бобъров мускус и други. Продуктът има клинично доказана ефикасност, която се дължи на синтеза от 24 лечебни билки и витамини. Патентованата композиция е преминала през различни лабораторни проучвания на Софийския медицински университет както и на Българския институт по биофизика. Резултатите потвърждават високата ефективност на капсулите. Те подсилват имунитета и надеждно предпазват целия организъм от вируси, токсини и бактерии.

Ето и кои са основните акценти в действието на иновативното антивирусно средство:

 • Засилва Имунната Система по Натурален Път;
 • Повишава Защитата на Организма срещу Инфекции, Вируси и Грип;
 • Пречиства Тялото от Токсини и Бактерии;
 • Осигурява Превенция на Целия Организъм;
 • Повишава Енергията и Тонуса;
 • 100% Натурален Състав
 • Формула с 12 Патента и Гаранция за Ефективност;
 • Не Предизвиква Нежелани Ефекти;
 • Достъпна Цена за България;
 • Бърза Поръчка и Доставка.

Важно! Статистиката показва, че няма данни за нежелани реакции или противопоказания, свързани с приема на ImunoPlant. Това не изключва напълно възможността такива да се проявят в даден случай на употреба. Спазвайте указанията от листовката с инструкции, за да се предпазите от проблеми.

ИмуноПлант – Какво Съдържат Био-Капсулите Против Вируси и Грип?

имуноплант, съставки

Богатият състав на имунозащитните био-капсули е тяхното най-голямо предимство. То обуславя високата им ефективност и степен на полезно действие. Вижте кратък списък с основните компоненти, които изграждат ядрото на противовирусното средство.

 • Язовича Мас – има способността да пречиства лимфата и да засилва действието на имунната система в организма.
 • Екстракт от Кордицепс – това е вид гъба, която е популярна в китайската традиционна медицина. Отличава се със силните си целебни свойства, които унищожават бактериите, носители на вируси.
 • Есенция от Кафяви Водорасли – тази съставка предотвратява развитието на херпеси и премахва активните такива.
 • Комплекс Билки (Шипка, Джинджифил, Корен от Глухарче, Бъз) – неутрализират инфекциозните процеси в тялото и спират тяхното развитие.
 • Прополис – укрепва имунната система и предпазва тялото от атаката на различни видове вируси.
 • Сок от Кедър – тази съставка премахва умората, повишава тонуса и чувствително увеличава физическата издръжливост, както и умствената дейност.
 • Кимион и Каменно Масло – тези активни вещества стимулират работата на левкоцитите, които имат способността да ликвидират вируса като предотвратяват неговото развитие.

Imuno Plant – Инструкции за Употреба!

imunoplant, прием, дозировка

Подробности по тази тема са приложени към всяка една опаковка на продукта. Прочетете я, за да разберете как най-правилно можете да приемате био-капсулите. Те могат да бъдат употребявани както профилактично, така и при наличие на инфекция или вирус. За повече детайли относно 2-та метода за прием на таблетките, прочетете инструкциите за употреба.

Какви са Отзивите и Мненията на Потребителите за Натуралните Капсули Против Вируси и Грип ImunoPlant?

Въпреки че ИмуноПлант е нов продукт за българските клиенти, той вече се радва на изключително голяма популярност и одобрение. Различни онлайн форуми за здраве и превенция вече съдържат множество положителни коментари за био-капсулите. Потребители, които вече са успели да закупят и изпробват действието им, споделят своето задоволство от постигнатите резултати. Много хора са възхитени и от добрата цена, на която се предлага антивирусното средство. Тя е съобразена със стандарта на живот в България.

Как Да Поръчате ImunoPlant на Достъпна Цена?

поръчка imunoplant

Много от клиентите, закупили иновативното имуностимулиращо средство споделят, че неговата поръчка е изключително лесна и бърза. Трябва само да посетите официалния сайт на продукта и да попълните формуляра за покупка и доставка, който ще откриете там. Времето за доставка на стоката до посочен адрес е няколко работни дни. Имайте предвид, че страницата на таблетките е единственият официален и сигурен начин да се сдобиете с оригиналния противовирусен препарат. Той не се предлага на друго място – нито в аптеките, нито в популярните сайтове за онлайн търговия Amazon, eMag, AliExperss и т.н.

Следете сайта на био-капсулите, за да се възползвате от различни промоции, които ви дават 50% отстъпка от цената Imunoplant. Употребата на средството за засилване на имунитета превантивно го прави още по ценово изгоден. А закупеването на няколко опаковки ви гарантира още по-ниска цена на бройка – уговорете това по време на разговора с телефонния оператор. Цената на Imunoplant е налична директно на официалния сайт. Той е един и същ за целия ЕС така, че и цената е една и съща. Производителя не подхожда несправедливо с различни съставки и формеля за източна и западна европа.

имуноплант таблетки, грип, мъж

Накратко: ImunoPlant е натурално антивирусно и имуностимулиращо средство. Предлага се под формата на капсули с богата и патентована био-формула. Таблетките подсилват имунитета и предпазват организма от вируси и грип. Пречистват тялото от токсини и бактерии. Продуктът е подходящ за употреба без рецепта. Постига по-добри резултати от сродни алтернативни средства на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply