Imperium Flame – Знае Ли Се Как Работи Безкофеиновият Фет Бърнър?

Imperium FlameImperium Flame са филмирани капсули за влизане във форма. Тяхната натурална формула цели да стимулира и спомогне за натрупването на чиста мускулна маса. Производителят ‘Imperium Nutritions’ Ltd. (“Импириъм Нуртришънс” ООД/“Империум Нутришънс” ООД) твърди, че изделието екстракт от бергамот, форсколин (индийска коприва), сушен мурсалски чай, хордеин, хеспередин и L-тирозин. Към тях са добавени още и 5—хидрокситрептофан (грифиния симплицифолия), епигалокатехин галат (зелен чай) и нарингин.

Инструкциите за употреба на средството за поддържане на стегната и изваяна фигура Импириъм Флейм гласят, че 120-те капсули стигат за 30 дни. Те се приемат на дозировки от 2 пъти дневно (преди основни хранения) по 4 бр. То би трябвало да е подходящо за трениращите мъже и жени. Но какво споделят клиентските мнения, отзиви и коментари за него?

Нашият редактор на секция “Повлияване на Апетита” – Мартин Паскулов извърши проучване на форумите с теми за стягане на тялото. Повечето от световните и български дискусионни бордове, които прегледа, са сходни на “BG Mamma” (‘БГ Мама’). За съжаление, продуктът за по-качествен контрол на теглото е все още нов. Липсва достатъчно голям брой мнения, на базата на които да бъде отсъдено, дали той работи за крайния клиент, или не. Освен това, не е преминал и през външно оценяване от независим експерт-нутриционист. Без неговото одобрение, няма как да бъде препоръчан.

Може ли изделието за хора с наднормено тегло да бъде закупено от търговски портали, като eMag, eBay, Amazon, AliExpress и AliBaba? Достъпна ли е цената на официалния уебсайт на филмираните капсули за по-добър контрол на теглото Imperium Flame? Има ли риск от измама с фалшификат?

Статутът на средството за горене на мазнини, като работещо предложение или неработеща имитация, тепърва има да се изяснява. Препоръчваме клиентите да се обърнат към филмираните капсули ReduSlim.

Четете ревюто докрай, за да научите още!

Кои Са Най-Честите Грешки при Горенето на Мазнини?

Imperium Flame, мъж, фитнес

В стремежа си да отслабнем, често допускаме глупави грешки, които само влошават баланса между изгорените и приетите калории. Мнозина, например, бъркат поддържането на природосъобразен хранителен режим с гладуването. А това активира рецепторите за стрес, карайки мозъка да започне да отделя хормона кортизол. Отчитайки неговата реакция пък, тялото решава умишлено да започне да задържа и трупа калории и мазнини. Това е генетично заложен механизъм, който се отключва при пряка опасност за живота. Тогава организмът всячески се старае да се самосъхрани.

Виж Още: 7 Неочаквани Ползи за Здравето от Сладоледа

Ето и някои от основните грешки при поддържането на хранителни режими за горене на мазнини:

 • Започнете с по-лек хранителен режим, ако ще го правите за първи път. Например, вместо да се хвърлите директно на кето-диетата, заложете на средиземноморската. Преди нея пък изпробвайте японския воден режим за тонизиране на организма.
 • Едни от най-неуспешните хранителни режими са започващите с крайно нисък брой на позволени калории – между 800 и 1,200. Един организъм, който не се е ограничавал доскоро, не изпита сериозни странични ефекти при рязката смяна. Не си поставяйте прекалено високи цели. Приемайте преизвикателствата едно по едно!
 • Не наблягайте единствено на кардио-тренировките. Те са прекрасен начин да поддържаме сърцето здраво. Но силовите ни помагат да натрупаме чиста мускулатура, което е повече от важно за стягането на тялото.

А знаете ли, че … ?

Упражненията, при които мъжете не горят почти никакви калории са тези за бицепс и трицепс. За жените пък това е външната част на бедрата. Дамите следва да започнат клекове и вдигане на гирички, за да забързат метаболизма. Силният пол пък може да наблегне на клековете с щанги, мъртвата тяга, лицевите опори и набиранията.

Какво Говорят Клиентските Мнения за Филмираните Капсули Импириъм Флейм?

Imperium Flame, мъж, фитнес

Филмираните капсули Imperium Flame имат биоформула за успокояване на апетита и благоприятсване на влизането във форма и натрупването на чиста мускулатура. Те могат да се купят от официалния уебсайт на своя производител ‘Imperium Nutritions’ Ltd. (“Импириъм Нуртришънс” ООД/“Империум Нутришънс” ООД). Като нов продукт на пазара, отзивите за тях в мненията на клиентите по форуми, като “BG Mamma” (‘БГ Мама’), са оскъдни. Има коментари, списани от доволни потребителите. Има и такива, в които те споменават оплаквания, свързани с леки противопоказания, като нарушения в дейността на стомашно-чревния тракт.

Виж Още: Как Бронираното Кафе Ни Помага Да Изгаряме Калории?

Продуктът, в момента, очаква излизането на експертна оценка от експерт-нутриционист. Докато той не даде своето одобрение за продукта, не можем да потвърдим автентичността на неговия състав и действие:

 • Липсва Оценка и Одобрение от Експерт-Нутриционист;
 • Няма Достатъчно Клиентски Мнения и Отзи2ви в Интернет;
 • Не Е Сигурно, Дали Продуктът Наистина Работи и Какъв Е Органичният Произход на Неговия Състав;

Nota Bene! Все още се чака да излезе оценката на независим експерт за предполагаемо натуралния състав на филмираните капсули Imperium Flame. Докато не се появи, ние не можем да препоръчаме продукта за активно горене на мазнини, нито да го определим като измама. Клиентите могат да се обърнат към работеща алтернатива, каквато са филмираните капсули с екстракт от кофеин анхидрос за вталяване РедуСлим!

Как Работят Капсулите за Стягане на Тялото Imperium Flame? Био Ли Е Формулата?

мъж, империум флейм

Съветваме потребителите, които са закупили филмираните капсули с формула за по-добър контрол на теглото Empirium Flame, да спазват инструкциите за употреба. Така ще минимизират риска от странични ефекти.

Ето и 3-те стъпки на приложение:

 1. Филмираните капсули за влизане във форма се пият 2 пъти дневно по 4 таблетки.
 2. Това следва да случва 30 минути преди основно хранене с чаша вода или билков чай.
 3. През целие ден следва да се консумира обилно количество вода. Приемът им трябва да се извършва 30 последователни дни.

А натуралният състав на продукта следва да включва следните екстракти:

 • Бергамот;
 • Форсколин (Индийска коприва)
 • Сушен мурсалски чай;
 • Хордеин;
 • Хеспередин;
 • L-тирозин;
 • 5—хидрокситрептофан (Грифиния симплицифолия);
 • Епигалокатехин галат (Зелен чай);
 • Нарингин;

Виж Още: 7 Суперхрани за Здраво Сърце

Тренирайте Редовно, Но с Мярка!

зеленчуци

Повечето хора правят огромната грешка да пренатоварят организма си, а после да не могат да тренират цяла седмица. Не правете тази грешка. Запомнете, така само тъпчете на едно място. Умереното порциране и редовните, но умерени тренировки са ключът към влизането във форма.

Накратко: Филмираните капсули Imperium Flame следва да имат натурална формула за влизане във форма и стягане на тялото. Това, обаче, все още не е потвърдено от издаването на експертна оценка. Затова и не можем да ги препоръчаме. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към наистина работеща алтернатива. Такава са филмираните капсули със състав за по-добър контрол на теглото ReduSlim.

Жени Сиракова

Leave a Reply