Hyper360 VR Camera – Влезте в Света на Хиперболизираната Реалност!

Hyper360 VR CameraHyper360 VR Camera е лесно преносима и компактна мини-камера, която е съвместима с почти всички смарт-устройства, които работят с Android операционна система. Тя може да бъде свързана към лаптоп, таблет или мобилен телефон чрез USB Type-C. Micro адаптер. Сред основните предимства на технологичната джаджа за направата на висококачествени снимки е фактът, че може да се върти на 360О. Това позволява на потребителя да улови всички аспекти от природния пейзаж, забързаните градски моменти или специалните поводи, които е решил да заснеме. Средството за HD фотография и направата на първокласни видеоклипове Хайпър 360 ВР Кем отскоро може да се намери и на територията на България на добра цена.

Какво е Виртуалната Реалност (VR) и Има Ли Тя Почва У Нас?

Този вид компютърна технология придоби широка популярност през последните 10-15 години. До появата и доведе драстичния напредък в разработката на компютри с изключителни възможности за обработка на бази данни и симулация на заобикалящата ни среда.

Повечето устройства, които предлагат виртуалната реалност като опция за участие във електронни и видео игри, използват специализирано VR оборудване, позволяващо по-голяма дълбочина на образа и яснота на възприятията при индивида. Технологията често е използвана в комбинация с реално съществуващи физически пространства с цел своеобразна имитация на работна среда, с която не само може да се осъществи контакт, но и да се правят реални промени вътре.

Hyper360 VR Camera и мъжко око

Част от видовете виртуална реалност включват:

 • Цялостна;
 • Нецялостна;
 • Уеб-Базирана;
 • (Пре)Увеличена Реалност;
 • HDM – Свързана с Употребата на Специални Очила и Дисплеи за Визуална Симулация;
 • Datagloves – Механизирани Ръкавици, Чрез Които Се Осъществява Контакта с VR-Средата;
 • Специализирани VR Стаи.

Живот във Виртуалната Реалност – Възможно Ли Е?

Почти всяко съвременно дете е играло на конзоли с VR-очила. Една от най-продаваните книги в последните няколко години, по която бе направен и едноименния филм през 2018 г., е ‘Играч Първи, Приготви Се’ на писателя Ърнест Клайн. В нея, икономически по-нестабилната част от човечеството бяга от действителността, участвайки във VR-игра, наречена Оазис (OASIS).

човек с технология

Подобен сюжет звучи наистина фантастично и подобно на история от далечното бъдеще, но това не означава, че отделни индивиди не се опитват да го пресъздадат още сега. Жителят на гр. Торино, Италия, Енеа Ле Фонс е първият човек във света, който е успял успешно да прекара 30 дни във виртуалната реалност. Той е ходил до тоалетна, къпал се е и е отивал да спи без специалната екипировка, но все пак е единственият, който е успял да запълни останалата част от деня си в алтернативна действителност. Трябва да се има предвид, че носенето на този вид специализирани VR-аксесоари значително увеличава риска от шума в ушите!

Нека обърнем повече внимание на едно наистина уникално интерактивно устройство за заснема на VR-кадри, което вече може да бъде поръчано и закупено на територията на България. Отзивите и мненията на клиентите за начина, по който работи мини-камерата Hyper360 VR Camera са повече от ласкави, а ето и няколко любопитни детайла за самата нея.

Мини-Камера Хайпър 360 ВР Кем – За Заснемане на HD Кадри Навсякъде!

Тази HD камера работи на принципа на технологията за създаване на виртуална реалност, позволявайки на всеки, който я държи в ръцете си, да заснема невероятни фотографии и клипове. Образите в тях могат да бъдат допълнително засилени и подчертани по подобие на последните тенденции във VR и AR (Augmented Reality – (Пре)Увеличена Реалност) анимацията.

Различни снимачни ефекти

Мини-камерата Hyper360 VR Camera успешно се използва и за направата на панорамни снимки и видеа. Работи перфектно с почти всички мобилни устройства (лаптопи, таблети, смартфони и др.), използващи операционната система Android. Тя ротира на 360О и върви с Type-C. Micro USB адаптер за осъществяване на връзка с апарата, лайв-стрийминг и зареждане.

Устройството за заснемане на VR-кадри е дело на естонския производител Novads OU, а ето и част от основните му функции:
 • Заснемане на HD VR Образи и Видеа;
 • Притежава F2.0, Двойна 210° Обектив Тип ‘Рибено Око’ (Fish Eye);
 • Скорост на Кадрите от 30 к/сек.;
 • 2560* 1280 HD-Резолюция; Компактност, Мобилност и Малки Размери – 26.5 гр.;
 • 4 Режима на Заснемане – Плосък, Сферичен, VR и Планетарен;
 • Десетки Интерактивни Приложения – Възможности за Излъчване на Живо, HDMI-Изход, Поддръжка на VR, Водоустойчивост, Извършване на Нощни Снимки и др.

Поръчка, Доставка, Цена и Начин на Ползване на 360 HD Камера

Професионалните фотографи и любителите на изкуството на улавяне на точния момент и кадър вече могат да поръчат мини VR камерата Hyper360 VR Camera на добра цена в България. Тя излиза значително по-изгодно от продуктите на конкурентите, а единственото, което клиентите трябва да направят, е да влязат на официалния сайт на производителя Новадс ОУ и да попълнят кратък формуляр със своите актуални данни.

Важно е те да са автентични, за да може с тях да се свърже представител на лицензирания дистрибутор и да уточни детайлите по доставка. Възможностите за плащане включват наложен платеж, кредитна/дебитна карта или PayPal.

Ето и кратко обяснение, как в 3 лесни стъпки да подкараме мобилната VR камера:

 • При получаване мини HD-камерата се зарежда напълно чрез USB адаптора.
 • Включва се към мобилното устройство, използвайки същия кабел.
 • Камерата е готова за заснемане на уникални 360O кадри.

Вижте Света Около Себе Си По Нов Начин!

360 градусова снимка

Заобикалящата ни действителност е достатъчно удивителна и без да се налага да я подсилваме със способите на VR и AR. Но това не означава, че нямаме право да помечтаем и да оставим въображението си да бъде свободно да лети напред в бъдещето. Вие също можете да станете част от него, включвайки и Вашите близки, благодарение на мини HD-камерата Hyper360 VR Camera!

Жени Сиракова

Leave a Reply