HondroCream в България и USA – Има ли Разлика?

hondrocream тубичка САЩ и БългарияКостите, ставите и мускулите са източник на болка, произлизаща от натоварвания, стари травми и напредването на възрастта. Хондрокрем е мазило за стави, което от скоро е достъпно в България.

HondroCream е чуждестранно мазило, станало много популярно в западна Европа и Щатите, благодарение на активното си действие и натурален състав. Разработено е като алтернатива на лекарство за стави.

За да се освободят от болката, много хора си мислят, че трябва да се подложат на оперативна манипулация или да се охарчат значително, за да се сдобият с ефективен лек. Защото всеки иска такъв, когато го тормозят болките. HondroCream, като алтернатива на тези варианти, е значително по-достъпен природен продукт.

Хондрокрем – Състав и Свойства

Лекарство ли е HondroCream? Мазилото е спомагателен продукт, разработен и насочен към облекчаването на мускулни спазми, проблеми в резултат на остеохондроза и артрит или възникнали след претърпяването на някаква физическа травма.

Мазилото не съдържа химикали и примеси, HondroCream е изцяло натурален с активни компоненти на растителна и билкова основа. Елементите на крема са подбрани така, че да подсилват ваизмно действието си така, че съставът му да е комплексен и да покрива няколко основни оси на действие. Всеки човек търси подобни неща, когато живее във физически дискомфорт:

  • Облекчаване на мускулните болки и крампите
  • Предпазване на хрущялната тъкан и стимулиране на възстановяването ѝ
  • Облекчаване на възникнали възпалителни процеси.

Как да Ползваме HondroCream?

Кремът HondroCream не изисква нещо особено, за да бъде ползван. Единственото условие е, че натуралният комплекс на HondroCream трябва да се прилага стриктно спрямо инструкциите за употреба, за да има смисъл от употребата му.

Върху чиста и подсушена кожа нанесете от крема с нежни масажни движения. Трябва да бъде напълно абсорбиран от кожата. Очаква се да почувствате затопляне в областта, където сте използвали мазилото HondroCream.

След като кремът попие, не почиствайте кожата и не отмивайте с вода поне час след нанасяне, за да може да окаже въздействието си. Прилагайте HondroCream минимум два пъти дневно, а при по-сериозни оплаквания – и повече. При необходимост, консултирайте се с ортопед.

Поръчка и Доставка на HondroCream

След като бе приет много добре в западна Европа и Щатите, кремът става достъпен и за нашите географски ширини. За момента не е планирано разкриването на физически магазин, но можете да го поръчате онлайн, през официалния сайт на дистрибутора.

Предупреждение: Поради популярността на HondroCream, на пазарът са пуснати имитиращи продукти със съмнителен произход. Внимавайте да не попаднете на такъв.

Поръчвайте само от официалния сайт на HondroCream за България. Следвайте стъпките. След като попълните формата за поръчка, ще ви се обади оператор на фирмата дистрибутор. Можете да посочите желания от вас адрес за доставка, а пратката ви ще пристигне по куриер.

Времето за доставка зависи от това в коя част на страната се намирате, като обикновено пристига в рамките на 7 работни дни. HondroCream, като нов за българския потребител, може да бъде поръчан с 50% отстъпка до приключване на промоцията или изчерпване на заложените количества.

Подкрепата на HondroCream

HondroCream е природно средство за облекчаване на болките в ставите и мускулите. Той е мехлем за болежките, намерил признание сред първите си клиенти в България и потребители си в USA и останалата част от Европа.

Всеки се нуждае от облекчение на болките, за да може да живее пълноценно. Когато има средства за това, не трябва да се отказвате от възможността!

поръчай сега бутон

Жени Сиракова

Leave a Reply