Heart Tonic – Цена и Състав

hearttonic капки кутия

Конкретните причини за хипертония и високо кръвно налягане в повечето случаи не могат да бъдат установени. Това е едно от най-разпостранените заболявания в съвременните общества и се възприема за сериозен здравен проблем. Хипертонията е и основният рисков фактор за развитие на тежки сърдечно-съдови заболявания като инфаркт и мозъчен инсулт. Диагностицирането, лечението и предотвратяването на появата им е от изключителна важност. Страдащите от този проблем може дълго време да нямат симптоми и да не са наясно с нарастващия проблем. В най-ранните стадии от развитието на хипертонична болест обикновенно не е необходим прием на медикаменти. И все пак превенцията с естествени и натурални продукти като Heart Tonic е повече от препоръчително с цел опазване на здравословното състояние.

 
>> Прочетете Пълното ревю на Heart Tonic ТУК

Какво представлява Heart Tonic?

Heart Tonic е 100% натурален продукт, който се приема 4 пъти на ден, 30 минути след хранене. Спомага за бързото и ефективно нормализиране на кръвното налягане, не причинява рязко спадане, регулира постепенно сърдечната функция. Екстрактът от жасмин понижава количеството на захар в кръвта, което възпрепядства появата на диабет, градиснкият чай подобрява венозните отоци, разбива тромбите и укрепва кръвоносните съдове. Heart Tonic се грижи цялостно за здравето, като намалява риска от инсулт и инфаркт. Безопасен е за прием във всяка възраст (за лица навършили 18 години), както за мъже, така и за жени.

100% Натурален Състав на Heart Tonic

Високата ефективност на Heart Tonic се дължи освновно на биофлавоноида. Тази съставка действа като антиоксидант, неутрализира свободните радикали, които са причина за различни здравословни проблеми – рак, сърдечни заболявания, преждевременно състаряване. Биофлавоноидите подпомагат детоксикацията, защитават клетъчните мембрани, понижават способността на холестерола да образува плаки в артериите и регулира кръвното налягане. Особено ценно свойство е, че се усвояват изключително лесно от организма.
Биофлавоноидите контролират микроскопичните капиляри, укрепват нестабилните капилярни стени и са идеално средство за лечение на разширени вени и вътрешни кръвоизливи. Според последните изследвания те помагат освен за високото кръвно налягане и за алергии, анемия, високо съдържание на мазнини в кръвта.
За създаването на превантивното и терапевтичното средство Heart Tonic учените са посветили близо 8 години в тестове на формулата. Тази иновация може да помогне при хипертония и последиците от тютюнопушене, употреба на алкохол, нездравословно хранене и заседнал начин на живот.

Знаете ли, че …?
Хората, които са с наднормерно тегло страдат от високо кръвно налягане от 3 до 4 пъти по-често. 89% от случаите на хипертония завършват с инфаркт. Хипертонията преогресира бързо и заплашва със смърт всеки 5-ти човек. 67% от пациентите не знаят, че са болни.

Каква е Цената на Heart Tonic?

Heart Tonic може да бъде закупен на промоционална цена от официалния сайт на дистрибутора – на цена 79 лв, това е цената при намаление от -50%. Ако изпуснете настоящата оферта, редовната цена на продукта е 158 лв за бутилка. Имайки предвид резултатите от Харт Тоник, цената е съвсем приемлива. Няма да ви се налага да плащате безспирно за нови и нови или изтъркани неработещи решения. Една опаковка стига за провеждането на един пълен курс. Внимание! Heart Tonic не може да бъде закупен в аптека или в търговската мрежа. Пазете се от фалшификати, които са залели пазара, поради големия интерес и популярност на продукта. Поръчката се осъществява единствено онлайн – просто последвайте лика в статията – попълнете името си и телефон. Доставката се извършва до 3 работни дни с наложен платеж. Ако имате съмнения за продукта, може да го върнете и пълната цена ще ви бъде възстановена. След привършване на поръчката с Вас ще се свърже оператор за доуточняване на адреса за доставка. Ако имате въпроси или колебания не забравяйте да се консултирате – те ще ви дадат информация и ще отговорят на Вашите запитвания.
 

 

porachai sega btn oranjev

Жени Сиракова

7 коментара

 1. Методи Брнов февруари 27, 2019
 2. Йордан Веселинов март 9, 2019
 3. Aleksandar март 16, 2019
  • BAI ONZI май 3, 2019
   • Jenya Sirakova май 9, 2019
 4. Дековски Никола октомври 29, 2019
  • Jeni Sirakova октомври 29, 2019

Leave a Reply