Heart Tonic – Мнения и Отзиви на Потребители с Хипертония

heart tonic капки кутия

  • 9.6/10
    Отзиви - 9.6/10
9.6/10

Високото кръвно налягане (хипертония) е проблем, който засяга близо милиард и половина души по света. Много от тях умират от сърдечно-съдови заболявания, свързани именно с високото налягане. Все по-голям е броят на хората, които приемат антихипертензивни лекарства. Но не всички от тях са ефективни, дори някои водят до задълбочаване и влошаване на проблема. И все пак ако бъдат взети правилните мерки може да бъдат предотвратени хиляди инфаркти и удари.

Поддържането на нездравословно високо кръвно налягане е едно от най-известните и разпространени заболявания. Не оставайте това състояние да доведе до тежки заболявания и усложнения. Продуктът Heart Tonic е предпочитано и все по-популярно средство за борба с хипертонията. Но дали Heart Tonic ще ви помогне да забравите за високото кръвно веднъж и завинаги или е поредната измама?

Heart Tonic – Мнение на Специалистите

Няма човек, който да не може да даде съвет за борба с високото кръвно. От бабините и народни методи – чесън, отвари, билки, до съвременни операции и иновативни по своята формула медикаменти. Все повече специалисти изтъкват необходимостта от изпозлването на природни и естествени съставки за борбата срещу инсултите и инфарктите.

Европейски и световни кардиолози препоръчват използването на съставките, които са включени и събрани в един единствен продукт – Heart Tonic. Мнението им за Heart Tonic е, че нормализира налягането още в първите 6 часа след приема, благодарение на биофлавоноидите, възстановява тонуса и съдовата система, премахва риска от инсулт и инфаркт. Те съветват при наличие на главоболие, учестено сърцебиене, черни петна пред очите, хронична умора, изтръпване на крайниците, изпотяване и ударни вълни на кръвното налягане да бъдат предприети незабавни мерки – това са основните симптоми на хипертонията! Heart Tonic премахва петте главни причини за хипертония:

Причини за хипертония
  • Нервна претовареност, стрес и безсъние
  • Разширени вени и образуването на кръвни тромби
  • Повишена кръвна захар
  • Наднормено тегло
  • Натрупвания на утайки в кръвоносните съдове

Мнението за Heart Tonic се потвърждава и от клиничните изследвания, проведени в лаборатории по сърдечно-съдови заболявания. 300 доброволци с първа степен на хипертония, мъже и жени на възраст от 28 до 80 години, приемащи Heart Tonic и същата по характеристики група, приемаща други лекарства. Резултатите са категорични – Heart Tonic е в пъти по-ефективен и безопасен. Изключително високите нива на биофлавоноид в Heart Tonic са основна причина за неговата ненадмината ефективност.

Heart Tonic – Отзиви на Потребители

Без значение е какво казват специалистите и изследванията, единственият достоверен източник е мнението и отзивите на хората, които са избрали Heart Tonic за техен съюзник в тази трудна борба. Всеки един човек, който страда от хипертония, иска да нормализира кръвното си налягане, да регулира сърдечната функция, елеминира стенокардията, аритмията, неврозите и да се предпази от фаталните, в някои случаи, инсулт и инфаркт. Ето и какво споделят хората, оценили ефекта на Heart Tonic:

„Сестра ми Калина получи мозъчен инфаркт (исхемичен мозъчен инсулт), защото намали предписаните хапчета, които регулираха до някаква степен кръвното й налягане. Лекарите направиха всичко възможно, за да спасят живота й, но тя така и никога не дойде на себе си. След години и мен ме достигна хипертонията, тъй като тя е наследствено заболяване. От горчив опит вече знаех какво трябва да предприема, за да не се страхувам от инфаркт или от инсулт – натуралното средство Heart Tonic. То ми беше препоръчано и от личния ми кардиолог. Вече 4 години няма и след от хипертонията, кръвното ми налягане в най-лошите дни достига до 130/80. Препоръчвам това средство на всеки човек, който страда от този вид проблем.“

Силвия, 63 години

„На 41 години съм. Мислех, че все още е рано да контролирам кръвното си налягане и до преди 3 години (когато постъпих в болница) не си и представях да пия хапчета или да водя терапия за нормализиране на кръвното. Докторите ме диагностицираха с хипертония и сърдечно-съдова недостатъчност. Приех го много тежко, тъй като имах и признаци за микроинсулт. Много съм скептичен към използването на химия и се отказах от предписаните хапчета. Но един мой колега ме посъветва да пробвам Heart Tonic и от тогава нещата от самосебе си влезнаха в релси. Сега ходя при кардиолога само за контролни прегледи!“

Георги, 41 години

„Аз съм една от първите пациентки с хипертония, която реши да изпробва новата добавка за хипертония Heart Tonic. Разбира се, това криеше своите рискове, но аз се доверих на мнението на специалистите и се оставих в техните ръце, тъй като нито едно от наличните до онзи момент лекарства не ми действаше. Не можах да повярвам, че след приема на Heart Tonic за няма и два часа налягането ми се нормализира. Днес се чувствам повече от страхотно и съм благодарна, че участвах в тестването на продукта.“

Камелия, 57 години

Жени Сиракова

Leave a Reply