Heart Pro + – Био-Тинктура за Високо Кръвно Налягане! Работи Ли Добре? Или Е Измама?

Време за четене: 5 min

Heart Pro + Plus Тинктура БългарияHeart Pro + е нова билкова тинктура за справяне с високото кръвно налягане и нерегулярното сърцебиене. Продуктът се разпространява през официалния уебсайт на производителя в България и не се предлага в аптеката. Компанията го рекламира, като продукт за по-здраво сърце с достъпна цена и натурален състав. Така ли е това, обаче? Нашата проверка разкри няколко съмнителни фактора около произхода му. Освен това, Харт Про + мненията и коментарите по форумите не са особено позитивни. Съществуват оплаквания от странични реакции след прием в отзивите.

Експертите-кардиолози в България все още не са имали достатъчно време, за да изследват действието на био-сиропа за холестеролен баланс. Heart Pro + е нов продукт, представен, като билкова тинктура за справяне с високото кръвно налягане. В органичния му състав би трябвало да влизат екстракти от Витамин Е (алфа-токоферол), кръвен здравец, чубрица, канела, теснолистен живовляк, глог, валериана и леска. Производителят твърди, че общата концентрация на различни витамини и минерали сред съставките е над 50. Но това звучи твърде невероятно, дори и за степента на развитие на съвременната биохимия и медицина. Тъй като не можем да потвърдим, че капките влияят добре на сърдечно-съдовата система, се въздържаме от това да ги препоръчваме. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към друг, по-сигурен продукт, като био-капсулите Tensital.

Къде да купя тинктурата за нормални нива на кръвното налягане Heart Pro + на добра цена в България? Измама ли са? Как работи сиропа Харт Про +? Как се пие, според инструкциите за употреба? Има ли много измами с фалшификати в OLX, eMag и Amazon?

Научи всички подробности за билковата тинктура за по-здраво сърце Heart Pro + в ревюто!

Алфа-Токоферол – Най-Нужната за Организма Форма н Витамин Е

Алфа-Токоферол – Най-Нужната за Организма Форма н Витамин Е

Въпреки, че Витамин Е често се счита за едно съединение, всъщност, това е група от 8 мастноразтворими вещества с мощни антиоксидантни ефекти. От тези химични форми, алфа-токоферолът най-добре отговаря на хранителните изисквания на хората. Витамин Е съществува естествено в определени храни против стареене. Към тях спадат семена, ядки, някои зеленчуци и плодове. Можете да го приемате и като хранителна добавка. Той играе много роли в тялото. Може би е най-известен с подсигуряването на защита на клетките от окислително увреждане чрез неутрализиране на вредните молекули. В допълнение, той е необходим за правилната имунна функция и клетъчното сигнализиране. Ето защо не е изненадващо, че изследванията показват, че приемането на Витамин Е носи множество ползи за здравето.

Основните ползи за здравето от Витамин Е (алфа-токоферол) са:

 • Повишава и Засилва Клетъчния Имунитет, Предпазвайки от Заболявания и Оксидация;
 • Грижи Се за Нормалните Ментални Способности – Памет и Концентрация;
 • Пази Сърцето Здраво и Балансира Кръвното Налягане;
 • Нормализира Нивата на Холестерола в Кръвта и Прочиства Шлаките;
 • Заздравява Кожата и Я Прави По-Свежа и Сияйна;

Heart Pro + – Какво Е и Как Работи за Нормалното Кръвно и Холестерол

Heart Pro + - Какво Е

Heart Pro + е био-тинтура, която трябва да работи за постигането на добър баланс на нивата на холестерол и кръвно налягане. Едноименният производител предлага продукта отскоро в България. Сиропът за по-здраво сърце все още не е успял да постигне голям успех сред потребителите. Кардиолозите също не са завършили своя анализ на състава му. Харт Про + е средство за намаляване на нервното напрежение с неясен произход. То няма издаден Сертификат за качество, тъй като все още е в процес на клинични изпитания.

Производителят твърди, че Heart Pro + е идеалният натурален способ за сърдечно-съдово здраве и по-малко напрежение в ежедневието. Съставът му следва да включва над 50 билкови екстракта. Тази цифра, обаче, изглежда прекалено космическа, дори и за достиженията на съвременната биохимия. Към момента, не можем да потвърдим, че Харт Про + работи за нормализирането на нивата на кръвното налягане. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към друго, по-сигурно средство за холестеролна хармония. Такова са био-капсулите Tensital.

Heart Pro + Мнения и Коментари по Форуми – Доволни Ли Са в БГ Мама

Heart Pro + тинктура Мнения и Коментари България Цена

Био-тинктурата за по-здраво сърце не е позната на широката публика. Онлайн форуми, като БГ Мама, не включват много Heart Pro + мнения и коментари. От наличните Харт Про + отзиви, голяма част са негативни. Потребителите дори имат оплаквания след прием. Те са свързани с гадене, главоболие и световъртеж.

Heart Pro + мненията и коментарите по форуми, сходни с БГ Мама, не се изказват ласкаво за тинктурата. Според тях, сиропът за холестеролен баланс не може да подсигури обещаните резултати. Харт Про + отзивите споделят, че приемът му не води до почти никакви съществени положителни промени по отношение на хипертонията.

Как Се Приема Харт Про + Тинктурата – Инструкции за Употреба, Доза и Листовка

Ако искате да разберете точно как се приема Heart Pro + – запознайте се подробно с инструкциите за употреба в листовката. Ръководството за употреба описва добре всичко, свързано с пиенето на тинктурата. За постигане на максимален ефект се препоръчва придържането към диета, включваща повече полезни мазнини и по-малко въглехидрати и преработени продукти. Не вземайте повече от указаната Харт Про + доза.

Ето и как се пие Heart Pro + за по-здраво сърце, според инструкциите за употреба в листовката:

 1. Разтворете нужния брой капки в чаша вода и пийте 2 пъти дневно преди хранене.
 2. Спазвайте балансирана диета с нисък брой въглехидрати и концентрация на Омега-3 мастни киселини.
 3. Повтаряйте процедурата всеки ден в продължение на цял календарен месец.

Heart Pro + Странични Ефекти и Противопоказания

Към момента, има няколко налични оплаквания за развиване на Heart Pro + странични ефекти и противопоказания. Сред клиентите съществуват такива, които са закупили био-тинктурата за нормално кръвно налягане и са развили гадене, главоболие и световъртеж. Внимавайте, преди да заложите на точно този продукт!

Състав и Свойства – Алфа-Токоферол и Билкови Екстракти

Хеарт Про Плюс тинктура съставки 

Heart Pro + следва да има напълно натурален състав, включващ над 50 полезни витамини и минерали. Макар и това да звучи много обещаващо, вероятността да е истина, е много ниска. Подобна комбинация от съставки не е характерна за повечето работещи хранителни добавки, тъй като може да предизвика алергии.

Основните съставки на Heart Pro + би трябвало да са:

 • Витамин Е (Алфа-токоферол);
 • Кръвен здравец;
 • Чубрица;
 • Канела;
 • Теснолистен живовляк;
 • Глог;
 • Валериана;
 • Леска;

Heart Pro + Цена в България – Къде Да Купя

Heart Pro + Цена в България

Производителят съветва клиентите да не се питат дълго, къде да купят Heart Pro + на добра цена в България. Компанията разпространява продукта само и единствено през официалния уебсайт. Така се поддържа еквивалентна цена във всички държави в Европа. Не можете да намерите Heart Pro + на добра цена в обикновената търговска мрежа.

Лицензираната уеб-страница предлага и намаления от обичайната Heart Pro + цена. Те смъкват до -50% от стойността на био-тинктурата за справяне с високото кръвно налягане. Клиентите въвеждат данните си в бланката и ги потвърждават чрез телефонна обаждане. Пратката пристига дискретно до 7 дни след пускане на заявката и се заплаща чрез наложен платеж.

Внимание! Heart Pro + се поръчва по стандартния начин за дигитален продукт. Клиентите попълват основните си данни в бланка на официалния уебсайт и ги потвърждават по телефона. Продуктът пристига за 7 дни и се заплаща чрез наложен платеж!

Мога Ли Да Купя Heart Pro + в Аптеката – OLX, eMag или Amazon

Към момента, Heart Pro + не се предлага в аптеката. Производителят го предлага само и единствено през официалния сайт. Не се доверявайте на многото опити за Харт Про + измама с фалшификати, предлагани по онлайн портали за търговия, като OLX, eMag и Amazon. Те не са оригиналния продукт!

Пазете Сърцето Здраво с Консумация на Полезни Мазнини

Диетата е от изключително значение за поддържането на нормален сърдечно-съдов баланс. Постарайте се да изключите полуфабрикатите и простите въглехидрати от менюто. Наблегнете на полезните Омега-3 мастни киселини, витамини и минерали!

Накратко: Наскоро в България започна да се предлага био-тинктурата Heart Pro +. Към настоящия момент, Харт Про + мненията и коментарите по форумите не са особено ласкави. Някои от отзивите включват и оплаквания от странични ефекти. Средството за справяне с високо кръвно налягане все още чака своя Сертификат за качество. Не можем да го препоръчаме. Най-добре ще е клиентите да заложен на сигурно предложение, като  био-капсулите Tensital.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.