Heart Care – Помага ли при Високо Кръвно? Мнения и Цена?

Време за четене: 4 min

Heart Care сироп за хипертония БългарияHeart Care е препарат за високо кръвно налягане, който се предлага на пазара в България. Прочетете нашето задълбочено продуктово ревю, за да разберете всичко важно относно: Какво е Харт Кер – помага ли при хипертония? Как се приема добавката – доза, инструкции? Какво пишат хората в своите мнения и коментари? Колко струва Heart Care – цена и къде да купя?

Heart Care е нов продукт за контрол на кръвното налягане при хора с хипертония и сърдечно-съдови проблеми. Екипът ни опита да намери легитимна официална информация относно действието на препарата, но не успя. Heart Care се предлага под формата на сироп, който се разрежда с вода и се пие всеки ден. За момента обаче няма данни този продукт наистина да постига добри резултати по отношение на функцията на сърцето и налягането на кръвта. Освен това има данни, че съставът на Heart Care предизвиква странични ефекти и оплаквания у хора, които са го приемали. Затова ви съветваме да не се доверявате на това съмнително и неоторизирано средство. Изберете продукт, който има доказано положително действие при хипертония като например  билковата добавка Tonerin.

Наличните мнения за Heart Care, споделени от потребители в България, не са много. На БГ Мама и подобни сайтове за дискусии могат да се намерят повечето от тях. Прочетете долните параграфи, за да разберете повече и за цената на добавката за хипертония.

Техники за Поддържане на Нормално Кръвно Налягане

Техники за Поддържане на Нормално Кръвно Налягане

При хипертония се приемат определени лекарства, а текущото здравословно състояние се следи редовно от личния лекар. Въпреки това, има определени странични дейности, които могат да помогнат за овладяване на състоянието и поддържане на нормална сърдечна дейност. Научни текстове от сферата на сърдечно-съдовата система обясняват, че всеки, който е прекарал инфаркт или инсулт, трябва редовно да практикува някои полезни техники за релаксация. Стресът е нещо, което всички изпитват затова намаляването на неговия интензитет е от ключово значение при хора с високо кръвно.  Има  някои полезни стъпки, които можете да изпълните, за да подобрите здравето на сърцето си и да предотвратите състояния, които могат да доведат до сърдечни заболявания. И така, какво можете да направите, за да намалите нервното напрежение и да спасите и пощадите сърцето си?

Списъкът със здравословни техники за успокояване на сърдечния ритъм включва:

 • Редовни физически упражнения;
 • Практикуване на упражнения за дълбоко дишане;
 • Слушане на любима музика;
 • Чести разходки сред природата.

Кои Храни Влияят на Кръвното Налягане?

Какво е Heart Care – Има ли Полезно Действие

Какво е Heart Care

Heart Care е препарат за кръвно налягане в течна форма. Представен е като лиофилизирана смес от растителни екстракти, която при контакт с вода събужда живи темолекули. Това са почистващи екстракти, които пречистват холестеролната слуз от съдовете, както и кръвните съсиреци, прилепнали към стените – тромбози, калциева плака – остатъци от лекарства. За съжаление няма официален източни, който да потвърждава, че Heart Care реално притежава тези свойства. Нещо повече, съставът на сиропа е неясен с изключение на няколко споменати билкови есенции. Затова е много вероятно приемът на Харт Кер да предизвиква странични ефекти и нежелани оплаквания.

Heart Care – Мнения на Клиенти

Heart Care сироп Мнения коментари форум България Цена

Какво казват клиентите в своите Харт Кер мнения? Потребителите в България публикуват негативни Heart Care мнения на БГ Мама и сродни сайтове. Това оправдава нашите притеснения, че приемът на съмнителното средство за хипертония предизвиква нежелани реакции. Някои специалисти-кардиолози предупреждават хората да избягват Heart Care като публикуват негативни мнения за продукта на Facebook и Instagram.  Всичко това означава, че действието на препарата не е ефикасно. Затова и масово хората обясняват в своите Heart Care мнения, че продуктът не е ефективен и причинява странични ефекти.

Ефекти, Предимства и Недостатъци на Продукта

Потребители често изреждат основните предимства и недостатъци на Харт Кер в своите мнения и коментари.

Предимства:

 • Лесна поръчка през уебсайт.

Недостатъци:

 • Непотвърдено положително действие;
 • Неясен произход;
 • Неизвестен пълен състав;
 • Висока цена.

Шумът в Ушите – Причини и Третиране?

Как да Приемам Heart Care – Инструкции, Доза

Отворете оригиналната опаковка на Heart Care и прочетете инструкциите за употреба. Това е първата стъпка към употребата на разтвора за кръвно налягане. Осведомете се за препоръчителната дневна доза и не я превишавайте. В този ред на мисли, замислете се дали изобщо да се доверявате на този продукт предвид негативните мнения за действието му.

Как да приемам Харт Кер?

Инструкциите са:

 • Добавете половин чаена лъжица към чаша с вода;
 • Пийте добавката всеки ден;
 • Следвайте терапията съгласно инструкциите за употреба.

Странични Ефекти

Heart Care предизвиква потенциални странични ефекти, тъй като има неясен състав, който може да отключи внезапни алергични реакции. При непоносимост към някоя от съставките на сиропа за хипертония могат да възникнат тежки здравословни последствия.  Освен това формулата на препарата няма сертификат за качество.

Състав и Действие

Състав и Действие Харт Кер

Като цяло, съставът на Heart Care  не е напълно изяснен. Липсва каквато и да е информация относно цялостния списък с включените екстракти. Има само спорадични данни, според които сиропът за хипертония съдържа есенции от  някои билки.

Heart Care следва да съдържа екстракти от:

 • Бял Равнец – спомага за изчистването на холестерола. Молекулите на равнеца подобряват кръвообращението и функциите на органите;
 • Валериана – облекчава съдовите спазми. Успокоява и отпуска кръвоносните съдове, които са притиснати от липсата на приток на кръв. Кръвното налягане плавно и безопасно се връща към нормални стойности;
 • Байкалски Шлемник – разгражда кръвни съсиреци и тромбози.

Heart Care – Цена в България – Къде да Купя

Heart Care – Цена в България

Каква е цената на Харт Кер и къде да купя в България? Отговорът е само един – посетете специалния уебсайт на комплекса, за да закупите Heart Care – цената му обаче е висока. Освен това процедурата по поръчка е дълга и тромава. Не се знае и колко време отнема самата доставка на сиропа, както и дали цената й е включена в обявената стойност на продукта, или се заплаща отделно. Като цяло, цената на Heart Care не е достъпна за повечето хора.

Сайтът на разтвора за високо кръвно налягане съдържа интересни промоции и събития с намаления. Те са активни много често, така че трябва просто да следите страницата редовно. Въпреки това, крайното предложение, което ще получите, отново включва една доста висока цена за Heart Care.

Продава ли се в Аптеките

Няма да можете да намерите и закупите Heart Care в аптека, нито на eMag или Amazon. Простият факт е, че фирмата производител на продукта го разпространява само по един канал. А това е официалната му страница.  Добавка, която прилича на Харт Кер може да се намери в аптека или друг магазин. Причината за това е, че на пазара има много измами и фалшиви имитации на автентични био-продукти. Heart Care не се предлага в аптеката, защото има неясен произход и състав.

Накратко: Продуктът за хипертония Heart Care би трябвало да подобрява функцията на сърдечния мускул и кръвоносните съдове. Това не може да се потвърди, тъй като  няма информация относно състава на препарата. Клиентите в България пишат негативни мнения и коментари, свързани с действието на сиропа. На пазара се предлагат далеч по-качествени и ефикасни средства за контрол на кръвното налягане, като например Tonerin.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *