HD Vision Cpixen Sunglasses – 2 Чифта Очила за Дневно и Нощно Шофиране!

HD Vision CpinexHD Vision са 2 чифта очила за шофиране през тъмната и светла част на денонощието, които са дело на китайската компания-производител Cpixen. Предназначени са за хора, които редовно пътуват с кола, мотор или камион. Имат способността да отблъскват вредните ултавиолетови лъчи на слънцето през деня. Допринасят за цялостното намаляване на отблясъците, подобрявайки яркостта и яснотата на цветовия спектър, виждан от човека зад волана.

 

Могат да се носят самостоятелно, както и пред обикновените очила, изписани с рецепта на индивида. Изолират светлините, излъчвани от фаровете на другите МПС-та по пътя нощно време, повлиявайки по положителен начин на безопасното шофиране. Специализираната HD Vision технология, вложена в аксесоара за управляващите коли и мотори Cpixen New HD Vision Men’s Car Driving Wrap Sunglasses от производителя Спиксен, въздейства позитивно върху яснотата на страничните лещи за периферно виждане при мъгла, смог и слабо улично осветление. По-голямата част от отзивите и мненията на клиентите по онлайн форумите за очилата за шофьори са одобрителни, а клиентите определят цената им в България като достъпна.

HD Vision Cpinex очила

Какво Трябва Да Имате Предвид При Нощното Шофиране?

Има известна истина в думите, че добрият шофьор се познава по умението му да шофира нощем и в условията на утежнена зимна обстановка. По-малкото светлина, с която разполагат водачите през студените месеци от годината, както и неочакваните и спорадични бури, мъгли и други препятствия по пътя, могат да изложат живота на всеки, возещ се в колата, автобуса, камиона или мотора на непосредствен риск.

Има много спорове, дали безопасността ни е по-висока през деня, когато пътищата са по-натоварени, но видимостта е по-добра, или през нощта, когато броят на изпреварващите шофьори е по-малък, а светлините на автомобилите в насрещното се виждат отдалече. Повечето хора предпочитат да не сядат зад волана нощем, тъй като реакциите им се забавят с падането на мрака, а монотонността на пътя ги обзема и успива значително по-лесно.

мъж, който шофира денем

По-долу следват няколко полезни съвета за всеки, който иска да шофира безопасно по всяко време на денонощието и през всеки един сезон:

 • Никога не тръгвайте на път сънливи и в недоспало състояние. Има сериозна опасност да изпаднете в състояние на микросън и да предизвикате произшествие без да искате. Приложете някоя от хитринките за наистина здравословен и качествен сън.
 • Винаги намалявайте скоростта, когато наближи моментът на разминаване с други превозни средства на пътя.
 • Светлините на автомобила ви следва винаги да се използват правилно при нощно шофиране. Височината и посоката на фаровете следва да се регулира според обстановката. Дългите следва да са включени винаги при извънградско, но наближаването на друг автомобил означава, че трябва да превключите на къси.
 • Превозното средство, на което се намирате зад волана, следва да е преминало през редовната техническа проверка.
 • Бъдете нащрек и когато се ‘закачите’ за МПС-то пред вас. Това предполага, че има вероятност да повторите неговите грешки на пътя.

Какво Представлява Микросънят По Време на Шофиране?

мъж и жена в кола

Доброто наспиване и трезвеността са ключови за безопасността на всички участници в движението. Изпадането в състояние на микросън по време на дълъг път е изключително опасно. Макар и неговата продължителност да не трае повече от 4-5 секунди, те са напълно достатъчни, за да предизвикаме катастрофа по невнимание.

Най-препоръчителното нещо, което можете да направите, ако усетите, че не можете повече да държите очите си отворени, е да отбиете за изключително кратко време встрани от пътя, да притворите очи и да си починете за 15-20 минути или колкото ви е нужно, за да продължите да шофирате безпрепятствено.

Ето и какво трябва да направите преди отново да седнете зад волана:

 • Раздвижете се леко извън автомобила.
 • Наплискайте лицето си с вода.
 • Пуснете радиото.
 • Намалете отоплението – студът ободрява.
 • Отбийте на първата бензиностанция за кафе, кола или друг вид енергийна напитка.

Сега ще обърнем внимание на новия тип очила за шофиране в тежки условия Спиксен HD Вижън Сънгласес на производителя Cpixen. Те са практически 2 отделни чифта, чиято приставка може да бъде сменяна изключително лесно:

 • HD NightVision – за Шофиране При Облачно, Нощно и Мъгливо Време;
 • Vision + UV-Защита– за Шофиране При Слънчеви Условия.

Отзивите и мненията за тях на шофьори, които вече са се възползвали от способността им да повлияват по положителен начин върху яснотата на виждане, изолирайки UV-лъчите и страничните отблясъци.

Комплект Очила за Шофиране През Деня и Нощта Спиксен HD Vision

куче зад волана на кола

Тръгването на път винаги крие своите рискове. Дори и ние самите да направим всичко възможно, за да спазваме Правилника за движение по пътищата, то те самите може да са в покъртително състояние. Никога не можем и да бъдем сигурни, какви точно са уменията на останалите водачи. Затова е и добре да имаме добри помощници, най-малкото под формата на събеседници, които да държат умът ни буден.

Очилата за нощно и дневно шофиране се превърнаха в предпочитано средство за положително въздействие върху визуалното възприятие на водача. Тези на производителя Cpixen са универсален унисекс модел. Комплектът HD Vision Wrap Around Sunglasses Set се състои от 2 чифта, които могат да бъдат ползвани в условия на затруднено виждане, независимо, дали става въпрос за условия на мъгла, тежък снеговалеж или дъждовна буря.

Продуктовите характеристики на очилата за шофиране Cpixen New HD Vision Men’s Car Driving Wrap Sunglasses включват още и:

 • Тип: Моден Аксесоар за Управление на МПС;
 • Панта: Метал;
 • Рамка: Черен Изчистен Унисекс Дизайн;
 • Технология на Обектива: Поляризирана;
 • 2 Отделни Чифта за Дневно и Нощно Шофиране;
 • Вградена UV-Защита;
 • Подходящи за Носене Върху Диоптрични Очила;
 • Повлияват Положително Върху Яснотата на Визията.

Nota Bene! Може да има съвсем леки разминавания при производството на отделните модели на очилата за шофиране в условия на затруднена видимост.

Достъпност на Поръчката, Доставката и Цената на Очилата Cpixen HD Vision

HD Vision, мъж на мотор

Всеки желаещ може да се възползва от улеснената процедура по поръчката очилата за дневно и нощно шофиране. Единственото, което трябва да се направи, е да се попълни кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт, с актуални данни. Те са нужни, за да може представител на дистрибутора да се свърже с клиента по телефон и да бъдат уточнени детайлите около доставката.

Методът на плащане е чрез наложен платеж. Цената е съобразена със стандарта на живот в България. Към момента тече и актуална промоция, а възползвалите се от нея могат да вземат бройка от продукта с -50% отстъпка от оригиналната стойност. Офертата е валидна до изчерпване на лимитираните промо-количества, така че – побързайте!

Дръжте Всички Сетива Нащрек Зад Волана!

капки дъжд по стъкло на кола

Никога не приемайте шофирането като шега. Макар и с времето повечето хора да се научават да го правят машинално, човек никога не може да бъде достатъчно фокусиран зад волана. Изненадите на пътя винаги са фактор. Бъдете разумен и внимателен водач, защото някой ви чака да се приберете!

 

Жени Сиракова

Leave a Reply