Handy Heater – Какво Да Правим, Когато е Студено?

handy heaterHandy Heater е нов тип отоплително устройство, чийто производител OnTel целят то да е насочено към хора, които искат да се радват на топлина и уют през зимните месеци, държейки семейния бюджет за комунални услуги под контрол, и не са успели да постигнат това с традиционните средства за затопляне на стаи от типа на радиатори и климатици. Джаджата за повлияване на средната температура в дома е портативна, компактна и мобилна.

 

Лесно може да бъде преместена от едно място на друго, позволявайки да внесе промяна в топлината обстановка дори и в кемпера на клиента, стига той да е оборудван с контакт за връзка с електричеството. Работи на средна мощност от 350 W, с които, по принцип, може да бъде затоплено помещение от 23 кв. м. Отзивите и мненията на клиентите в Интернет форумите за продукти от типа на печката Хенди Хеатер е положително. Мнозина дори твърдят, че са успели да спестят от месечните сметки за ток.

Методи за Пестене на Електроенергия През Студените Месеци

Не е тайна, че много от големите градове в България не са газифицирани. Според официална статистика на ЧЕЗ, близо 40% от домакинствата се отопляват на ток. Внезапното покачване на потреблението в момента, в който навън започне да вали сняг, често води до токови удари и прекъсване на услугата. Панелните жилища са лесни за затопляне, но бързо се охлаждат. На тухлените пък им трябват дни, за да започнат да се усещат високите температури.

момиче, радиатор, Handy Heater

Факт е, че повечето от нас живеят именно в такива. Малцина са тези, които могат да си позволят да използват алтернативни източници на електроенергия или домове. Затова и трябва да сме сигурни, че сме взели всички необходими мерки, за да подсигурим максимална топлина и минимален дял от месечния бюджет, който да заделяме за сметки за отопление и електрическа енергия.

Ето и няколко лесни за прилагане метода за пестене на електроенергия:

 • Винаги изключвайте уредите от контакта, когато излизате от апартамента или къщата. Това ще ви помогне да намалите сметките с поне 5%.
 • Имайте предвид, че старите устройства харчат много повече, отколкото по-новите, които се изграждат спрямо енергоспестяваща технология. Изчислено е, че годишно харчим над 150 kWh само от морално остарели джаджи, които стоят в готовност за работа.
 • Пералнята, миялната и сушилнята следва да се настроят на по-ниски градуси, за да пестят ток от време за загряване на водата.
 • Решетката отзад на хладилника трябва да се поддържа в изрядно състояние, ако искате въздухообменът да бъде нормален и да не страдате от близо 30% преразход на електроенергия.
 • Редовно размразявайте устройството, защото ако покривката лед вътре в него има дебелина от над 1 см., то консумирания от него ток също ще е повече.

Handy Heater, момиче на диван

Готвенето на Сезонни Храни Също Помага за Пестенето от Ток:

Телевизионните риалити-формати, които превръщат любители-готвачи в професионални шефове на световно равнище, допринесоха значително за разпространението на идеите на здравословното и разделно хранене. Все повече хора научават за токсичната страна на готвенето и как сами можем да съсипем продуктите, не знаейки, кой метод на топлинна обработка е най-подходящ за съхраняването на хранителната им стойност.

Обработката и консумацията на сезонни плодове и зеленчуци, обаче, може да ни помогне да имаме по-икономичен месечен бюджет и да намалим разходите за електроенергия. Как точно? Когато през лятото наблегнем повече на салатите, изобщо не включваме фурната и печката и те харчат ток. Обратното също е валидно. През зимата можем да отоплим цяла стая, без да пускаме духалка или парно, докато готвим на фурната.

Сега ще разгледаме няколко любопитни детайла, свързани с устройството за затопляне на помещение Handy Heater, дело на американския производител OnTel. То вече доби популярност в чужбина, а отскоро може да бъде поръчано и доставено на съобразена с жизнения стандарт в България цена. Нека разберем повече за него.

Как Работи Отоплителния Уред Handy Heater?

коте, Handy Heater

Тази джаджа за положително повлияване на средната температура в стаите на дома през зимните месеци е произведена от опериращата в САЩ компания ОнТел, чийто устройства се предлагат на достъпна цена. Представители на фирмата твърдят, че мощността на печката достига до 350 kW и може да затопля помещения, големи до 23 кв. м. То е компактно и мобилно и може да бъде носено навсякъде. Работи с електричество през контакт.

Преглеждане на мненията и отзивите на потребителите в Интернет форумите за устройството за отопление през студените месеци Handy Heater оставя с впечатлението, че този вид продукти наистина вършат работа, а цената им е сравнително добра за нашия пазар. Производителят OnTel твърди, че цели да помогне на потребителите да ограничат месечните си разходи за ток, създавайки основите на по-икономичен семеен бюджет за комунални услуги и повече спестявания за свободното време и любимите хора.

Ето и част от параметрите и очакваните ефекти от този клас джаджи:

 • Мощност: До 350 W;
 • Компактни Размери: 8x15x9 см.;
 • Напрежение: 220 – 240 V;
 • Лесна Преносимост: 0.5 кг. Тегло;
 • Изчистен и Стилен Модел в Черен Цвят;
 • Функции: 2 Режима на Работа + 12-Часов Таймер;
 • Производителят Твърди, Че Устройството Handy Heater Може Да Затопли Помещение До 23 кв. м.;
 • Подобен Вид Уреди Не Харчат Повече Ток от Лаптоп;
 • Безшумен Начин на Функциониране;
 • Регулируем Термостат.

Nota Bene! Поради възможността от разминаване при отделните модели, понякога и техните параметри може леко да варират.

кубчета лед, радиатор, момиче

Поръчка, Доставка и Цена на Компактния Уред Ханди Хеатер в България

Оригиналното устройство за отопляване на помещение може да бъде закупено единствено през официалния сайт на компанията-дистрибутор за България. Клиентите не трябва да направят нищо друго, освен да попълнят своите актуални данни в кратък формуляр. В най-кратък срок с тях ще се свърже представител на фирмата по телефона, за да бъдат уточнени детайлите относно адреса, датата и часа на доставка. Методът на плащане е чрез наложен платеж.

Само сега те могат да вземат мини-печката Handy Heater с -50% отстъпка от оригиналната цена. Промо-офертата е валидна до изчерпване на преференциалните количества, така че те следва да са изключително бързи и да заявят желание в най-кратък срок, ако искат да се възползват от нейните условия!

Харчете Разумно Ток и Стоплете Дома и Сърцата Си!

Handy Heater, камина, чаша чай

Сметките за комунални услуги в нашата държава непрекъснато нарастват! Годишната инфлация е сериозен фактор, който джобът на всеки един от нас не може да пренебрегне. Трябва да се стараем да харчим възможно най-разумно електроенергията, с която разполагаме, за да можем редовно да радваме нашите близки със забавленията, подаръците и ястията, които те заслужават!

 

Жени Сиракова

Leave a Reply