Hairise – Натурално Решение за Бляскава и Великолепна Прическа

Hairise е напълно натурален спрей за коса, който прави косъма по-здрав и еластичен, подхранвайки неговата фоликула и създавайки защитен слой върху кожата на скалпа. Неговата формула включва кератин, комплекс от Витамин А и Е, Витамин B (биотин и ниацин), етерично масло от канела, кокосово масло и активни екстракти от лайка и коприва.

Редовното третиране със средството за придаване на блясък на косата води до цялостно подобряване на нейното състояние и външен вид.

Човешката коса расте и старее едновременно. При различните индивиди това се случва с различна скорост, но когато косъма стане по-дълъг от областта на раменете, то това обикновено означава, че възрастта му е между две и три години.

Всеки иска да притежава бляскава грива, която, подобно на лъвовете в саваната, гордо да развява пред околните. За мнозина, обаче, тази цел се превръща в мисията невъзможна. Поддържането на здравословен режим на живот веднага си проличава по скалпа.

 Знаете ли, че …?
Уврежданията на косъма на косата биват породени от химични, физически и биологични причини. Първите най-често са причинени от често боядисване, къдрене или изправяне, вторите – от прекомерно миене, употреба на сешоар или електрическа маша, връзване с ластици и директно излагане на високи температури. Биологичните заболявания пък могат да бъдат фоликулит, трихоптилозис, бактериалната инфекция импетиго, появата на псориазиси, въшки, пърхот, мастни кисти, гъбични инфекции, брадавици или себорея (прекомерно омасляване или омазняване на скалпа).

Силно замърсената градска среда, в която по-голямата част от населението на планетата живее, често допълнително допринася за това, нашата коса да загуби плътността, обема и блясъка си. Отделният индивид трябва да помага значителни грижи за здравето на фоликулата на косъма си, ако иска да се радва на гъста и здрава коса.

Това изисква редовната употреба на подхранващи и регенериращи средства за подсилване на косъма. Вижте и нашите предложения за домашни маски за коса, които лесно можете да забъркате у дома с продукти от близкия супермаркет.

Голяма част от наличните в козметичните магазини и аптеки средства не са способни да дадат качествени и дълготрайни резултати. Може ли новият ревитализиращ спрей за коса Хеърайз да ви помогне да върнете блясъка на своята грива?

Четете, за да разберете.

Спрей за Коса Хеърайз – Как Прави Косата Ни По-Здрава?

Спреят за жизнена коса и здрав косъм Hairise притежава напълно натурална формула, създадена на базата на билков и витаминов комплекс и естествен екстракт от кератин. Продуктът за подобряване на еластичността на фоликулата на косъма притежава Сертификат за качество, издаден на територията на ЕС, както и свой собствен уникален номер.

Двата документа, удостоверяващи автентичността и високото качество на средството за подхранване на косата, могат да бъдат открити приложени в продуктовата му опаковка. Екипът, участвал в подбора на съставките му, се състои от висококвалифицирани учени, водещи коафьори и експерти по здравето на косата. Продуктът е носител и на няколко международни реклами.

Част от очакваните резултати от редовното третиране със спрея за подсилване на здравината на косъма включват:

 • Цялостно Подобрение на Здравето на Косата;

 • Придаване на Еластичност, Блясък, Жизненост и Гъстота;

 • Активно Подхранване на Фоликулата на Косъма;

 • Стимулиране на Растежа на Нови Косми;

 • Подсилване на Кожата по Скалпа;

Активни Съставки на Спрея за Еластична и Бляскава Коса Hairise

Специалистите, участвали в подбора на активните съставки на средството за подхранване на косата и регенерация на косъма, са решили да заложат на напълно натуралните екстракти и етерични масла, които не водят до появата на негативни странични ефекти и алергии.

Основните компоненти на спрея за блясък и здравина на косъма на косата са:

 • Натурален Кератин: Дава на корените липсващата доза кератин, премахвайки сухотата, накъсаните краища и рядкостта. Придава гъстота, жизненост и обем.

 • Витамини А и Е: Подхранват и заздравяват структурата на косата и засилват циркулацията на кръвта.

 • Комплекс на Витамин B (Биотин и Ниацин): Стимулират растежа, карайки косата да изглежда бляскава.

 • Етерично Масло от Канела: Съживява и ревитализира фоликулите на косъма, елиминирайки косопада и засилвайки растежа.

 • Кокосово Масло: Връща здравината на изтощената коса. Премахва накъсаните краища, регенерира косъма чак до корените, правейки го жизнен и с мек отблясък.

 • Екстракт от Лайка и Коприва: Подобрява микроциркулацията на кръвни клетки в косъма и неговите корени. Прави косата здрава, силна, мека и нежна на допир като коприна.

Инструкции за Третиране със Средството за Жизнена Коса

Повечето от потребителските мнения в Интернет, както и тези на професионални фризьори, са положителни. Те твърдят, че средството за копринен косъм може да направи чудеса за косата на всеки човек. Единственото, което се изисква от клиентите, е да следват стриктно инструкциите за употреба, включени в опаковката на Hairise. 

Поръчка и Доставка на Продукта за Поддържане на Гъста Коса

Всеки желаещ може да се възползва от текущата промоция и да вземе спрея за здрава и еластична коса с -50% намаление от оригиналната цена. Тази оферта е валидна до изчерпване на количествата, така че потребителите следва да побързат.

Поръчката на Hairise е изключително лесна. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр, наличен на официалния сайт. Те следва да оставят свой актуален телефонен номер, тъй като с тях ще се свърже представител на компанията-дистрибутор, за да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Hairise за Коса Като Коприна!

Дайте на своята коса нужната доза натурално внимание и грижа и тя ще ви се отплати, карайки прическата ви да придобие блясък, еластичност, гъстота и здравина. Ще изпитвате върховно удоволствие, дори и само прокарвайки пръсти през тази копринена грива! Вземе Hairise сега за сатенена коса!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply