GrowUltra – Серум за Гъста и Копринена Коса, Без Косопад!

Grow Ultra кутияGrowUltra е серум, който за 1 месец ще успее да укрепи вашата коса и да спре загубата й, сгъстявайки я със 67%.

Девет от десет потребителя потвърждават, че продуктът отговаря на техните очаквания. GrowUltra ще ви помогне да имате красива и копринена коса за по-малко от месец!

Малко хора успяват да преборят по естествен начин проблемът с плешивостта и това се превръща в един сериозен и неприятен проблем.

Косата е нашата визитка – Grow Ultra – верен помощник

Процедурите за присаждане на коса са много скъпи и изискват периодично повтаряне. Процесът на оплешивяване е бавен и постепенен, започва да изстанява, зачестява загубата на косми при ресане, миене и дори при спане.

При жените този проблем е много видим, докато при мъжете може да се прикрие с една много къса подстрижка. Красивата, дълга и буйна коса е едно от основните оръжия за една жена и е фактор за това тя да се чувства красива. Със загубата на косата започва и загубата на самочувствие и появата на комплекси.

Всеки опитва да се бори с това по различни начини – някои си купуват перуки, други пробват методи и препарати са сгъстяване. Но трябва да знаете истината – не всички препарати, които се рекламират за борба с падащата коса, са ефективни. Някои от тях могат да доведат до още по-сериозни проблеми, като например раздразнение на скалпа, поява на пърхот и липса на каквито и да било положителни резултати.

На българския пазар може да се натъкнете на различни шампоани, спрейове и балсами, таблетки, специални диети, народна медицина и маски от лук, масло от репей и други отвари.

Един от малкото продукти, който наистина има доказано действие и хиляди доволни потртебители е GrowUltra серум. Това е средство, което наиситна може да повлияе на растежа на косата и да възстанови нейната структура.

Как Действа Серумът GrowUltra?

След 4 седмици редовна употреба на GrowUltra състояните на косата ще бъде нормализирано, плешивите петна ще започнат да изчезват. Повечето методи за предотвратяване на косопада няма да ви донесат очакваните резултати. Но GrowUltra е ефективен и бърза и не само ще снимка женавъзпрепядства загубата на коса, но и ще стимулира бързият й растеж.

Серумът е препоръчван от специалисти, които препоръчват силното оръжие срещу косопада, което да блокира DHT-съединението, отговорно за андрогенетичната алопеция (наследствена плешивост).

Благодарение на своите естествени съставки и козметични свойства ефективно възстановява здравословния външен вид на косата, подобрява качеството и плътносста й, придавайки блясък и обем. Използването на GrowUltra е напълно безопасно, не унищожава и не натоварва косата, като може да се използва и от хора с чувствителна кожа на главата. Изследвания и клинични тестове доказват ефекта на метода срещу косопад.

Състав на GrowUltra

Какво ли прави GrowUltra толкова ефективен? Това е съчетанието на три вещества от растителен житопроизход – екстракт от байкалски шлемник и екстракт от зародиши на соя и пшеница.

Тези уникални съставки стимулират растежа на косата. GrowUltra е откритие на швейцарски изследователи от Института по хигиена и красота в Цюрих. GrowUltra съдържа патентованите съставки във възможно най-висока концретация. В GrowUltra за първи път се използват толкова силни естествени вещества.

Поради усъвършенствания процес на производство и чистотата на активните съставки серумът отговаря на най-високите стандарти за качество. Многобройните потребителски тестове също потвърждават високата му ефективност, а лечението е признато от най-добрите специалисти от цяла Европа.

Инструкции за Употреба на GrowUltra

Във всяка една опаковка на серума има подробна инструкция. Правете фрикции със серума върху косата и скалпа и след това изплакнете. Лесен и безопасен за употреба, а ефектът определено прави впечатление. Ункалната формула ще спре загубата на коса, стимулира растежа на косата от корените, косата ще влезе в нормалния си цикъл на развитие – фоликулите ще растат и ше се разширяват, а броят на здравите корени ще се увеличи. Лечението ще спомогне за правилната грижа и укрепването на космите на клетъчно ниво. Кичурите ще станат с 80% по-здрави.

От къде да купя GrowUltra? Цена?

Оригиналният серум GrowUltra може да бъде закупен само и еднствено от официалния сайт на дистрибутора. Ако го видите в някоя дрогерия или аптека, то най-вероятно е фалшификат и не може да очаквате гаранция за качество и удовлетвореност от резултатите. Серумът може да бъде поръчан за определен период от време на промоционална цена – вместо 149 лв, сега можете да  получите само за 89 лв. За да направите поръчка трябва да посетите сайта и да попълните формата с имейл адрес, телефон, имената и адреса си. Може да избирате дали да заплатите онлайн или чрез наложен платеж – при доставката на продукта. Производителя на уникалния серум се опитва да държи цената на продукта ниска и затова избягва да използва прекупвачи – аптеки и търговски представители.

Жени Сиракова

3 коментара

  1. Илина Велкова октомври 29, 2018
  2. Валентина Маркова февруари 14, 2019
  3. Katya Dukova юни 28, 2019

Leave a Reply