Golden Skin Mask – Наистина Ли Съдържа Златен Екстракт?

Golden Skin Mask нов вид маска за лице, чиято цел е да изглади неравностите по повърхността на лицето, да намали изблиците на акне и розацея, както и постепенно да заличи белезите. Дистрибуторите му твърдят, че той съдържа екстракт от чисто 24-каратово злато. Продуктът, обаче, не разполага с независима оценка от експерти, която да потвърди или отрече това му свойство. Мрежата е пълна с основателни мнения и отзиви на клиенти, които се оплакват от липсата на обещаните резултати и появата на неприятни за кожата обриви и алергии. Безопасната му употреба не може да бъде препоръчана към момента.

Виж Препоръчан Продукт

Полезно Ли е Златото за Кожата?

Съществува т. нар. биозлато, което се използва в по-скъпите козметични продукти. Получава се вследствие на патентована технология, чиито подробности корпорациите пазят в тайна. Тя позволява на обикновения благороден метал да се превърне в нещо колкото близко по химически състав и произход, толкова и представляващо нещо тотално различно.

Еднородният компонент в това съединение се нарича фитозлато. То се получава чрез синтез на молекулите на скъпоценния метал се смесва с екстракти от различни полезни растения. Благодарение на този си метод на обработка, биозлатото придобива следните ценни свойства:

 • Силно Антибактериално Действие;
 • Мощен Атисептичен Агент;
 • Кара Кислородът Да Прониква Много По-Бързо в Човешката Кожа;
 • Ускорява Кръвообращението на Клетките;
 • Може Да Бъде Ползвано Като Козметично Средство;

Другите Благородни Съставки в Съвременната Козметика:

Другият най-популярен благороден метал – среброто – също има свойството да унищожава повече от 500 вида вируси и бактерии. Активната му форма се запазва изключително трудно в консистенцията на кремовете, тъй като може да изгуби полезните си характеристики при пряк контакт с кислород. Отново съвременна технология решава този проблем и прави козметиката с него изключително ефективна срещу възпаления. Други скъпи рядко срещани съставки на продуктите за грижа за кожата на лицето са черния хайвер, кехлибарената киселина, перлената басма и пептидите на коприната. Научете повече и за Ябълковия Оцет и Неговите Тайни за Разкрасяване!

Пазарът е пълен с какви ли не кремове и балсами. Маските за лице също набират все по-широка популярност. Производителите се състезават, кой да пусне продукт с по-екзотично звучаща съставка, за да привлече вниманието на клиентите и да ги накара да го закупят.

Много е трудно да се определи, кой от тях наистина работи и дава качествени и запазващи се във времето резултати. Едно от най-новите предложения се казва Golden Skin Mask. Дистрибуторите му за България твърдят, че то съдържа екстракт от истинско 24-каратово злато.

Golden Skin Mask – Златната Ябълка на Съвременната Козметика или Лъжа?

Маската за лице с чисто злато следва да има сертификати за качество по стандартите за производство ISO 27716:2007 и GMP. Тя би трябвало да е преминала и през клинична оценка и в България под наблюдението на Квалифициран Оценител По Безопасността – н.с. I ст. др. инж. Любомир Г. Стефанов. Извършена проверка по въпроса, обаче, показва, че такова лице не съществува.

Сертификатите за качество, които са качени на официалния сайт, също не са автентични и отговарящи на стандартизациите ISO и GMP, които дори са изписани с правописна грешка на страницата, нито пък на Регламент № 1907/2006, Регламент № 1272/2008 и Регламент № 453/2010 на Европейския съюз (ЕС).

Комплектът за почистване на кожата на лицето пристига със следните аксесоари, включени в пакета:

 • Флакон със 150 гр. от балсама за изглаждане на текстурата на кожата Golden Skin Mask, която би следвало да стигне за цели 3 месеца.
 • Елегантна четка за професионално нанасяне на маската за заличаване на белези по лицето.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите в случай, че средството срещу акне и розацея не даде желаните резултати.
 • Включена безплатна доставка със Speedy.
 • Дистрибуторът твърди, че дарява 5% от всяко плащане за продукта на фондация “Четири Лапи”, но това не е потвърдено от организацията.

Кои Са Специалните Активни Съставки на Златната Маска за Лице?

Тъй като се оказа, че представените на официалния сайт на продукта сертификати за качество не са автентични, можем да счетем, че то не съдържа и описаните съставки. Другият довод за това е, че дистрибуторите за България дори не твърдят, че тяхната уникална маска за лице съдържа биозлато, което може да бъде използвано като съставка за кремообразни смеси.

Те искат потребителя да мисли, че в лосиона срещу бръчки има истинско 24-каратово злато, което е практически невъзможно. С цел информиране на клиента за всички детайли около продукта ще опишем набързо компонентите, които той би трябвало да включва по-долу:

 • Екстракт от Чисто 24-Каратово Злато: Антибактериален и антисептичен агент, който позволява на останалите активни съставки да проникнат в дълбочина.
 • Глицерин: Регенерира клетките и структурата на горния епидермален слой и спомага за бързото изравняване на текстурата.
 • Екстракт от Лавандула: Хидратира, омекотява и успокоява.
 • Хиалуронова Киселина: Води до забързана клетъчна регенерация.
 • Колаген: Основният градивен елемент на различните тъкани. Изглажда, заздравява и прави кожата мека и нежна на допир.

Как Се Прилага Лосионът за Сияйна и Бляскава Кожа?

Всеки козметичен продукт, който трябва да се грижи за доброто здраве на кожата по тялото, следва да се прилага стриктно спрямо неговите инструкции за безопасна употреба. Макар и точният произход на маската за лице със златен екстракт Golden Skin Mask да е неизвестен, вътре в опаковката е приложено точно описание за това, как тя се нанася.

Те гласят, че:

 1. Лицето се почиства с антибактериален сапун и се подсушава внимателно.
 2. Маската срещу бръчки и акне се нанася с нежни масажиращи движения, които целят сместа да проникне по-добре между отделните епителни слоеве.
 3. Оставя се да подейства за 10-15 минути.
 4. Отмива се със хладка вода и хипоалергенен антисептичен сапун.
 5. Клиентът се радва на сияйна и мека кожа, която има равномерен златен отблясък.

Превърнете Се В Златно Момиче С По-Добър Продукт!

Golden Skin Mask не е ефективно и безопасно решение за проблемна и състарена кожа на лицето. Има голяма вероятност клиентите, които го поръчват да изложат добрия си външен вид и крепко здраве на сериозен риск.

Затова и ги съветваме да се обърнат към вече доказал се филм за лице, какъвто е Black Mask – напълно натурално решение за сияйния и изящен вид на вашата кожа, който съдържа бамбукови въглища на прах, Провитамин B5, пшеничен зародиш и етерично масло от грейпфрут!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

One Response

 1. Екатерина декември 10, 2018

Leave a Reply