GM Beauty Hair Spray Oil – Успява Ли Да Повлияе на Външния Вид на Косата?

GM Beauty Hair Spray OilGM Beauty Hair Spray Oil е нов спрей за коса от производителя GM Beauty, който бе пуснат за продажба у нас. Компанията го рекламира като натурално средство за предпазване на косъма от топлинна обработка с преса или маша. Той може да бъде поръчан под формата на комплект от два отделни атрикула. Но мненията и отзивите, дадени от потребителите по онлайн форуми, като ‘БГ-Мама’ са по-скоро с негативна насоченост. Клиентите споделят, че не са забелязали почти никакви положителни последствия от прилагането на био-козметичното изделие.

Виж Препоръчан Продукт

Спреят за коса ДжиЕм Бюти Хеър Спрей Ойл не е налично за поръчка и доставка единствено през своя официален уебсайт. Може да бъде закупено и през онлайн портали, от типа на eMag, eBay, Amazon, AliBaba и AliExpress. Някои от потребителските коментари сигнализират за сериозни разлики в цената по различните страници. Това не говори особено добре за качеството и автентичността на серума за придаване на козметично освежена външност на прическата. Друг негатив е, че не и преминал през оценка от независим експерт. Тя би могла да потвърди въздействието му върху косъма и космения фоликул. Липсата и говори за наличието на възможни странични ефекти и неприятни противопоказания. Четете повече в ревюто по-долу.

GM Beauty Hair Spray Oil, съсипана коса

Виж Още: 7 Суперхрани за Здраво Сърце

За Навиците, Които Увреждат Косата

Много пъти сме подчертавали значението на начина ни на живот за здравето и външния вид. Нашата коса не прави изключение. Видовете продукти, които приемаме директно, може да окаже ревитализиращо или пагубно въздействие. Затова има и суперхрани за силен и сияен косъм. Лесно можете да забъркате домашна маска с помощта за подръчни средства, които да закупите от кварталния магазин. Ежедневното прилагане на преса за коса или маша довежда до трайното увреждане на космения фоликул.

То крие и пряката опасност от изгаряния. Повечето от този тип уреди за стилизиране и оформяне на прически работят на температури, достигащи 230 градуса. Лесно можете да се опарите, ако не внимавате или бързате преди излизане. Болницата ‘Френчай’ в английския град Бристол съобщава, че наблюдава все повече случаи на малки деца с подобни наранявания. Световните здравни статистики също показват, че на машата за коса се пада 3-тото място по предизвикване на загаряния по кожата. Преди нея са само горещите напитки и прекомерно нагрятата храна.

GM Beauty Hair Spray Oil

Основните опасности, които крият сешоара и пресата за коса, са:

 • Изсушаване на Косъма и Космения Фоликул: Честото прилагане води до намаляване на концентрацията на естествените подхранващи масла в косъма. Американската академия по дерматология препоръчва машата да се ползва не повече от 1-2 пъти седмично, като не трябва да се настройва на максимални градуси.
 • Наелектризиране на Косата: Този страничен ефект се забелязва при голям процент от дамите. Подхранвайте косъма с маски от зехтин или кокосово масло.
 • Накъсване на Косъма: Обикновено се получава след редовно изправяне на косата. Особено, когато е мокра или влажна. Нерядко се стига и до заплитане на краищата на косъма.
 • Загуба на Блясък: Пряко следствие от засушаването. Правете бани с ябълков оцет или хидратирайте с арганово масло след баня, за да я съживите.
 • Косопад: Подсилете и подсигурете добра pH-среда на прическата си.
 • Раздразнения по Дермата на Скалпа: Високата температура на средствата за стилизиране и оформяне на прически причиняват изгаряния. По непочистените маши и сешоари пък се натрупва излишен слой мръсотия, който причинява инфекции.

четка, косопад

Кои Други Фактори Увреждат Здравината на Косъма?

Много дами дори не подозират, че не сресват косата си по възможно най-правилния за нея начин. Правата коса трябва да се реше с четка. Най-подходящото средство за оформяне на къдрaвата коса е гребенът, чиито зъби са разположени на значително разстояние помежду си. Лаковете, боите, пяната, мусовете и геловете трябва да се прилагат строго спрямо наличните в търговската им опаковка инструкции за употреба. Иначе рискувате да навредите и на състоянието на дермата по повърхността на скалпа си.

Виж Още: 8 Изненадващи Приложения на Банановите Кори

Другите най-чести причини за засушаването и загуба на блясък и еластичност на косъма и неговия фоликул са:

 • Хроничния стрес, паника и нервроза;
 • Недостиг на определен вид хранителни елементи, отговорни за здравето на косата – цинк, мед, магнезий, калий, желязо или калций;
 • Нарушения в работата на стомашно-чревния тракт или еднокринната жлеза;
 • Прекомерен прием на алкохол или никотинови изделия;
 • Скорошно боледуване с предписано медикаментозно лечение;

Нека обърнем повече внимание на стилизиращия спрей за коса ДжиЕм Бюти Хеър Спрей Ойл. Неговият едноименен производител ‘ДжиЕм’ го определя като добър способ за подхранване на косъма, изтощен от обработка със сешоар или маша. Потребителските мнения и отзиви, публикувани по онлайн форумите, от типа на ‘БГ Мама’, обаче, са с негативна насоченост. Има ли потенциални рискове, свързани с прилагането на средството за хидратиране на космения фоликул? Какви са възможните противопоказания?

момиче с конска опашка

Как Се Ползва Спреят за Коса ДжиЕм Бюти Хеър Спрей Ойл?

Комплектът, кръстен от компанията-производител ‘GM Beauty Hair Spray Oil’, включва два различни вида спрея за коса – Heat Protection (Хийт Протекшън) + Hair Multivitamin (Хеър Мултивитамин). Средствата са предназначени за прилагане едно след друго и имат различно предназначение. Първият се нанася с цел топлинна защита при прилагане на маша или преса за коса, еластичност, здравина и по-бърз растеж. Вторият е за UV-защита, придаване на блясък и плътност и противодействие на вредното влияние на солената вода и наелектризирането на косъма.

Основният проблем е, че промоционалният пакет за грижа за косата 2ДжиЕм Бюти Хеър Спрей Ойл не е преминал през оценка от независим експерт. Липса витална информация за включените във формулата основни съставки, които следва да са натурални. Налични са много клиентски коментари, в които се споменава за противопоказания, като появата на обриви, алергии и дерматологични дразнения. Спрейовете за коса Heat Protection и Hair Multivitamin би следвало да повлияват положително на здравината на косъма, а не обратното.

Виж Още: Японска Диета

Негативите на био-козметичното изделие 2GM Beauty Hair Oil включват следните неща:

Липса на Ясни Данни за Състава и Компонентите във Формулата;
Клиентски Сигнали за Наличието на Противопоказания и Неприятни Странични Ефекти;
Неналичие на Експертна Оценка и Мнения;
Варираща Цена По Различните Уебсайтове;
Неясни Инструкции за Употреба;

Nota Bene! Множеството неясни фактори около спрея за коса GM Beauty Hair Spray Oil ни карат да не препоръчаме прилагането и поръчката му. Възможни са и различни неприятни за тялото противопоказания.

Подхранете Косъма с Естествени Средства!

момиче с рошава коса

Висококачествената грижа за косата изисква време и избора на подходящите продукти. Повечето хора може и да се изненадат, но повечето от тях са изцяло органични продукти, които могат да бъдат намерени повече от лесно. При избора на козметика, винаги залагайте на онези, които имат състав с подхранващи косата елементи – магнезий, кератин, калий, калций, цинк.

Накратко: Комплектът спрейове за коса 2GM Beauty Hair Oil има неясни съдържание и произход. Не препоръчваме неговото редовно прилагане с цел подхранване на космения фоликул. Най-добре ще е клиентите да заложат на био-козметичен продукт с автентично натурален състав. Такъв е спреят с кофеин, прокапил, кератин и магнезий VitaHair Max.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply