Fresh Feet – Дали Формулата на Спрея е Наистина Натурална?

Fresh FeetFresh Feet представлява спрей с предполагаема натурална форума с антигъбичен начин на работа. Чрез флакона за лесно приложение и вероятните органични съставки, от производителят се надяват, че продуктът ще успее да повлияе положително върху при наличие на гъбички върху кожата. Макар и продуктът да събира голяма популярност онлайн, но за жалост много потребители не изглеждат особено ентусиазирани от начина му на работа.

Виж Още: 7 Растения и Билки, Които Ни Помагат Да Преoдолеем Стреса

Заради това нашият екип реши да разбера дали как работи продуктът и дали наистина автентичността на съставките му липсва. Разгледахме мнения на клиенти от европейски форуми за здравословен начин на живот, подобни на „БГ Мама“ (“BG-Mamma”). Потърсихме и информация за наличността на сертификати, свързани с произхода на съставките му. Те би трябвало да са органични и хипоалергенни, но дали наистина е така? Как би следвало да се използва предполагаемия натурален спрей Fresh Feet? Има ли налични сигнали за неприятни странични ефекти? Останете с нас до края на ревюто, за да разберете.

Какво Представлява Диетата Против Гъбички?

гъбична инфекция

Някои хора смятат, че липсата на дадени хранителни вещества или прекаляването с други, например захари могат да окажат благоприятни условия за развитието на токсини и гъбички. Не бива да забравяте, че те могат да дебнат навсякъде, без дори да ги виждаме.

Привържениците на диетата против гъбички смятат, че вероятността за повторната им поява може да се намали. Това става при поддържане на добри бактерии в храносмилателния тракт, а оттам и в други част на тялото. Има доста начини, по които може да повлияете на появата на гъбички, ако вземате предвид храните, които приемате. Обикновено те включват:

 • Хранителен режим с ниско съдържание на захар, мая и рафинирани въглехидрати;
 • Пробиотици от кисело мляко и ферментирали храни;
 • Сменена или плодове с противогъбично действие. Примери за такива са масло от риган, чесън и екстракт от семена на грейпфрут.

фреш фиит, гъбички

Основната идея на този тип хранителен режим е, че захарите захранват дрождите и поради тази причина трябва да се избягват. Ето защо, противогъбичните диети НЕ включват:

 • Добавени Захари (захарна тръстика, мед);
 • Естествени Захари (сушени плодове, плодов сок);
 • Тестени Изделия ( бял хляб, сладкиши);
 • Някои Зеленчуци (картофи, моркови, грах, боб);
 • Лактоза (сирене, мляко, сметана).

Хранителният режим против гъбички също не препоръчва консумацията на напитки като храни и кафе, богато на кофеин. Макар че бронираното кафе може да се окаже добър вариант за енергичен старт на деня по естествен начин. Но основното в тази диета е, да премахнете тези храни напълно храните за определен период от време. А след това да започнете да ги приемате отново една по една. Така ще може да установите как точно реагира тялото Ви и дали някоя от тях е проблемна за Вас.

Виж Още: Точкова Диета – Условна Ефективност на Храненето

Какви Мнения, Отзиви и Коментари Споделят Клиентите за Вероятно Натуралния Спрей Fresh Feet?

фреш фиит, спрей, гъбички, крака

Fresh Feet представлява продукт с вероятно натурален състав, дело на производителя „Body Fresh FB“ Ltd („Боди Фреш ФБ“ ООД). Неговата цел да повлияе на процесите по прочистване на кожата от гъбички и микози. Но към момента липсва информация дали продуктът може да се справи с това. Не са налични сертификати, а произхода на съставките също не е особено ясен. За съжаление, много потребители от онлайн форуми за здравословен начин на живот, подобни на „БГ Мама“ („BG-Mamma“), не споделят множество положителни мнения. Те по-скоро включват оплаквания свързани с:

 • Липса на Информация за Произход на Съставките и Качеството;
 • Неудобен Флакон за Употреба;
 • Без Усещания за Положителни Промени;
 • Бавна Доставка и Неучтив Персонал на Официалния Уебсайт;
 • Недостъпна Цена за Стандарта на Живот в България.

NB! Препоръчително е да спазвате инструкциите за безопасна употреба, включени в опаковката на продукта. Не е изключено да има повява на минимални странични ефекти, поради тази причина не бива да се превишава максималния брой нанасяния на ден.

Виж Още: Арганово Масло – Кое Го Прави Толкова Полезно?

Храна, Хидратация и Добра Хигиена Държат Гъбичките Далеч от Вас!

fresh feet, гъбична инфекция, гъбички

Гъбичките са изключително неприятни за всеки от нас и застояването им върху кожата за дълги периоди от време може да доведе до още по-големи усложнения. Заради това се препоръчва да водите здравословен начин на живот, консумирайки правилни храни. В комбинация с хидратация и добра хигиена ще Ви помогне да задържите неприятните микози далеч от Вас!

Виж Още: Ползите за Здравето от Пчелния Прополис

Накратко: Спреят с предполагаем натурален състав Fresh Feet не се радва на особено ласкави мнения и отзиви във форумите за здравословен начин на живот. Липсват му сертификати, както и ясен произход на автентичността на органичните съставки, включени в него. Препоръчва се потребителите да се обърнат към защитата от гъбички по естествен начин. Съществуват и по-добри предложение на дигиталния пазар.
Жени Сиракова

Leave a Reply