FizzySlim – Плодов Букет за По-Добър Тонус!

FizzySlim спомага процеса на топене на мазнините като същевременно дава мощен заряд от енергия, отстранява стриите и ускорява метаболизма. 100% натурален състав – гарциния камбоджа, джинджифил, годжи бери и Витамин С. FizzySlim е тайната на успешното отслабване!

Продуктът FizzySlim вече не се предлага на българския пазар и не може да бъде поръчан, но ако искате да се справите с излишните килограми с помощта на гарциния камбоджа и други плодови екстракти, Ви препоръчваме капките Harmonica Linea.

Заболявания, свързани със сърдечно-съдовата система, както и производни на диабета, стават все по-често срещано явление в наши дни. Съвременният човек се движи много по-малко от предишните поколение и това се дължи основно както на автоматизацията на труда, така и на факта, че повечето хора работят основно пред компютри, които допълнително спомагат за обездвижването.

Голяма част от хранителните продукти, предлагани в големите вериги супермаркети, не съдържат полезни вещества и съдържат основно химикали, овкусители и оцветители. Това води до развиването на затлъстяване, което Световната здравна организация определя като 4-тата основна причина за смъртност в света.

Но как можем да се борим и предпазим от него Огромен брой хора изпитват сериозни затруднения при свалянето на излишните килограми. Известна максима гласи, че е по-лесно за калориите да се натрупат, отколкото човек да се отърве от тях.

Веднъж започне ли горенето на мазнини, то става все по-леко. Мотивацията да се вземе такова решение, обаче, е по-трудна за намиране. Обикновено са нужни дълги, потни часове във фитнес залата или на йога рогозката вкъщи, за да се стигне до плавно смъкване на теглото.

Хранителният режим, на който е човек, също е от съществено значение. Мазните храни трябва да се избягват и да се заменят с чист протеин, срещан при телешкото, рибата и морските дарове.

Към сандвича за обяд или закуска пък трябва да се добавят повече зеленчуци, докато накрая салатата не го замени изцяло. Нерядко се препоръчва и употребата на специализирани хранителни добавки.

Основният риск при тях се крие във факта, че огромен брой от предлаганите на пазара имат чисто химичен състав и не могат да доведат до трайни във времето резултати. Нерядко предизвикват и нежелани странични реакции.

Чисто ново средство за вталяване наскоро привлече вниманието на хората, които искат да си помогнат да влязат във форма. То се нарича Fizzy Slim и съдържа плодови екстракти. Дали може наистина да отговори на очакванията?

Знаете ли, че …?

В натуралния Физи Слим състав влиза и плода на гарциния камбоджа – миниатюрно тропическо растение, чиято форма наподобява тиква. То е наситено с HCA – хидроксилимонена киселина, която спомага за успешното усвояване на полезните хранителни вещества и разграждането на вредните мазнини. На цвят е червеникаво-лилаво.

Какво Представлява ФизиСлим?

Fizzy Slim е хранителна добавка, която е създадена на базата на плодови и кореноплодни екстракти. Помощното средство за вталяване се разпространява под формата на таблетки във флакон. Богат е на комплекс от Витамин B – B2, B5, B6, B8, B12, за който се знае, че има способността да ускорява процеса по изгарянето на излишните калории, ускорява работата на метаболизма и придава енергия и виталност.

>> Направете Своята Поръчка Тук <<

Полезните активни вещества могат да стимулират тялото да се движи повече, да се справя с дневните задължения и да му остане достатъчно жизненост, така че да извършва и леки, но редовни физически упражнения след края на работния ден.

Чувството за глад също може да бъде притъпено, докато нивата на енергия не се променят.

Какви са Активните FizzySlim Съставки?

Плодовият букет, който е в основата на Fizzi Slim състава, е грижливо селектиран. Всеки един от компонентите има своята роля в подпомагането на битката с излишните килограми. Нека видим каква:

  • Гарциния Камбоджа: Подобното на мини тиква плодче се счита за подходяща хранителна добавка за вталяване. Известният американски шоумен д-р Оз дори говори за него в няколко епизода на популярното си телевизионно предаване. Има антиоксидантно действие и способността да стимулира човешкия организъм да гори калории, докато нуждата от храна е подтисната, а тялото е снабдено с необходимите количества енергия.

  • Екстракт от Джинджифил: Това кореноплодно е изключително популярно като подправка в кулинарията. Използват го изключително интензивно в индийската, а и в някои европейски кухни като френската и английската. Богато е на анимокиселини, които човешкият организъм не може да синтезира самостоятелно. Те пък от своя страна могат да забързат процеса на термогенеза, който отговаря за отделянето на токсини и изчистването на тялото от мазнини.
  • Екстракт от Годжи Бери: За този плод се говори, че притежава и антицелулитен ефект. Съдържа определено количество полезни аминокиселини, които спомагат в активната битка с излишните килограми. Придава приятен и леко тръпчив вкус.
  • Витамин C: Може да подпомогне успешното изгаряне на мазнини и поддържането на свежа и еластична кожа на тялото.
  • Комплекс от Витамин B: Тонизират организма и придават виталност и усещане за енергия. Имат способността да разграждат натрупаните калории.

>> Прочетете Нашите Ефекасни Съвети за Отславне

Как се Приема FizzySlim за Поддържане на Тялото?

Наличните във флакончето Физи Слим таблетки срещу излишните килограми са филмирани, така че да не дразнят излишно стомаха и да не предизвикват усещане за дискомфорт. Препоръчителният прием е чрез разтваряне в 200 ml чаша с вода, като течността трябва леко да се разбърква в продължение на 1 минута.

Напитка е сладка и приятна на вкус, тъй като е допълнително ароматизирана с плодов екстракт от ананас. Следва да се консумира 2 пъти на ден, за предпочитане – сутрин преди закуска и вечер преди вечеря.

Как се Поръчва Fizzy Slim за Влизане във Форма?

Оригиналните ФизиСлим таблетки за влизане във форма могат да бъдат поръчани само през официалния сайт на продукта. Попълва се кратък формуляр-заявление в електронен формат, като се оставят актуално име и телефон за връзка.

>> Само Сега с 50% Отстъпка за Fizzy Slim <<

С клиента се свърва официален представител на компанията, който уточнява адреса за доставка. Методът на плащане е чрез наложен платеж, а само сега желаещите могат да вземат Fizzy Slim за вталяване с отстъпка от -50%, но само, ако побързат, тъй като бройките са ограничени.

FizzySlim – Вкусно, Приятно и Питателно!

Плодовата напитка FizzySlim съдържа плодови и кореноплодни съставки, които не само правят вкуса и усещането след него приятни, но могат и да подпомогнат процеса по вталяване при хора на специален хранителен или тренировъчен режим.

Вкусете и се насладете на природния полъх на Fizzy Slim!

Продуктът FizzySlim вече не се предлага на българския пазар и не може да бъде поръчан, но ако искате да се справите с излишните килограми с помощта на гарциния камбоджа и други плодови екстракти, Ви препоръчваме капките Harmonica Linea.

Жени Сиракова

Leave a Reply