FitoBalt – Дали Наистина Помага за Здравето на Имунната си Система?

чай ФитобалтFitoBalt е обезпаразитяващ чай, който обещава пълно пречистване от паразитите за 21 дни. Но дали наистина е така и има ли ефект приемането на чая или напротив – може да доведе до сериозни здравословни проблеми?

ОБНОВЕНО Юли 2020: За съжаление Фитобалт чай вече не е наличен. Но има по-добри продукти решаващи проблема с детокс и пречистване от паразити, а именно капки Clean Forte – прочетете повече и решеше проблемите си.

 

Чувството на отпадналост и умора, постоянната липса на енергия и необяснимата болнавост често свързваме с натоварването в ежедневието и с липсата на свободно време, в което да се отдадем на почивка. Но понякога и почивката не ни се струва пълноценна. Тук идва въпросът на какво се дължи това? Много често отговорът е невидим за очите, микроскопичен и се намира вътре в самите нас.

Това са паразитите, които превръщат човешкия организъм в своя естествена среда на живот и пречат на нормалното му функциониране.

Повечето хора избягват темата за паразитите и вярват, че това няма как да ги застигне. В действителност, при наличието на паразити рядко се проявяват специфични симптоми и се откриват само с лекарски преглед. Статистиката сочи, че над 70% от хората по света по някакъв начин носят паразити, не само в червата, но и в други органи.

Какво е FitoBalt? Ефективен Чай Против Паразити?

FitoBalt  е представен като революционен чай за прочистване на организма от паразити. Вредата, която паразитите нанасят на човешкото тяло, може да бъде преборена и този чист билков продукт може да спомогне за положителните резултати. Сигурно се питате защо е толкова важно да прочистваме организма си, при положение, че човечеството живее с паразитите от незапомнени времена? Ето няколко много добри причини:

  • Директно или косвено, паразитите са причинители на 80% от заболяванията, които ни повалят през живота ни;
  • Имунната система отслабва под влиянието на паразити, което ни прави по-податливи към боледуване;
  • Инфекциите водят до загуба на витамини и изчерпване на запасите от калций, магнезий, желязо и до цялостен хормонален дисбаланс;
  • Паразитите предразполагат към развиването на алергии и вредят на жизненоважни органи като черния дроб и панкреаса;
  • При подрастващите могат да доведат до тежки случаи на анемия, нарушаване на растежа и паметта.

фитобалт резултати

Пестицидният чай FitoBalt не предлага ефективно средство в борбата с паразитите. Той не оказва очакваното влияние върху паразитните инфекции, гъбички и протозои. Не е ефективен и спрямо премахването на нанесените щети от интоксикация. Не е препоръчително да приемате FitoBalt дори профилактично, това може да доведе до разрушаване на имунната система и спадане на тонуса ви.

Защо се Нуждаем от Детоксикация?

Замърсяването на околната среда и забързаното ежедневие имат противопоказен ефект върху имунната система. Знаем само за малка част от паразитите, които атакуват човешкия организъм, което прави безсилна дори модерната диагностика.

Има много малко симптоми, които могат да подскажат адекватно за наличието на паразити в организма. Сред тях са отключване на алергични реакции, хроничната умора, честите главоболия, болките в ставите и мускулите, загубата на апетит и проблемите със съня. Това са все издайнически признаци, че трябва да се прибегне към консултация с лекар, лечение и прочистване на организма.

За сега доказано ефективен е Bactefort – добър начин да се започне похода срещу паразитите и премахването на интоксикацията.

bactefort капки

Има ли Ефект от Употребата на FitoBalt?

Отговорът е не. Дори и да има ефекти – то те са противопоказни. Пестицидният чай има недоказан произход и съставките, котио са обявени на официалния уебсайт, след проведено проучване от наша страна, показва разминава в реалния състав. Неговото съдържание категорично не спомага за засилване на имунната система, не убива вирусите на паразитите, не премахва ефектите от тяхната дейност в организма.

Благодарение на своите съставки, Bactefort и CleanForte, са най-добрите алтернативи на пазара, имащи доказано противовъзпалително действие. Също така спомагат за по-бързото освобождаване на токсините, натрупали се в черния дроб. Действа за възстановяването на стомашната дейност и намалява проявлението на алергичните реакции.

Антипаразитният чай FitoBalt се представя като продукт, който може да спомогне за укрепването на имунната система и прочистването на организма, но реалността е по-различна. Много потребители се оплакват от странични ефекти като замайване, стомашни неразположения, гадене. Докторите, които са представени на сайта, са фалшиви, както и сертификатите за качество.

>> Поръчай BacteFort Онлайн <<

FitoBalt – Продукт за Детоксикация

чай зелен, черен и билковFitoBalt е натурален продукт с множество предимства и положителни качества. Основната му функция е да спомогне за прочистването на организма, при прилагане на балансирана диета и приемането на множество течности. Съставът на FitoBalt е изцяло билков, няма допълнителни нечисти примеси и няма проявления на нежелани странични ефекти.

Основните компоненти на FitoBalt са екстракти от орех, мента, папая, копър, тиква. Има плътен вкус и приятен аромат. Екологичният му съства го прави добър избор, когато пристъпвате в битката с паразитите.

Дали да поръчам FitoBalt? 

Нашият екип не препоръчва закупуването на FitoBalt. Ако все пак решите, че искате да пробвате този чай следвайте много стриктно инструкцията, за да не се получат неприятни странични ефекти. На опаковката може да бъде намерене инструкция, която предполага приемането на чая в продължение на поне 21 дни, като при по-сериозни инфекции приемът му може да се удължи. Една супена лъжица от Fito Balt се разтваря в 200мл вряща вода. Оставете да изстине и да се запари за 10тина минути.

FitoBalt може да се поръча единствено онлайн чрез попълване на малка форма за доставка. Официалният дистрибутор за България не разполага с физически магазин на място и не можете да намерите чая в аптеките. При приемане на поръчката се уговаря адреса за доставка, плащането е типично за Българския пазар – наложен платеж. Времето за доставка е между три и пет дни, в зависимост от наличностите и района за доставка.

жена замислена Fitobalt чай

Каква е Цената на ФитоБалт Антипаразитен Чай в България?

За съжаление производителя е вдигнал много Фитобалт цената. Имайки предвид, че това е просто чай, а не концентрат или извлек от суровините не би трябвало цената да е толкова висока. Други продукти са разработени чрез сложни процеси на пречистване на съставките и при тях цената може да е оправдана. Все пак комбинацията от билки в състава на чая FitoBalt може да се намери в България и да се направи съответния бленд на много по-ниска цена.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Ако все пак търсите бърз и ефективен метод за справяне с неприятните симптоми – пробвайте CleanForte.

 

Жени Сиракова

2 коментара

  1. стоян май 4, 2017
  2. Стефка Станова август 21, 2018

Leave a Reply