Fish XXL – Как Да Изловите Всяка Риба

Спрей Fish XXL активатор за риба е нов продукт за всеки рибар-ентусиаст, но и за онези, които са прекарали живота си в риболов. Това е типично мъжко хоби, макар и много дами също да се отдават на безметежни мигове покой, докато чакат рибата да клъвне.

Ежедневието ни, само по себе си, е достатъчно забързано, за да осъзнаваме нуждата от малко почивка и спокойствие. Но дори лежерно преживяване като риболова може да се окаже напрягащо, ако рибата все пак не кълве. Макар и много хора да го правят просто за удоволствие, никой не обича да не прекара толкова време покрай водоемите, без да улови нито една риба.

Рибарски Такъми
Рибарите са наясно, че успешния улов зависи до голяма степен не само от това колко богати са водите на риба, но и от това какви такъми използват. Стръвта, самата въдица и отделните ѝ компоненти, допълнителните средства, с които да се предизвика нарояването на рибата са от изключително значение.

Fish XXL представлява чудесна добавка към рибарските ви такъми. Това е напълно естествен активатор, който ще раздразни рибата и ще я накара да кълве.

Магически Активатор или Работещ Продукт?

Пулверизаторът Fish XXL е произведен в Италия през 2014г. от екип учени и професионалисти в сферата на риболова, аквакултурите и околната среда. Разработен е чрез тясното сътрудничество както на любители рибари, така и на професионалисти.

По своята същност, това е спрей, който се прилага върху стръвта. Неговата основна цел е да действа активно на рецепторите за обоняние у рибите и да стимулира сетивата им, предизвиквайки глад. Това прави стръвта в пъти по-привлекателна и увеличава двойно улова.

Виж Още: Какви са Мненията и Отзивите за Активатор за Риба Fish XXL?

Fish xxl опаковка, рибар и риба

Fish XXL – Противоречия и Факти

Съществува тезата, че активаторния пулверизатор е противопоказен в настоящето си приложение. Но неговият състав и ефекти са изследвани внимателно, за да се докаже, че той няма нежелани странични ефекти:

  • не променя вкуса на рибата;
  • не влияе отрицателно на хранителната стойност;
  • не замърся околната среда, когато попада във водоеми;
  • няма ефект върху човешкия организъм;
  • не е опасен нито за хората, нито за качеството на рибата.

По същество, Fish XXL представлява синтезирани феромони, открити и произвеждани от самите риби. Точно това е, което прави ефекта на пулверизатора върху рецепторите им толкова силен. В състава му могат да бъдат открити още етерични масла и универсални фуражи.

Това е и основното предимство на пулверизатора, като част от вашите такъми. Той няма негативен ефект върху рибата или околната среда, тъй като има напълно натурален и естествен произход. Не замърсява и не вреди.

Как се Прилага Активаторът Fish XXL?

Използването на пулверизатора е измислено лесно и безпроблемно, за да не губим време в излишно суетене, а направо да прибегнем към приятната почивка и отпускане, асоциирани с риболова.

Използвайте стръв по избор – няма нужда да сменяте самата стръв, която ползвате. Купувайте тази, с която сте свиканли.

Поръсете според нуждите – ако водоемът, в който ловите риба, е по-беден, или рибата е ‘по-страхлива’, хубаво е да напръскате стръвта 7-8 пъти. Ако става дума за богати водоеми и спокойни риби, 2-4 напръсквания може да са напълно достатъчни.

опаковка и риби

Повторете при нужда – за повече ефективност, можете да повтаряте напръскването на всеки 2 или 3 уловени риби.

Един пакет от спрея Fish XXL е напълно достатъчен за да ви изкара през поне пет излизания за риба. Неговата ефективност не се определя от климатичните условия или това дали водоемът е солен или сладък. Това го прави идеално средства за обогатяване на вашите такъми.

Fish XXL Поръчка и Доставка

Онлайн пространството и физическите магазини предлагат главозамайващо разнообразие от продукти и средства, с които да поддържате и обогатите своите рибарски принадлежност. Професионалистите са добре запознати с качеството, което търсят. Любителите обаче може непредпазливо да купят продукти, които не могат да отговорят на желаното качество.

Затова е много важно да поръчвате само автентични продукти. Активаторът за кълване Fish XXL може да бъде поръчан само от официалния сайт на дистрибутора за България. Не се подвеждайте от посредници и трети страни, защото рискувате да купите фалшификат.

Важно!
Оригиналният Fish XXL е само един. Имитиращите продукти няма да постигнат търсените и обещаните ефекти и ще останете разочаровани!

В момента можете да поръчате активатора за стръв на промоционална цена с 50% намаление. Така ще можете да прецените по-евтино дали имате нужда и дали ви върши работа.

За да поръчате, попълнете формата на официалния сайт на пулверизатора. С вас ще се свърже представител на компанията и ще можете да зададете допълнителни въпроси, които ви интересуват. Поръчката се осъществява в рамките на няколко работни дни, след като уговорите адреса на доставка и желаното количество.

Ако изпитвате някакви колебания, че пулверизаторът работи, просто потърсете мненията на потребители онлайн и сред Fresh XXL форуми, за да се уверите в това, което е способно да постигне за всички, които го използват.

Едно Напръскване и Всичко Кълве!

Fish XXL опаковкаНяма по-приятно усещане за рибаря от добрия улов. Това носи усещане на удовлетвореност и добре прекарано време на спокойствие и сред природата. Риболовът не е просто хоби, а истинско културно течение и продукти като активатора за стръв Fish XXL могат само да я обогатят.

Уверете се, че и на вашата кукичка ще се хване риба, осигурете си, че ще кълве на стръвта само с няколко впръсквания! Без химикали и без негативни ефекти върху рибата, околната среда, или самите вас. Само богат улов!

 

Жени Сиракова

One Response

  1. Мария октомври 29, 2018

Leave a Reply