Face Vacuum Cleaner – Допринася Ли за Почистването на Черните Точки?

Face Vacuum Cleaner Face Vacuum Cleaner HD2138 е последният модел от серията устройства за почистване на черните точки и затлачените пори по лицето на производителя QIC. Насочено е специално към хора, които искат да се погрижат за добрия вид на областта около носа и над устните. Оригиналният продукт може да бъде намерен единствено на своя официален уебсайт.

 

Бройка от средството за козметично почистване на кожата около носа Фейс Вакююм Клийнър HD2138 не може да бъде закупена в мрежата от аптеки, нито в онлайн порталите за продажба на различни стоки, каквито са Amazon, eBay или eMag. Електронната прахосмукачка за затлачени пори по лицето изисква надлежно почистване след употреба, но за него не нужно нещо повече от една или две мокри кърпички. Клиентските мнения и отзиви за продукта са почти изцяло с положителна насоченост. По-долу ще се опитаме да обясним защо.

жена, която мие лицето си

Черните Точки По Лицето – Характерни за Хората с По-Мазна Кожа

Няма човек, който да не живее в голям град, и прибирайки се вкъщи след не особено приятна разходка в условия на гъста мъгла или смог да остави почти черно петно от мръсотия върху памука или тампона, с който почиства лицето си преди баня. Това са т. нар. комедони – тъмни петна по лицето, образували се от затлачена мръсотия, която се намира в заобикалящата ни действителност.

Затова и при грижата за външния вид трябва да обърнем специално внимание на кожата на лицето си. Появата на запушени пори може да не е просто сигнал, че живеем в силно замърсена среда, но и че тялото ни произвежда прекомерно много себум, който да не позволява на дермата да диша. Има редица природосъобразни мерки, с които да му противодействаме.

Към тях спадат премахването на прекалено мазните и наситени с излишно количество захари храни, правенето на скраб или ексфолация с розова хималайска сол, качественото време за сън, отмора и релаксация, пиенето на чаша топла вода след събуждане, както и акупресурните процедури.

Няколко добри превантивни мерки срещу образуването на комедони са следните:

 • Правенето на парна баня на лицето. Горещата вода отпуска кожата и отваря порите, спомагайки за по-лесното почистване.
 • Нанасянето на етерично масло от алое вера върху кожата, тъй като то има добри изсушаващи свойства.
 • Втриването на сода бикарбонат също е бабина рецепта, на която може да се разчита. Предварително смесвате 1 ч.л. с малко хладка вода и я втривате в кожата, изчаквайки 5-10 минути, за да изсъхне. След това изплаквате лицето внимателно и без да търкате, за да не раздразните допълнително чувствителните зони.

жена с нежно и чисто лице

Рецепта за Премахване на Комедони с Канела и Лимонов Сок:

Канелата е изключително полезна подправка, която се характеризира с мекия си сладък аромат. Може да бъде чудесен заместител на кафявата или бялата захар в кафето или чая. Тя повлиява по положителен начин нивата на кръвното, помагайки ни да го балансираме. Отразява се добре и на глюкозната обмяна, както и на състоянието на дермата. Счита се, че има известни противоъбични свойства, както и че допринася за въздействието върху усещанията за глад и ситост и по добрата работа на стомашно-чревния тракт.

Бърза рецепта за маска срещу черни точки с канела и лимонов сок е:

 • 1 я.л. канела се смесва със сок от прясно изцеден половин лимон.
 • Нанася се с масажиращо-въртеливи движения върху кожата и се оставя да поседи 15-20 минути.
 • Сместа се почиства нежно с хладка вода.

Нека обърнем повече внимание на устройството за почистване на лице Фейс Вакююм Клийнър HD2138, което е последното предложение на производителя QIC (‘Кик”) от едноименната серия подобни продукти. Клиентските мнения и отзиви по онлайн форумите за грижа за кожата на лицето са позитивни в по-голямата си част, а по-голямата част от клиентите са впечатлени от вакумния ефект при употреба.

Как Работи Устройството за Почистване на Лице Фейс Вакююм Клийнър HD2138?

Face Vacuum Cleaner , жена с черни точкиИзползването на засмукваща (вакумна) функция прави почистването на затлачените с мръсотия и фини прахови частици дерма значително по-лесно отколкото ефекта на парната баня. Клиентите следва да помнят, разбира се, че отговорността за поддържането на уреда в изряден хигиенен вид е изцяло тяхна.

Те следва да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за употреба на уреда за почистване на комедони с вакум ефект Face Vacuum Cleaner HD2138 и да го ползват по следния правилен начин:

 1. Натискате бутона ON и поставяте устройството над проблемната зона.
 2. Изключвате го чрез натискане на бутона OFF.
 3. Внимателно и старателно почиствате вакумното устройство от затлачената мръсотия.

Какви Са Клиентските Мнения за Вакумното Устройство Face Vacuum Cleaner HD2138?

Вече споменахме, че по-голямата част от клиентските отзиви и мнения за уреда за положително повлияване на кожата на лицето са положителни. Хората са доволни от действието на продукта, както и от факта, че комплектът пристига с включена ААA батерия.

Потребителите считат основните предимства на средството за лична хигиена за следните:

 • Включена в Комплекта ААА Батерия;
 • Удобно Ползване, Лесно Последващо Почистване;
 • Достъпност на Цената в България;
 • Лесна Процедура По Доставка от Врата до Врата;
 • Компактен Мини-Размер;
 • Допринася за Хигиената на Дермата на Лицето;
 • Масажира и Извършва Пилинг на Кожата Чрез Вакум Ефект;
 • Няма Данни за Дразнения или Странични Ефекти.

Nota Bene! Използването на уреда не изисква никакви специални усилия – притиснете го леко до кожата, а после започнете да я масажирате с него в продължение на няколко минути. Спецификата на производствения метод предполага, че може да има съвсем леки разминавания в техническите детайли на продукта, макар и досега да няма индикации за такива!

Face Vacuum Cleaner  – Поръчка, Доставка и Цена в България

приятно изненадана жена

Всеки желаеш може да закупи своята бройка на Face Vacuum Cleaner, модел HD2138 от серията засмукващи устройства за почистване на лицето от затлачена мръсотия и запушени пори чрез подаване на заявка през неговата официална уеб-страница. Продуктът не може да бъде намерен в аптеките или онлайн портали за продажба като Amazon, eBay или eMag.

Клиентите следва да оставят актуален телефонен номер, на който с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите около доставката. Процедурата е изцяло дискретна. Плащането на Face Vacuum Cleaner се извършва чрез наложен платеж. Текущата промоционална кампания позволява на всеки да вземе средството за поддържане на добра лична хигиена на дермата на лицето с -50% отстъпка от оригиналната цена.

Кожата – Огледалото на Нашето Здраве!

Ако очите изразяват нашата душевност, то на кожата се пада нелеката задача да ни алармира, когато нещо в хранителния ни режим или начина ни на живот куца. Грижата за нея започва винаги отвътре-навън и е комплексна по природа. Не забравяйте да използвате Face Vacuum Cleaner!

 

Жени Сиракова

Leave a Reply