Eyelash Star – Серум за Магнетични Обем и Дължина на Миглите!

Eyelash Star e специализиран серум за придаване на обем и дължина на миглите, който съдържа комплекс от над 10 полезни аминокиселини, витамини и растителни етерични масла. Формулата му е клинично тествана и одобрена от експерти-дерматолози и козметици. Тя включва единствено натурални съставки и не предизвиква неприятни странични ефекти от типа на обриви и алергии. Всеки клиент над 18 години може да се възползва от удобната процедура по поръчка и доставка и да вземе спирала за подчертаване на околоочния контур на изключително изгодна за България цена. Върху продукта може да се прилага и грим.

Изборът на Правилната Козметика е Ключов

Съществуват три различни типа кожа – суха, мазна и смесена. Това, че сме се родили с един вид съвсем не означава, че най-горният слой на епидермиса няма да претърпи структурни промени в резултат на напредване на възрастта, хормонален дисбаланс или претърпяно заболяване.

Избирайки козметика за лице, винаги трябва да вземаме предвид типа на нашата кожа и годините си. Друг определящ фактор е кога ще бъде прилаган макиажа – през деня или нощта. Конкретният сезон също може да играе определяща роля.

Най-важните характеристики на всякакъв вид козметика за лице включват:

 • Продуктът трябва да е натурален;
 • Нанасянето му следва да води до активна хидратация и да има регенериращ и подхранващ ефект;
 • Той не трябва да има негативно въздействие върху акне, пъпки и различните видове възпаления;
 • Прилагането му да води до приятно усещане по повърхността на кожата;
 • Макиажът трябва да придава естествено младежко и сияйно излъчване;

Гримът в Древността:

Първите данни за нанасянето на козметика върху лицето или тялото с цел разкрасяване и подчертаване на чертите, които имаме по рождение, датират от Древен Египет. В гробниците на фараоните там са намерени кутии с гримове, които са били гравирани със златен обков. Те са принадлежали на жените на владетелите. Разбира се, гримът тогава е била много по-различна от тази, която познаваме днес. Сенките за очи са се правели от въглени, а червилата – от смачкани бръмбари и мравки. Фон дьо тенът пък е бил от глина, примесена с вода. Клеопатра е първият автор, събрал рецепти за макиаж в сборник. Научете и Как Да Изберем Правилната Козметика!

Нашето здраве рефлектира всичко, което тялото ни приема външно или вътрешно. Затова и трябва зорко да съблюдаваме, как се храним и какво прилагаме върху него. Eyelash Star е серум за дълги и плътни мигли от ново поколение. Десетки хиляди жени по света вече се възползваха от него, за което свидетелстват и положителните мнения и отзиви на клиенти в Интернет.

Нека видим, какви са неговите характеристики.

Очите Засияват със Спиралата за Обем и Дължина Eyelash Star!

Екип от експерти-дерматолози и козметици е участвал в разработването на спиралата за дълги и красиви мигли. Популярността и стига чак до Холивуд, тъй като е един от малкото органични видове макиаж, които не водят до неприятни странични ефекти. Тя е подходяща за лица, които вече са навършили пълнолетие.

Серумът за магнетичен поглед успешно е преминал всичките необходими клинични тестове и изпитания. За това свидетелства и уникалния идентификационен номер на продукта, както и неговият Сертификат за качество, намиращ се вътре в продуктовата опаковка. Неговата основна цел е да подчертае естествените черти на очите, без да бъде натрапчив.

Очакваните ефекти от редовното нанасяне на Eyelash Star включват:

 • Трайно Увеличаване на Обема и Дължината на Миглите;
 • Повече Плътност и По-Голяма Гъстота;
 • Видимо Бързи Резултати;
 • Околоочен Контур Като на Холивудска Звезда;
 • Натурална Формула за Подчертаване на Вашия Естествен Чар;
 • Прелъстителен Поглед;
 • Клинично Тествана Козметика;

Какво Съдържа и Как Влияе Серумът за Холивудски Поглед?

Този инструмент за удължаване и придаване на обем на миглите на очите не предизвиква неприятни странични реакции от типа на обриви и алергии, тъй като се състои изцяло от органични компоненти. Те са:

 • Екстракт от Семена на Фенел;
 • Комплекс от Аминокиселини;
 • Комплекс на Витамин B;
 • Екстракт от Листа на Кипарис;Екстракт от Харитаки;
 • Екстракт от Билката Хо-Ти;
 • Екстракт от Червено Водорасло;
 • Екстракт от Семената на Сърпица;
 • Микс от Етерични Масла;
 • Хиалуронова Киселина;
 • Вода;

Те помагат на серума за подчертаване на околоочния контур да помогне на потребителите да постигнат всеки един от следните ефекти:

 1. Забързва Фазата на Растежа (Анаген).
 2. Удължава Катагенния Период.
 3. Кара Миглите Да Преминават По-Бързо През Етапите на Покой (Телоген).

Как Се Ползва Средството за Подчертаване на Очите?

Натуралното решение за придобиване на издължени, обемни и плътни мигли трябва да се ползва спрямо наличните в продуктовата опаковка инструкции за употреба. Всяка дама, която иска да се радва на естествено изразителен поглед, трябва стриктно да ги следва.

Те гласят, че:

 • Гримът, който сте носили през деня се премахва внимателно с антибактериален препарат.
 • Серумът за подчертаване на околоочния контур се нанася внимателно по корените на миглите и очите се държат затворени точно 2 минути, за да може той да попие.
 • Не се отмива и се оставя да действа и през нощта.

Поръчка, Доставка, Гаранция и Цена в България

Средството за придобиване на магнетичен поглед може да се поръча чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт. Клиентът следва да остави актуален телефонен номер, на който с него да се свърже представител на лицензирания дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Заместващият нуждата от спирала продукт за удължаване на миглите пристига и с 44-дневна гаранция. Ако потребителят е недоволен, може да го върне в упоменатия срок и да си получи обратно сумата, която е дал за него. Това е малко вероятно да се случи, тъй като мрежата е пълна с доволни мнения на клиенти.

Само сега най-бързите ще могат да вземат своята бройка от серума за изтънчено обаяние на очите с -50% отстъпка от оригиналната цена в България. Преференциалните количества са ограничени!

Превърнете Се В Холивудска Звезда с Eyelash Star!

Вече не е нужно да давате колосални суми за неработещи средства, които са широкорекламирани, но не водят до желаните резултати. Заложете на натуралния серум за изписване на изящни мигли още сега и се почувствайте като истинска звезда на червения килим!

Жени Сиракова

Leave a Reply