Electric Foot File – Грижата за Петичките е Ключова за Тяхното Здраве!

Electric Foot FileElectric Foot File е автоматизирана пила за пети. Нейният производител Amope, който е базиран в Ню Йорк, САЩ, твърди, че тя е създадена според последните технологични стандарти в бранша. Повърхността и включва диамантени кристали, които допринасят за премахването на мъртвите клетки от повърхността на дермата по ходилата на краката.

 

Голяма част от наличните по онлайн форумите мнения и отзиви на клиенти считат, че тя наистина може да повлияе положително върху поддържането на правилна хигиена в тази част на тялото. Дръжката има ергономична форма, която да не създава усещане за дискомфорт и неудобство след по-дълго ползване. Главата на устройството за почистване и остъргване на петичките е сменяема, а комплектът, който потребителите получават, включва 2, както и батерии, с които пилата се захранва. Тя може да бъде поръчана на изгодна цена и в България, а поръчката и доставката са повече от удобни. По-долу ще разгледаме в детайли параметрите на продукта.

Интересен Факт: Автоматичната пила за красиви стъпала Electric Foot File наподобява и дори задминава действието на Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals. Разликата е единствено в цената, докато с качеството не се прави никакъв компромис. Scholl Velvet Smooth е електрическа пила, която може да бъде открита в търговската мрежа на доста завишена цена. Качественото и нежно отстраняване на загрубялата кожа на петите се дължи на микро-абразивните частици, които присъстват в много по-голям брой в новата Electric Foot File. Потребителите споделят, че пилата Scholl Velvet Smooth е с много ниска мощност, което възпрепятства бързата и лесна грижа за краката.

Кои Са Домашните Хитринки за Напукани Пети?

дамски крака, пили, пети, нокторезачка

Ходилата са есенциална част от нашето тяло. Те понасят тежестта ни и ни помагат да пазим равновесие. Имайки предвид отговорността им за баланса в нашите движения, както и ролята, която играят, в опорно-двигателната ни система, изобщо не е учудващо, че кожата по повърхността им загрубява и придобива твърдостта на камък или точило за ножове. Ако лицата ни започва да придобива подобен външен вид, то щяхме сериозно да се притесним за нейното състояние.

Загрубялата кожа по петичките е проблем, който засяга само нейната повърхност. По-сериозен проблем може да възникне, когато пукнатините започнат да проникват през повърхността на дермата и се образуват малки дупчици, които при силен натиск започват да болят. Експертите считат, че подобни оплаквания възникват, когато се появи дефицит на цинк и Омега-3 мастни киселини в организма.

В случай, че не сте взели своевременни грижи за хигиената и състоянието на петичките си, то най-добре е да инвестирате в закупуването на качествена пила за загрубялата им кожа. Препоръчително е и да започнете да се храните по-здравословно, залагайки на продукти, които са известни като храни, контриращи ефекта на стареене на клетките.

Electric Foot File, крака на плажа

Ето и няколко натурални домашни хитринки за поддържане на ходилата в идеално състояние:

 • Напълнете леген с топла вода и поставете шепа морска сол по неговото дъно. Дръжте краката поне 20-30 минути вътре, докато течността изстине. Можете да ги отърквате в кристалите, симулирайте леки масажни движения.
 • Пробвайте същото, но запарете цветове от лайка в легена. Можете да опитате процедурата и с вана с лимонов сок и ябълков оцет, както и със сода за хляб или царевично нишесте.
 • Използвайте пемза или захар, смесена с кокосово масло или пък оризово брашно като средство за направата на скраб. Не забравяйте да ги хидратирате след това с розова вода и глицерин, за да станат петичките ви меки, нежни и приятни на допир.

Рецепта за Приятен Сън с Памучни Чорапи и Успокояваща Маска с Банани:

Имайте предвид, че напуканите пети могат да причинят далеч по-големи проблеми от дискомфорт и болка при стъпване. Тези участъци са идеални за навлизането на спорите и дрождите на гъбичките в тялото. Средата, в която процъфтяват, е влажната. Затова е и важно винаги да носите чорапи от естествена материя и проветливи обувки. Можете да направите и успокояваща маска за ходилата, използвайки банани.

Ето и какво точно гласи рецептата:

 1. Намачкайте на пюре 2 цели банана.
 2. Запазете кората. Банановата кора има изненадващи приложения. Можете да я използвате за скраб преди слагането на маската или след това.
 3. Нанесете сместа и обуйте чифт памучни чорапи. Постойте така 30-40 минути, след което изперете бельото и измийте краката си.

маска, банани

Електронната пила за петички Електрик Фуут Файл, дело на популярния в САЩ производител на изделия за домакинството и бита Амоуп, е насочена към хора, които желаят да извършват педикюр и остъргване на мъртвата кожа от повърхността на петичките в домашни условия. Нека разберем повече за продукта.

Какво Да Очакваме от Пилата за Петички Electric Foot File?

Американският производител Amope е на мнение, че електронното устройство за премахване на слоя мъртви клетки от ходилата на краката Amope Pedi Perfect Electric Foot File. Целта на прилагането на уреда е клиентите да могат да въздействат по положителен начин върху хигиената и добрия външен вид на стъпала си. Мненията и отзивите по онлайн форумите за пилата за петички по онлайн форумите са предимно позитивни.

Ето и останалата част от характеристиките на средството за педикюр и почистване на пети Амоуп Педи Пърфект Електроник Фуут Файл:

 • 2 бр. Глави с Диамантено Покритие за Остъргване на Мъртви Клетки от Кожата;
 • Ергономична Дръжка, Която е Мека на Допир, за По-Лесно Маневриране;
 • Комплектът Включва 4 Батерии;
 • Устройството за Почистване на Петички Се Върти на 360О;
 • Идва Със Специално Разработени Пълнители за Суха Кожа.

Nota Bene! Може да има леки технически разминавания при производството на продукта. Заменете главата на пилата с включената в комплекта резервна, веднага, когато започне да показва признаци за изхабяване, за да не нараните повърхността на дермата!

Как Се Ползва Уреда за Почистване на Пети Electric Foot File?

Electric Foot File, дамски крака на спа процедура

Всяко едно устройство, което трябва да бъде прилагано директно върху човешката кожа, следва да бъде ползвано строго спрямо неговите инструкции за употреба. Тези на пилата за петички Амоуп Педи Пърфект Електрик Фуут Файл са налични вътре в търговската опаковка.

Уредът за положително въздействие върху хигиената на ходилата има 2 начина на приложение. Те се различават по това, дали то ще се ползва за първи или последващ път. Сега ще обърнем внимание на разликите.

Начин на Ползване При 1-ва Употреба:

 1. Основата на пилата се завърта в посока, обратна на часовниковата стрелка.
 2. Тя се отстранява от уреда и се премахва червеният изолиращ накрайник.
 3. Основата се поставя отново върху устройството за почистване на пети и се завърта по посока на часовниковата стрелка до получаването на стабилна позиция.
 4. Пилата за петички е готова за ползване.

Electric Foot File употребаНачин на Обичайно Ползване:

 1. Защитният капак се премахва от главата/ролката.
 2. Проверете, дали ролката стои стабилно и не включвайте пилата за петички, преди да сте се уверили, че тя е безопасна за употреба.
 3. Устройството за остъргване на мъртвата кожа от ходилата се включва чрез завъртане на сребърния пръстен наляво.
 4. Ролката се плъзва върху петичката, като натискът трябва да е съвсем лек, за да може ексфолирането на мъртвия слой кожа да не причинява болка. Прилага се само върху предварително подсушена кожа, за да се избегнат последващите наранявания. Времето, прекарано върху една и съща зона от стъпалото, не трябва да е повече от 3-4 секунди.
 5. Изключете пилата чрез завъртане на сребърния пръстен в дясна посока. Проверете, дали сте постигнали търсената мекота, В случай, че не сте доволни, повторете упражнението до постигане на желаното ниво на гладкост.
 6. Изплакнете ходилата с хладка вода и антибактериален сапун. По желание, можете да ги намажете и масажирате с розова вода или крем за крака.

Начин на Поръчка и Доставка, Цена в България на Пилата за Ходила

Желаещите да вземат електронната пила за почистване на пети могат да го направят, попълвайки кратък формуляр на нейния официален уебсайт. Те следва да оставят актуални свои данни, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор по телефон и да бъдат уточнени точните детайли около доставката.

Към момента тече и актуална промоция, позволяваща на клиентите да вземат своята бройка от пилата за петички Electric Foot File с -50% отстъпка от оригиналната стойност. Преференциалните бройки са ограничено количество, така че потребителите следва да са бързи, за да успеят да се възползват!

Грижата за Петичките Е Важна, За Да Стъпвате Уверено в Живота!

Electric Foot File, нежни дамски стъпала

Не забравяйте, че ако състоянието на кожата на петите ви беше това на дермата по лицето ви, отдавна щяхте да сте се притеснили за нея. Премахнете риска от проникване на микотични организми в тялото ви. Редовно премахвайте мъртвата кожа от тях и се грижете да са сухи, но кожата по тях да е подхранена и добре хидратирана!

 

Жени Сиракова

Leave a Reply