ElaSlim – Елегантен Еластичен Чорапогащник за Всеки Ден!

elaslim чорапогащник опаковкаElaSlim е серия от стилни чорапогащници, дело на едноименния производител, който е базиран в Украйна. Компанията е на мнения, че моделите са разтегливи и еластични, така че да прилягат на дами с често вариращо тегло. Технологията на бельото е специална японска плетка, която позволява то да се дърпа и движи в различни посоки с минимална вероятност да бъде скъсано. Наличната в момента промоция позволява еластичния чорапогащник ЕлаСлим да бъде закупен с -50% отстъпка.

 

Клиентите следва да побързат, тъй като преференциалните бройки са ограничено количество. Обличането на бельото е изключително лесно, а носенето е удобно и няма налични данни да създава излишни дразнения по повърхността на кожата или да води до появата на обриви и алергии. Мненията и отзивите за модния аксесоар по онлайн форумите са положителни, като повечето дами считат, че това е добро и елегантно допълнение към ежедневния тоалет.

Кои Материали Се Ползват Най-Често за Направата на Чорапогащи?

дамски чорапогащник, жена в кола, червени токчета

Всяка жена е суетна дълбоко в себе си. Стига да има време, тя ще се погрижи и за най-дребния детайл, свързан с начина, по който изглежда. Неостаряващо допълнение към ежедневния тоалет, а понякога и необходимост в студените зимни дни, е чорапогащникът. Дамите, които работят в строга бизнес среда, разчитат на него да придаде нужната елегантност и сексапил на изчистеното и сериозно облекло, а също така – и да ги топли, когато навън е снежно, дъждовно или ветровито.

Най-важното за един чорапогащник е да подчертава естествената красота на краката на жената и да бъде удобен за носене. Повечето подобни продукти не са известни със своята дълготрайност, което обяснява и ниската им цена в повечето магазини. Но ако искате да поддържате определен вид стил е важно да заложите на качеството.

Ето и кои са най-популярните материи, от които се произвеждат чорапогащниците:

 • Бамбук: Извлича се от растението бамбук и представлява изключително траен и издръжлив, подобен на класическата целулоза, материал.
 • Памук: Един от най-щадящите кожата материали, тъй като и позволява да диша и не води до появата на обриви и алергии. Еластичността му не е много добра.
 • Еластан: Обикновено не се използва самостоятелно при производството на дрехи, а се комбинира с различни видове полиамиди. Известен още като ликра, той е изключително разтеглив.
 • Сатен: Приятна на допир материя, която е известна като ‘облечената ликра’. Счита се за луксозно изделие и има бляскав ефект.
 • Коприна: Естествена материя, която е топла на цвят и мека на допир. Дава прохлада през летните месеци и топлина през по-студените. Най-често се комбинира с вълна и памук при производство.

ElaSlim чорапогащник

Детайли При Чорапогащниците:

Всяка дама има своите предпочитания към допълненията на облеклото си, но най-предпочитаните десени за чорапогащниците са фигуралните и гладките. Обикновено се късат лесно, което е и една от причините да се перат ръчно, а не в пералнята. Препоръчително е да не се гладят.

Плътността им се измерва в т. нар. ден или дение (от фр. ез. den, denier) и те се считат за непрозрачни, ако тя надвишава 60. Ултра-прозрачните чорапогащи имат ден от 9 или по-малко. Ако искате да ги запазите здрави, не трябва да ги перете на температура над 30о. Не ги сушете и на директна слънчева светлина и върху предварително загрети отоплителни тела.

Нека обърнем повече внимание на серията чорапогащници ElaSlim, чийто едноименен производител твърди, че те притежават добра издръжливост, а цената им в България е съобразена със стандарта на живот у нас. Положителните отзиви и мнения на дамите в Интернет форумите също е знак, че те са продукт с хубаво качеството.

Технологията Зад Еластичните Чорапогащници ElaSlim

ElaSlim, чорапогащник с бримки

Производителят на това елегантно бельо и стилно допълнение към тоалета на дамите твърди, че аксесоарът е издръжлив на натиск, разтягане и напрежение, благодарение на специалната японска технология, приложена при неговата изработка. Това би могло да повлияе по положителен начин на месечния бюджет на дамите, които са свикнали да харчат доволни суми, за да направят външният си вид по-шикозен.

Практичното допълнение към облеклото на представителките на нежния пол включва високо-еластична плетка, която го прави устойчиво на дърпане, закачане с нокът и промени в теглото. Еластичният чорапогащник ElaSlim е удобен, а клиентските мнения и отзиви за него не споменават появата на обриви или алергични реакции.

Ето и какво още трябва да знаете за това модно допълнение:

 • Подходящ е за бременни и жени, които са склонни към резки промени в теглото;
 • Създаден спрямо специализирана технология и приложена японска плетка, която го прави устойчив, разтеглив и еластичен.
 • Елегантно и стилно допълнение към външния вид, което подчертава естествената красота на жената.
 • Поясът в областта на талията не създава усещане за дискомфорт при носене.
 • Няма данни за появата на алергични реакции.
 • Достъпност на цената в България.

Nota Bene! Имайте предвид, че начина на производство може да доведе до съвсем малки разлики в отделните модели на серията.

Метод за Поръчка, Доставка и Начин на Плащане на ЕлаСлим

жена, есе, колело, чорапогащник

По-чувствителната и нежна част от населението на нашата държава може лесно да заяви желание за поръчка и доставка на този разтеглив чорапогащник. Процедурата се извършва чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния сайт на модното допълнение ElaSlim. Важно е клиентите да попълнят свои актуални данни, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор за нашата държава по телефон и да бъдат уточнени точните дата и час за доставка.

Методът на плащане е чрез наложен платеж, а само сега най-бързите ще могат да се възползват от специалната промо оферта и да вземат средството с -50% отстъпка от оригиналната цена. Покупката с преференция е валидна до изчерпване на лимитираните количества.

Живейте Здравословно и Поддържайте Естествено Красив Външен Вид!

ElaSlim, скъсан чорапогащник

Едно от най-важните условия за това да изглеждаме изискано и да се чувстваме добре в собственото си тяло е като живеем максимално близо до природата. Подбирайки правилните продукти, които да консумираме, ние създаваме предпоставките за един дълголетен и пълноценен живот.

Това означава, че трябва и да почиваме качествено. В днешния забързан живот е толкова трудно да се отпуснеш, че много хора просто не умеят да забравят за момент за грижите си. Затова и трябва да научим всичките малки хитринки за наистина здравословен сън и да ги прилагаме своевременно.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply