Earoptim Patches – Лепенки-Аксесоар за Повлияване на Слуха!

EarOptim PatchesEaroptim Patches са натурални лепенки, служещи като стабилизираща опора за уши, на които се носят тежки обеци. Те повлияват положително и на слуха, намалявайки риска от появата на рани или наранявания. Техният едноименен производител счита, че влизащите в тях съставки имат натурален произход. Могат да се ползват от хора във всяка една възраст. Участие в създаването на формулата им взема и българинът проф. Михаил Викторов, който е експерт в областта на молекулярната биология.

 

Средството за оказване на въздействие върху чистотата на възприетия звук получава одобрението на клиентите в техните мнения и отзиви. Коментарите по форуми, като този на ‘БГ Мама’ не описват появата на неприятни странични ефекти или реакции.

Иъроптима Патчес са пластири с натурален състав за позитивно въздействие върху ухото и ушната мида. Оригиналният продукт се поръчва единствено през неговия официален уебсайт. Клиентите попълват дигиталния формуляр, наличен там, оставяйки име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Той се свързва с тях във възможно най-кратък срок. Методът за плащане е при доставка, а редовните промоционални кампании дават възможност и за отстъпка от автентичната цена. Няма да намерите био-козметичното изделие за по-добро закрепване на тежки обеци в аптеките. То не е налично и сред предложенията на онлайн портали за покупка и продажба на стоки. Такива са eBay, eMag, Amazon, AliBaba и AliExpress. Повече детайли следват по-долу.

earoptim patches, жена, мида

Как Звукът Достига До Ушите? Как Влияе Шумът в Ушите?

Ние започваме да възприемаме звуци още от секундата, когато се родим. Когато този процес не протича нормално, то тогава е наличен здравословен или психологически проблем. Посещението при уши-нос-гърло е повече от задължително. Шумът в ушите не винаги е повод за притеснение. Превърне ли се в неизменен ваш спътник, обаче, значи е време нещо да се промени в начина ви на живот. Можете да се опитате да приложите хитринка за по-добър сън. Или пък да се насладите на топка био-сладолед с полезни свойства.

Мнозина се обръщат и към йогата и медитацията за намаляване на стреса. Човешкото ухо притежава способността да възприема честоти от 16 dB до 20,000 dB. Това прави звуковата рамка, която може да предизвика дразнения, доста голяма. Нашите тела реагират на абсолютно всичко в заобикалящата ни действителност, включително и на инфразвука. Дори и да не го регистрираме като форма на звук, той оказва напрежение върху мозъка, сърцето, белите дробове и стомаха.

По-сериозните последствия от постоянното излагане на високи децибели могат да бъдат следните:

 • Негативно влияние върху всякакъв тип интелектуална дейност.
 • Спад в настроението и усещане за потиснатост.
 • Усещане за обърканост, дезориентираност и дискомфорт.
 • Безпокойство, страх и слабост.
 • Силен нервен шок.

Липсата на Звук (Абсолютната Тишина) Също Е Вредна за Здравето!

мъж с болки в ушите

В последните няколко десетилетия, учените започнаха да обръщат все по-силно внимание на слуха и повлияващите го фактори. Те са успели да установят, че липсата на какъвто и да било звук, т. нар. абсолютна тишина, също може да е пагубна. Той също причинява усещане за силен дискомфорт, тревожност и дезориентация.

Служителите на едно студио за графичен дизайн в САЩ разполагали с офис, който имал отлична звукоизолация. Още след първите няколко дни, служители започнали да губят способност за концентрация и да се оплакват от главоболие. Истината, както се оказва, е в умереният звуков фон!

Нека научим още любопитни подробности относно пластирите за повлияване на ухото и стабилността на ушната мида Иъроптима Патчес. Те включват натурален състав и служат като невидим аксесоар за подсигуряването на стабилността на ухото при носене на обеци. Освен това, техният едноименен производител твърди, че благоприятстват и добрия слух и способност за възприемане на звук.

Какво Са Пластирите за Повлияване на Стабилността на Ухото Иъроптим Патчес?

ухо

Био-козметичното изделие за въздействие върху ушите и слуха Earoptim Patches отскоро може да се закупи свободно на достъпна, според клиентските мнения и отзиви, цена. В коментарите липсват и оплаквания за проявлението на неприятни странични ефекти и противопоказания. Описаният от производителя състав не съдържа вредни химикали.

Българинът проф. Михаил Викторов е взел дейно участие в създаването на формулата на натуралния продукт. Той се е вдъхновил за това от своята майка. Тя е страдала от проблеми с възприемането на звук и резонанса в ушната мида през целия си живот. Лепенките Иъроптима Патчес могат да бъдат успешно прилагани като моден аксесоар, прикрепян към ухото с цел да подсигури стабилност. Това може да бъде от ползва за дами, които обичат да носят тежки бижута.

Нека видим, кои са най-силните характеристики на аксесоара за повече елегантност при носене на обеци или флешове:

 • Положително Повлияване на Усещането за Стабилност на Ухото и Слуха;
 • Благоприятстване на Доброто, Ясно и Чисто Възприемане на Звука;
 • Намаляване на Шансовете за Разкъсвания или Наранявания на Ушите и Ушната Мида при Носене на Обеци или Украшения;
 • Достъпна Цена в България, Наложен Платежи Бърза Доставка;
 • Липса на Сигнали за Противопоказания;

Nota Bene! Липсата на индикации за възможни странични реакции и ефекти при приложение не означава, че такива няма да се проявят. Придържайте се към наличните инструкции за употреба!

Какъв Е Съставът на Лепенките за Въздействие Върху Слуха Earoptim Patches?

болки в ушите

Производителят на пластирите и проф. Михаил Викторов, който е един от създателите на тяхната формула, твърдят, че те включват единствено био-екстракти. Съставът им включва напълно натурални етерични масла. Това позволява лесното им прикрепяне към нежната и чувствителна кожа по ушите и ушната мида. Не са налични и сериозни индикации за възможни противопоказания.

Разбира се, за да се минимизира вероятността от такива, потребителите трябва да спазват инструкциите за безопасна употреба, налични в опаковката. А те гласят, че:

 1. Взема се един от пластирите и се поставя от страната на ухото, която гледа към косата. Може да се залепи и по самата дерма, която покрива врата.
 2. Лепенките се сменят на всеки 12 часа.
 3. Подходящи са за стабилизиране на ушите и фиксиране на позицията на модните аксесоари, носени по тях.

Как Да Поръчам Пластирите Earoptim Patches на Добра Цена в България?

Клиентите могат да заявят желание за покупка на продукта единствено през официалната уеб-страница на лепенките ИъроптимаПатчес. Те попълват своето име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора в онлайн бланката там. Методът за плащане е наложен платеж. Редовните промоции дават възможност на потребителите да закупят био-козметичните пластири за фиксиране на позицията на ухото с отстъпка.

дете, преглед на уши

Излагайте Се на Умерени Количества Шум!

Старайте се да контролирате нивата на децибелите в помещенията, в които сте. Особено, ако вече не попадате сред най-младата възрастова група. Грижете се за правилната хигиена и дезинфекция на слуховата си система. Тя е крайно чувствителна и лесно може да бъде раздразнена или увредена.

Накратко: Пластирите за положително повлияване на стабилността на ушите и чистотата на слуха Earoptim Patches имат натурален състав. Те работят по-добре от други алтернативи на пазара.

 

Жени Сиракова

3 коментара

 1. Христо Иванов юни 9, 2019
 2. Карина Недкова юни 9, 2019
 3. Melanie Pandem. юни 9, 2019

Leave a Reply