Dominator – Ще Доминирате Ли Положението Между Чаршафите?

Dominator спрейDominator е спрей за повлияване на размера на пениса и подобряване на сексуалната функция. Твърди се, че той има изцяло натурален състав. Но това не е потвърдено от отзивите на клиенти и мненията на независими експерти. Използва ли наистина силата на природата, в лицето на билки и растителни екстракти, за да предложи задоволяващи резултати и лесно приложение.

Виж Препоръчан Продукт

Подобен тип сексуални ‘помощници’ са появяват на пазара поради завишеното търсене. В наши дни, сексуалната експлицитност и преекспонираност може и да не се цензурира, затова я срещаме все по-често в телевизията, книгите и киното. Но проблемите с ерекцията и големината на пениса са не само тема табу сред обикновените хора, но и значителна пречка да водим нормален живот.

В България се предлага нов и иновативен продукт, който се радва на положителни коментари и отзиви от потребителите. Капсулите за по-мощна ерекция и продължителност на сексуалния акт носят името Libido Drive

И макар сексът да не е разковничето към щастието, той е един от важните елементи, както за една интимна връзка, така и за собственото ни самочувствие.

Ерекцията – Въпрос на Либидо или Физика?

Половият акт далеч не е само средство за репродукция. За разлика от 90% от представителите на животинското царство, човекът се сношава и за удоволствие. Но когато са на лице проблеми с либидото и ерекцията, това удоволствие му бива отнето.

Силната ерекция и удоволствието с партньора ви не зависи само от либидото ви, но и от физическото състояние на тялото. Средствата за повлияване на либидото целят да премахнат психическите и физиологични бариери, от които може да страдате, а те не са малко:

 • Стрес, умора и постоянна тревожност;
 • Лоши навици като пиене и тютюнопушене, неправилно хранене;
 • Нарушения в хормоналния баланс, крайни състояния като депресия;
 • Различни физиологични заболявания, но и дори стари физически травми.

>> Да Намалим Стреса С Йога и Медитация <<

Що е то Либидо?

Либидото е постоянната готовност да правим секс, която се определя основно като еротично настроение и самочувствие. Зависи както от вътрешни, така и от външни фактори. Съществуват определени билки и натурални продукти, които имат положителен ефект върху него и се прилагат още от древността под формата на помади, лосиони и напитки за сексуално блаженство и хармония.

Въпреки това, решения като спрея Доминатор предлагат допълнителна увереност, както във вашия размер, така и в качеството на представянето. Въпросът е, дали могат да изпълнят обещаното?

Какво Представлява Dominator?

Производителят твърди, че това е продукт от ново поколение. Идва под формата на спрей. Рекламната му кампания гласи, че той има редица предимства, от натуралния си състав до ефикасните резултати. То е предназначено за стимулиране на сексуалността, както по отношение на желанието, така и на самия акт.

За съжаление, към момента не може да бъде потвърдено, дали наистина работи. Не е сигурно, дали средството за постигане на интимна хармония е създадено според последните изисквания за качество и добра практика.

Затова не можем и да удостоверим, че редовната му употреба може да доведе до следните очаквани резултати:

 • Ще уголеми и удебели пениса трайно;
 • Ще разпали сексуалния апетит и ще повиши либидото;
 • Ще подпомогне продължителността и издръжливостта на ерекцията;
 • Ще регулира производството на тестостерон в организма;
 • Ще осигури за вас и половинката ви дълготраен акт, в който да постигнете взаимно удовлетворение.

мъж

Имайте Предвид! Мнозина мъже по света са забравили за срама от преждевременната еякулация или проблемите с ерекцията, благодарение на средства за взаимна интимна хармония. Но знайте, че постигнатите резултати могат да варират при отделните индивиди!

Активни Компоненти и Приложение

Формулата на спрея за сексуална хармония следва да е разработена, така че да допринася за набъбването на пениса както в спокойно, така и в твърдо състояние. Но липсата на сертификат за качество намеква, че сред съставките на препарата за повлияване на потентността може да има и силно активни агенти на химична основа, които да доведат до появата на негативни странични ефекти от типа на парене и обриви.

Потребителят трябва да е винаги информиран за нещата, които прилага директно върху части от тялото си или ги приема орално. Затова и по-долу следва кратко описание на компонентите, включени в продукта:

 • Корен от джинджифил – екстрактът от корен от джинджифил е познат със способността си да активира синтеза на тестостерон в тялото. Това спомага за набъбването на члена и достигането на много по-значителни размери.
 • L-Серин – серинът е аминокиселина с особена важност за здравето и добрата функция на организма. Влияе положително на нервната система, спомага за освобождаване от натрупания стрес и се бори с депресивните състояния.
 • Млечна киселина – спомага за растежа на члена, а също така има способността да увеличи чувствителността на пениса, осигурявайки значително по-чувствени преживявания по време на половия акт.

Спреят за повече наслада от секса трябва да се прилага скритно спрямо неговите инструкции за безопасна употреба. Нанесете тънък слой вечер преди лягане и поне 30 минути преди маструбация или полов акт.

Освен това, потребителските мнения и отзиви за ефектите на Dominator не сочат, че повторното получаване на ерекция веднага след секс е по-лесно и по-бързо, и също така дълготрайно.

Как да Поръчаме Спреят?

Дали вие сам ще си поръчате спрея или някоя дама иска да намекне тактично на половинката си, че не е удовлетворена от ласките, няма значение. Трябва да преминете следите стъпки:

 1. Посетете официалния сайт на Dominator.
 2. Попълнете формата за поръчка.
 3. Заплатете и ползвайте.

онлайн плащане

Спреят ще пристигне с детайлна инструкция за употреба, към която е препоръчително да се придържате.

Доминирайте Сексуалния Хоризонт!

Спреят Dominator предлага натурален начин да стимулирате и подхраните своята сексуалност. Не можете да бъдете сигурни, обаче, дали той предлага качествена грижа за Вас и Вашето тяло на всички фронтове.

Най-добре ще е да се обърнете към по-подходяща алтернатива, която ще Ви накара още след първото нанасяне да усетите прилива на нови сексуални сили. Вземете продукт, който наистина ще Ви помогне да се освободите от стреса. А нищо чудно и да изпитате оргазми, каквито не сте и сънували!

Важността на средствата за подчертана интимна наслада не трябва да бъде пренебрегвана. Те значително могат да подобрят вашия личен живот, както в интимен, така и в социален план. Самите вие ще се чувствате по-удовлетворени, както от секса, така и от собственото си представяне и личност. А половинката ви няма да може да ви се насити!

Като подходяща алтернатива на спрея за повлияване на интимното представяне, препоръчваме Libido Drive. Доставете си нужното удоволствие!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply